Plechova garaz ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Collizia
Novice
Novice

Plechova garaz ?

Príspevok od používateľa Collizia »

Dobry den,
cehl som sa opytat ze ci ma niekto skusenost s plechovou garazou ? Staviam si garaz uz som bol aj rozhodnuty pre plechouvu , ale akosi stale ma cosi od nej taha prec...prosim ak ma niekto plech. garaz dajte skusenosti...ci je pravda ze auto tam o mnoho viac koroduje atd...moc mi pomozete.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Plechova garaz ?

Príspevok od používateľa begbeee »

Dám všeobecne o garážach. Hovorí sa, že garážovať používané auto je kontraproduktívne. Zmeny teploty, vyzrážaná voda (vlhko, teplo) mu nerobia dobre a auto odchádza rýchlejšie. Samozrejme ak ide o menej používané auto, tak je to o inom.
Collizia
Novice
Novice

ano je to ojetina....1 octavia 200.000 km najazdene...tak podla teba staci takzv. altanok z dreva ? aby neprsalo na auto atd...co ?j aosm chcel plech z toho dovodu ze je to docela rychlo spravene za cca 600e ti ju dovezu zmontuju a mas pokoj...chcel som to tak max na 5-6 rokov ale takj nwm no
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

collizia: to chces k rodinnemu domu? podla mna je kvoli takemu autu zbytocne stavat cokolvek...
Collizia
Novice
Novice

j k domu postavit si garaz...akoze ani ja to beriem ze je to starsie auto atd vsetko okolo toho...ale zase musis brat v uvahu aj zimu...kedze som z Cadcea zimy su tu dost krute atd tak nejde len o to ze to auto ochranim pre s nehom a nebude nan vonku drbat halda snehu ale aj ten luxus ze ked niekam chcem ist nemusim pol hodiny cistit auto atd...a este aj chranit auto pre dazdom atd
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ak to je iba kvoli tomuto, tak pokial ide o mna, urcite by som volil iba nejaky jednoduchsi pristresok :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Čadca? To by som postavil. Minimálne ak nie teraz, tak neskôr budeš mať možno lepšie auto a ak svetová ekonomika pôjde ku dnu, tak tam ustajníš koňa.

Seriously...postav, zíde sa. V Čadci určite. Mal som stade frajerku a také zimy som videl iba u nej a v telke.
Collizia
Novice
Novice

jj ta čadca to je masaker:Dhovorí o tom aj "Denník nádejného Kysučana" :D ja som už aj začal staviať...do teray som bol vtom, že si proste postavím plech.garaž. Mám to v teréne takže som betonoval, urobil obvodový múrik, zaizoloval a dal vrchnú vrstvu deky...no ale teraz dostávam od každého ruzumy, že nech si spravím drevenú atď, ale ked ja som už tak na vazkach ze konecna...proste chcel by som to hlavne rychlo, a uz aby som to mal z krku a vsade sa pise aj o vetrani plech.garazi atd...ze sa auto spari...no ja by som to riesil tym ze by som mal stale otvorene dvere atd...a chcem to fakt ze max na 5-6 rokov tak docasne...keby som vedel ze tu uz zostanem byvat do smrti :D tak jasne ze od zaciatku idem drevnu peknu garaz a tak no
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Postavil by som len pristresok chraneny z naveternej strany, nech ti tam nenaveje cez zimu snehu. Bude to dychat, lacnejsie to postavis, nemusis sa drbat s otvaranim a zatvaranim brany a hlavne sa tam po case nezacne skladovat bordel, ako to pri garazach byva zvykom.
Napísať odpoveď