The Walking Dead
Re: The Walking Dead
čakajú na prechod jeseň/zima predpokladám
pozrel som si ten trailer a tam bola tá černoška, ona sa k nim dostane až v tretej serii už už v druhej bola? lebo ja si ju vobec nepamatám 
V poslednej casti druhej serie sa objavila na par okamihov. 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Konkrétnejšie 14. október, a má mať 16 častíSvarog napísal:
Ano, ako uz bolo spominane, oktober 2012 - 3. seria.
16 casti???? Tak to dufam, ze maju vymysleny nejaky riadne dobry dynamicky pribeh, nie ze to bude zase tak roztahane ako v 2. serii.
Jop, presne. Aby len nevymenili farmu za väznicu a keci ostali.
super, tak to teraz aby som si to kukol znova, lebo absolutne vobec si ju nepamatám a je teda dosť možné, že som si nezapamatal viacej vecí, ktoré môžu ďalej nadväzovať a potom sa budem čudovať...Svarog napísal:V poslednej casti druhej serie sa objavila na par okamihov.
-
DeJF
Addict
matoa
Spoiler
aha... to sa mi zdá, že som to videl 
a kto to je vlastne ? ja som myslel že je to nejaká nová tajuplná postava
-
Old Dirty Bastard
Guru
Zajtra to príde, tešíte sa? 
Ešteže hovoríš. 
Som pripravený dať tomu šancu po, podľa mňa, nepodarenej druhej sérii. Veľmi dúfam, že prostredie väzenia a nové postavy to posunú správnym smerom.
Som pripravený dať tomu šancu po, podľa mňa, nepodarenej druhej sérii. Veľmi dúfam, že prostredie väzenia a nové postavy to posunú správnym smerom.
Neskutočne sa nato teším, mňa bavila aj druhá séria, aj keď jej mnohí dali prívlastok "Talking Dead". Museli nejak určiť smer, ktorým sa to všetko bude uberať a jednoducho bolo nevyhnutné, aby tam bolo viac dialógov aj na úkor krvavých zombie scén. Som zvedavý, ako do toho zapadne to prostredie väznice, či po pár dieloch nebudú zas niektorí pindať, že sú tej väznice presýtení. Uvidíme, ja sa nato teším ako malý. 
Ono ani nejde o to, že sa vykecávali, ako o tú zmenu oproti prvej sérii. Kým tam sa niečo dialo, niekam sa presúvali, najprv v meste, potom skončili v tom provizórnom tábore atď, tuto proste došli na farmu a tam boli. Jednoducho pre mňa strašný skok.
Ale určite sa na to teším rovnako.
Ale určite sa na to teším rovnako.
no rozbehlo sa nam to celkom slusne
Ach, tak strašne by som si to chcel už pozrieť, ale bojim sa, že by som polovicu nerozumel a chcem si to radšej vychutnať aj s titulkami ako pomocníkom. 
Nova seria nam zacala dost dobre. Bolo tam v podstate vsetko co nam v 2. serii chybalo, az na tie sracky co Lori furt rozprava, tie mohli zmiznut
Spoiler
Amputacia, not bad
Titulky k 3. sérii nájdete vždy tu: http://www.mmaverikk.borec.cz/acin/wd.html
Budú to vždy asi najrýchlejšie vydané titulky, keďže na edne sa zmenil prekladateľ a už to tam asi nebude také rýchle. Ja som práve dopozeral prvý diel a chcem ďalší
Neskutočne som sa tešil a ak bude väčšina tretej série taká kvalitná, ako prvý diel (podľa mňa), tak nie je o čom.
WD
Budú to vždy asi najrýchlejšie vydané titulky, keďže na edne sa zmenil prekladateľ a už to tam asi nebude také rýchle. Ja som práve dopozeral prvý diel a chcem ďalší
WD
-
Sarger
Guru wannabe
Konečne poriadny úvod... hádam im to tempo vydrží aspoň polovicu sériu. Zatiaľ not bad
Spoiler
ten krpec je iny bad ass