Tablet alebo Book
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tablet alebo Book
Co ma kapacita diskov spolocna s tou v tablete??? Nic, tiez mam doma 2+1TB disky zapojene a dalsie mensie disky (200, 250, 500GB odpojene a ani ich nepouzivam). V tablete mam to co vyuzijem, nepotrebujem tam mat zbytocne aplikacie, ktore zapnem raz za pol roka alebo ich ani nezapnem a mat ich tam preto, len aby som mal, tak to mi je zbytocne. Tych par aplikacii, ktore pouzivam mi plnohodnotne postacuju. Ak si chcem nieco na tablete pozriet, tak si to prenesiem na pamatovu kartu a pokial by som mal niekde cestovat a chcel by som si vziat filmy ci celu seriu serialu, tak si to hodim na USB kluc a mozem si to pekne stiahnut z kluca do tabletu, popripade si to nahram na server a z internetu si to stiahnem do tabletu.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hojko ale ja si to nebudem azda stahovat cez obmedzeny internet nie? A bez urazky, ale to ze to nevyuzivas TY neznamena ze to nedokazem vyuzit JA. Skusenost s tymto mam a viem, ze 8 GB karta mi v N5800 nestacila, tak som si s novym mobilom, kupil aj 32GB kartu a ta mi uz ako tak postacuje (no musim mazat aplikacie z fonu kedze tie nejdu plne presunut na kartu a nemam ich tam az tak vela).
Ako som povedal, moje podmienky (poziadavky) co som dal platia a patri medzi nich aj 16GB interna pamat a podpora microSD(HC) inak dany tablet u mna sancu nema (rovnako ako vsetky iVyrobky).
Ako som povedal, moje podmienky (poziadavky) co som dal platia a patri medzi nich aj 16GB interna pamat a podpora microSD(HC) inak dany tablet u mna sancu nema (rovnako ako vsetky iVyrobky).
-
hojko
Site Admin
Ked nepoznas wifi, tak je to tvoj problem. Kup si co chces, nepotrebujem ta o nicom presviedcat.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja poznam Wi-Fi, ale nechapes ze ja to chcem do nemocnice a na liecenie kde ziadna free Wi-Fi neni?
Mam modilny internet a k nemu mam aj kupeny notebook, no ten mi na jedno nabitie vydrzi mozno tak minutu a vykonovo je tiez nic moc (a to ma len 3 roky).
Ty si snad myslis, ze ja by som platil vyse 70€ navyse za tablet s 3G modulom, keby som ho naozaj nepotreboval? Zas taky debil nie som.
Mam modilny internet a k nemu mam aj kupeny notebook, no ten mi na jedno nabitie vydrzi mozno tak minutu a vykonovo je tiez nic moc (a to ma len 3 roky).
Ty si snad myslis, ze ja by som platil vyse 70€ navyse za tablet s 3G modulom, keby som ho naozaj nepotreboval? Zas taky debil nie som.
kedze mas doma stolny PC radsej byt tebou by som invsetoval peniaze do notebooku nez tabletu. Ale pokial by to bolo 2 v 1, tak nevidim problem kupit aj tablet. Sak ked chces nieco rychle napisat vytiahnes mobil napises do sprav a ulozis to ako koncept a hotovo. Tablet by som ti radil tento http://www.alza.sk/asus-eee-pad-transfo ... .htm#popis je to zhruba ten isty aky si sem daval len v bielej farbe co je podla mna krajsia farba. Potom notebook by to bol tento http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... 353956.htm
-
Michaelo
Hardcore addict
Hoj,
nie biely nechcem. Aj Galaxy note by som bral tmavý keby že bol tmavý dock k nemu. A netbook potrebujem s expresscard slotom. Inak tento mi tu už niekto radil.
nie biely nechcem. Aj Galaxy note by som bral tmavý keby že bol tmavý dock k nemu. A netbook potrebujem s expresscard slotom. Inak tento mi tu už niekto radil.
ale ked chces ten notebook, tak radsej nieco odolnejsie aby to vydrzalo co sa tyka prenasani a nie dake plastove sroty. Ten thinkpad by bola dobra volba. Tu som ti nasiel jeden notebook s tym slotom http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g555-d161947.htm ale uz sa nepredava, tak neviem ci zozenies s tym slotom alebo urobit to tak ze kupis ten thinkpad co sme ti tu radili a dokupis tento adapter do ktoreho das expresscard a na konci ma usb http://www.notebookshop.sk/expresscard- ... apter.html