"Kresťanská" láska
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: "Kresťanská" láska
proste jej tam asi vymyli mozog...uz len to ze ju bavi modlit sa od 8mej do polnoci, je znak toho ze to v hlave nema vsetko v poriadku 
u mňa to bolo presne rovnako, takýto vzťah ma vôbec nenaplňoval a radšej ako sa hovorí budem sám ako sa vo vzťahu trápiťCroven napísal:len u mna ten rozchod bol priam uzasny,tak som sa nato tesil ze to snou skoncim,a ked som to skoncil,taky krasny dobry pocit som mal.. ale nelutujem toho vztahu,aspon som sa dobre poucil a poucil som sa aj na svojich chybach,takze nie nadarmo sa vravi vsetko zle je na nieco dobre
-
qwerty-xyz
psssssssssstSchYzo napísal:proste jej tam asi vymyli mozog...uz len to ze ju bavi modlit sa od 8mej do polnoci, je znak toho ze to v hlave nema vsetko v poriadku
ja mam kontrolnu otazku, sex bol ?
ci v pripade takeho typu nehrozi ?
cisto len zo zvedavosti...dik
ci v pripade takeho typu nehrozi ?
cisto len zo zvedavosti...dik
V takýchto prípadoch treba od začiatku robiť osvetu a urobiť z milej katolíčky ateistku, inak ruky preč (samozrejme, treba to chápať nadnesene, ale moja bývalka takto prekonvertovala, aj keď samozrejme, to nebol takýto fanatický prípad) . 
-
Hotwire
Addict
v tejto faze je uz osveta zbytocna, nemala by ucinok 
edit: + nemusi sa rovno robit z krestanky ateistka, len proste aby to nabozenstvo nebrala tak brutalne vazne, to je uz chore podla mna
edit: + nemusi sa rovno robit z krestanky ateistka, len proste aby to nabozenstvo nebrala tak brutalne vazne, to je uz chore podla mna
qwerty > ujo Uplink nepovedal k téme nič zlé, takže tvoj útočný príspevok nebol potrebný 
hughito > osvetu som robil samozrejme, chcel som ju trošku znormálniť, no žiaľ, snaha zbytočná
pershing > čo sa týka sexu, samotný styk nebol, ale také hranie sa keď sme boli sami, tak to samozrejme bolo a neraz
hughito > osvetu som robil samozrejme, chcel som ju trošku znormálniť, no žiaľ, snaha zbytočná
pershing > čo sa týka sexu, samotný styk nebol, ale také hranie sa keď sme boli sami, tak to samozrejme bolo a neraz
Musel byt,to si ani neviem predstavit v jeho veku, ze ju lubi, je s nou,ale zije v celibate.
//autoeditácia príspevku (15 Okt 2012, 19:27)
Coooo? To si ako mohol vydrzat? Zil si z cistej lasky?
Ako som to vydržal? No ťažko...veru ťažko... Po pravde, občas bola situácia, kedy by sme ju mohli využiť, ale z jej strany to nejak bolo "zaseknuté", asi mala strach, neviem. Veril som, že ju neskôr zlomím, pretože som ju veľmi ľúbil a povedal som si, že si ešte trošku počkám, ale nakoniec aj tak nič z toho. A teraz to už je aj hádam jedno 
-
Hotwire
Addict
skor zastava postoj ze sex az po svadbe, nie?
Lamat ju v tomto? Co ja viem,podla mna to musi chciet sama a ked nechcela, tak je divna.Mozno to napisem skaredo, ale bud rad tomu rozchodu.
divna za to ze nechcela sex? no tak nechcela a co? vedel si to predsa od zaciatku ze je veriaca,kazdy niecomu veri ma svoje
presvedcenie tiez ma odmala viedli doma ku krestanstvu ale dobrym krestanom teda niesom...
robite tu z toho strasnu vedu a tebe sa cudujem naco si snou bol a zvadzal ju ty nadrzany belzebub
neviem petra co je na tom divne,spomen si na tuto temu ked budes tvojmu staremu vecer hovorit ze ta boli hlava
presvedcenie tiez ma odmala viedli doma ku krestanstvu ale dobrym krestanom teda niesom...
robite tu z toho strasnu vedu a tebe sa cudujem naco si snou bol a zvadzal ju ty nadrzany belzebub
neviem petra co je na tom divne,spomen si na tuto temu ked budes tvojmu staremu vecer hovorit ze ta boli hlava
Hej,divna!
Pri takejto babe si musíš dávať pozor, aby sa z teba nestal sexuálny ateista (nebudeš veriť, že si niekedy zasexuješ) 
-
TommyHot
Addict
Moja posledna byvala je tiez relativne silno veriaca. Nedele po vacsine do kostola, niekedy chodi s kapelou hrat na krestanske akcie a pod. Je to super baba, ale ako nahle (ona alebo jej rodina) zacala o tychto krestanskych veciach, tak som mal chut zbalit svestky. Vztahy kde jeden je (aj s celou rodinou) veriaci a druhy ma boha u prdele su vo vacsine pripadov absolutne nekompatibilne a do takych vztahov radsej ani neist, skor ci neskor to aj tak zakape a velmi pravdepodobne na viere.
tiez som mal mladu s ktorou som kazdu nedelu vysedaval v kostole ale ked zapadlo slnko
ale to nieje tento pripad
ja by som sa k nej vratil byt tebou a zacal ju zvadzat(nie okato ale zakazdym sexualne dusno)
az by to nevydrzala a zacala zo mna trhat saty,to by bolo ty brutalu
sranda musi byt
ale to nieje tento pripad
ja by som sa k nej vratil byt tebou a zacal ju zvadzat(nie okato ale zakazdym sexualne dusno)
az by to nevydrzala a zacala zo mna trhat saty,to by bolo ty brutalu
sranda musi byt
Tak na toto sa ja neznížim, aby som sa jej doprosoval a vracal sa k nej späť 
mudro kolega ides na to dobre.len aby si teraz prezmenu nenasiel nejaku certicu
S čerticou bude mať aspoň taký živý vzťah, viac srandy.
Aspoň chvíľu určite.