Dlhoročná kamarátka
Dlhoročná kamarátka
Takže už je to takmer pol roka čo som ukončil ročný vzťah a od tej doby som stále nezadaný (vek 18). A ide o moju kamarátku, ktorá ukončila dvojročný vzťah asi pred 8 mesiacmi (vek 19). Problém je v tom že je to známa s ktorou sa poznáme od malička. To znamená že sa poznáme fakt dokonale, stále sa stretávame (aj s ostatnými kamaratmi/kamaratkami). Vieme sa fakt dobre porozprávať o všetkých rôznych témach. Nedávno sme sa bavili o vzťahoch čo nám chýba, v akom stave sme a tak...
A vtedy mala trošku vypité, a celý čas sme boli na sebe nalepený. Keď som ju viezol domov, tak ma začala štekliť, ja som začal robiť to isté, a zo šteklenia bolo bozkávanie (ona sa začala bozkávať). Netrvalo to ani dlho ani krátko. Potom sme sa na seba usmiali a šla domov. O nejaký ten týžden neskôr ona opäť pod vplyvom alkoholu...viezol som ju domov, a začala rozoberať to naše minule bozkávanie, že prečo som to spravil a tak, a začala hovoriť že keď nezačne ona tak sa nič nestane, že som neschopný a tak. Tak som ju začal bozkávať, a tentoraz to bolo krásne a dlhé. Potom keď už bola pred svojim domom, dali sme si pusu na rozlúčku a šla domov. A ona na druhý deň ako by sa nič nestalo, tvrdí že vie o všetkom čo sa dialo, ale vraví že bola opitá, tak to nerieši. Ona nie, ale ja áno, mam pocit že som sa do nej zaľúbil, a ani len netušim ako mam pokračovať, alebo čo sa odohráva v jej hlave a tak, či sa mam o niečo pokusiť, alebo nie ?
A vtedy mala trošku vypité, a celý čas sme boli na sebe nalepený. Keď som ju viezol domov, tak ma začala štekliť, ja som začal robiť to isté, a zo šteklenia bolo bozkávanie (ona sa začala bozkávať). Netrvalo to ani dlho ani krátko. Potom sme sa na seba usmiali a šla domov. O nejaký ten týžden neskôr ona opäť pod vplyvom alkoholu...viezol som ju domov, a začala rozoberať to naše minule bozkávanie, že prečo som to spravil a tak, a začala hovoriť že keď nezačne ona tak sa nič nestane, že som neschopný a tak. Tak som ju začal bozkávať, a tentoraz to bolo krásne a dlhé. Potom keď už bola pred svojim domom, dali sme si pusu na rozlúčku a šla domov. A ona na druhý deň ako by sa nič nestalo, tvrdí že vie o všetkom čo sa dialo, ale vraví že bola opitá, tak to nerieši. Ona nie, ale ja áno, mam pocit že som sa do nej zaľúbil, a ani len netušim ako mam pokračovať, alebo čo sa odohráva v jej hlave a tak, či sa mam o niečo pokusiť, alebo nie ?
Re: Dlhoročná kamarátka
Zda sa, ze ani u nej to nie je take ako to hra 
Bez vánku sa ani lístok nepohne... ale opatrne, aby ste si zbytočne nerozbili to dlhoročné kamarátstvo.....
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Darmo sa vravi, ze chalan s dievcatom nedokaze byt kamarat. Vzdy su na jednej strane sympatie k tomu druhemu. Povedala, ze si neschopny, takze mozno ta tak triezva berie, kedze alkohol casto krat povie pravdu od srdca. A boji sa, si dosrat friendzone kamarata.
presne ako píše soviet...
Pripitý človek je úprimný, čiže to čo ti povedala je pravda, akurát že sa bojí niečo s tebou mať keďže ste dlhoroční kamaráti...
Každopádne by som to riskol, pretože už to tak či tak asi nebude to čo bývalo, keďže minimálne jedna strana už do toho "spadla"
Pripitý človek je úprimný, čiže to čo ti povedala je pravda, akurát že sa bojí niečo s tebou mať keďže ste dlhoroční kamaráti...
Každopádne by som to riskol, pretože už to tak či tak asi nebude to čo bývalo, keďže minimálne jedna strana už do toho "spadla"
-
bolek
Guru
Mne to naopak príde ako už uzavretá kapitolu- ak ste boli tak dlho kamaráti, tak už ste tú vzťahovú hranicu prepásli. Obaja ste však po rozchode, takže sa potrebujete k niekomu pritúliť. K tomu bola ona oba razy pripitá, takže sa ťažko usudzuje, či by to malo nejaké reálne pokračovanie. Chcelo by to nejaké pozvanie za triezva na rande, na ktorom by sa ukázalo, kam to speje. Ty však musíš očividne trošku preukázať iniciatívu, pretože ti už povedala, že pokiaľ ona nezačne, z tvojej strany nič nie je. Takže chcelo by to, aby si sa nakopol, nikam ju pozval a uvidíš.
Vravím že sa poznáme od narodenia. Boli sme v meste tak si posedieť, ale rozprávali sme sa ako kamoši čo sa poznajú od narodenia. Keď sme pritom neviem či to ma nejaký zmysel, ale raz keď sme boli vonku väčšia partia tak povedala že našla svoj starý denník a v ňom našla že keď sme boli ešte maličký tak po mne túžila. Ale to bolo možno aj 10 rokov dozadu, neviem či to ma nejaký zmysel, ale vravela akurat toto. Ja neviem ako jej naznačiť, že by som chcel vzťah, alebo tak. Keby to bol niekto nový, tak viem čo a ako, ale keď sa s osobou poznáme už takmer 18 rokov, tak fakt neviem čo robiť. Keď spomeniem niečo o tom bozkávani, tak sa smeje a občas povie že bola opitá
-
Croven
Star
tak tym jej smiechom ti mozno chce naznacit ze nic nebude a dava ti to najavo takto ako keby ti to mala priamo na rovinu povedat. A mozno nieco ine
A moznoze smiech pouziva len na zlahcenie situacie a k maskovaniu jej chtica. Mozno to vyznie divne ale ja by som zautocila ked by mala vypite a to takymi nepriamymi otazkami ako:
1. Rozmyslala si niekedy nad tym ze by sme sa dali dokopy?
2. Rozmyslala si ake by to bolo?
3. Chcela si ma pobozkat aj inokedy ako ked si bola opita?
1. Rozmyslala si niekedy nad tym ze by sme sa dali dokopy?
2. Rozmyslala si ake by to bolo?
3. Chcela si ma pobozkat aj inokedy ako ked si bola opita?
Petka89: Tvoj nápad sa mi veľmi páči
Ale čo s toho keď povie trebars niečo, čo na druhý deň len nejak zahladí? Alebo sa jej to skusiť spýtať tak bežne, aj keď bude triezva?
-
Croven
Star
Normalne sa jej to pytaj,tak ako ti Petka89 poradila,lebo vies ako sa hovori,ze clovek ktory je opity vravi pravdu,teda podla mna sa urcite viac vtedy dozvies ako kebyze sa jej to teras opytas a ona sa ti zacne do ksichtu rehotat
Aspon ti jej odpovede mozu ukazat na com si.Ak ti odpovie ako o tom velakrat uvazovala a ze ta chcela pobozkat aj ked bola triezva,ale nenasla odvahu,tak to je podnet pre teba. Treba sa do toho pustit a snazit sa, ukazat jej ze jej stojis za to a ze si viac ako len kamarat,ze vam moze byt spolu dobre.
Uz len cakam kto ma teraz sprdne a zacne tu vytahovat oblubene slovo "friendzone".
Uz len cakam kto ma teraz sprdne a zacne tu vytahovat oblubene slovo "friendzone".
ako ona
po nestastnom vztahu potrebuje nejake povyrazenie scasti nehu mozno aj ten sex,skus,zistis,uvidis co dalej
-
TommyHot
Addict
A preco mas potrebu to riesit? Uzivaj si to co mas (bozky ked je pripita) a mozno sa z toho casom nieco vykluje. Ak to zacnes riesit tak mozes prist aj o to malo co mas (alebo samozrejme mozes ziskat este viac). Ja osobne by som velmi netlacil na pilu.
-
Croven
Star
myslim ze po case to budes chciet zazivat aj za triezva nie ked budete len pripiti... lebo ono ta to zacne srat ked ostanes snou zaseknuty v jednom bode a budes si ju moct "uzit" len ked bude pripita,mna osobne by to zacalo srat.
Ja som bol vždy triezvy
len ona mala vypite. Tak ja sám neviem čo robiť. Ale určite skúsim to čo mi poradila Peťka 
Kedy budete spolu alebo kedy bude pripita?
Ako myslíš že to bude lepšie sa opýtať?
neviem preco, ale mne to cele pripada, ze tej kocke ide o nezavezny sex
Takže včera sme sa večer rozprávali až takmer do rána. Bola tak na rozhrani triezvosti. Spýtal som sa jej Prečo ma vtedy pobozkala, a jej odpoveď bola lebo to chcela, ale viac sa odmietala vyjadriť. Potom som ju chcel pobozkať, a ona začala že prečo to chcem/čo ma k tomu vedie... Tak ja som jej začal vysvetlovať situáciu že je super/v pohode, že sa pozname, a že by som chcel aj niečo viac. (Ale tieto veci zo mňa ťahala ona a dosť dlho) pokiaľ som zo seba všetko dostal. Ona najprv nechcela nič povedať, ale potom nato reagovala že som ozaj zlaty v pohode a take tie rečičky, ale teraz nie, a tak isto viac sa nechcela vyjadriť. Tak potom téma pokračovala stále v tom, a nakoniec som sa nič viac nedozvedel. Keď odchádzala pobozkali sme sa a odišla