Stara laska nehrdzavie... Ako je to mozne?
Stara laska nehrdzavie... Ako je to mozne?
Caute,
niekedy pred cca. 4 rokmi som koncom leta spoznal jednu uzastnu kocku. Mal som vtedy 15 a padla mi do oka hned na prvy pohlad a mozem povedat, ze ja som ju zaujal tiez. Dost sme si rozumeli, smiali sa spolu, stretavali takmer kazdy den... az som to vsetko pokazil a vybalil na nu uplne nezmyselne veci o tom, ako si predstavujem, ze sa nas vztah bude uberat... proste som veci uponahlal a po jej odmietnuti, som sa stiahol do skrupinky.. ako keby vo mne zomrel zivot, zacal som byt depresivny, nevrly... stale sme vsak ostali dobri kamarati...
Az do mojho zivota o rok neskor neprisla ina holka, bol som s nou takmer tri roky, sialene sme sa lubili a ja som bol zrazu stastny tak, ako som v zivote este nikdy nebol. Lenze, ako to uz chodi, vsetko sa mi s nou podarilo opat posrat a nedavno sme sa rozisli... Pocas tohto trojrocneho vztahu moje kamaratstvo s touto holkou upadlo skor do takej fazy znamosti, vela sme sa nestretavali, sotva sme sa pozdravili...
Pred troma tyzdnami som tuto holku stretol a zrazu to na mna opat vsetko dolahlo! Roztriasli sa mi kolena, ked som ju zbadal, snazim sa vsakovako mozne aj nemozne zaujat jej pozornost, nemozem sa prestat divat do jej nadhernych oci, pre jej usmev by som vrazdil a o jej nadhernych ciernych vlasoch pisal basne....
Som z nej uplne v pi*i opat a jedine na co dokazem mysliet cele dni je ona... nesustredim sa takmer na nic ine. co je dost zle, lebo ma zamestnava dost skola....
Stalo sa nieco podobne niekedy aj vam? Ak ano, ako ste to riesili?
Je nutne podotknut, ze tato holka ma priatela, tazko povedat, ci su spolu stastni, ale zrejme ano. Taktiez asi nema velky zmysel bojovat o nu z toho dovodu, ze uz som to raz pred styrmi rokmi posral a neviem si predstavit, ze po tom vsetkom a hlavne po tak dlhom case by mohla prist z jej strany druha sanca... Zrejme budem asi naveky uz len kamarat, ktory ju bude chodit odprevadzat domov... Neviete si vsak predstavit, aky krasny pocit na srdci mam po tom, co sa tak stane...
niekedy pred cca. 4 rokmi som koncom leta spoznal jednu uzastnu kocku. Mal som vtedy 15 a padla mi do oka hned na prvy pohlad a mozem povedat, ze ja som ju zaujal tiez. Dost sme si rozumeli, smiali sa spolu, stretavali takmer kazdy den... az som to vsetko pokazil a vybalil na nu uplne nezmyselne veci o tom, ako si predstavujem, ze sa nas vztah bude uberat... proste som veci uponahlal a po jej odmietnuti, som sa stiahol do skrupinky.. ako keby vo mne zomrel zivot, zacal som byt depresivny, nevrly... stale sme vsak ostali dobri kamarati...
Az do mojho zivota o rok neskor neprisla ina holka, bol som s nou takmer tri roky, sialene sme sa lubili a ja som bol zrazu stastny tak, ako som v zivote este nikdy nebol. Lenze, ako to uz chodi, vsetko sa mi s nou podarilo opat posrat a nedavno sme sa rozisli... Pocas tohto trojrocneho vztahu moje kamaratstvo s touto holkou upadlo skor do takej fazy znamosti, vela sme sa nestretavali, sotva sme sa pozdravili...
Pred troma tyzdnami som tuto holku stretol a zrazu to na mna opat vsetko dolahlo! Roztriasli sa mi kolena, ked som ju zbadal, snazim sa vsakovako mozne aj nemozne zaujat jej pozornost, nemozem sa prestat divat do jej nadhernych oci, pre jej usmev by som vrazdil a o jej nadhernych ciernych vlasoch pisal basne....
Som z nej uplne v pi*i opat a jedine na co dokazem mysliet cele dni je ona... nesustredim sa takmer na nic ine. co je dost zle, lebo ma zamestnava dost skola....
Stalo sa nieco podobne niekedy aj vam? Ak ano, ako ste to riesili?
Je nutne podotknut, ze tato holka ma priatela, tazko povedat, ci su spolu stastni, ale zrejme ano. Taktiez asi nema velky zmysel bojovat o nu z toho dovodu, ze uz som to raz pred styrmi rokmi posral a neviem si predstavit, ze po tom vsetkom a hlavne po tak dlhom case by mohla prist z jej strany druha sanca... Zrejme budem asi naveky uz len kamarat, ktory ju bude chodit odprevadzat domov... Neviete si vsak predstavit, aky krasny pocit na srdci mam po tom, co sa tak stane...
Re: Stara laska nehrdzavie... Ako je to mozne?
Má priateľa.
Nestretávaj sa s ňou, všetko bude v poriadku.
Nestretávaj sa s ňou, všetko bude v poriadku.
mas 19. "zamilujes" sa aj do zasuvky v stene........
To je sice jednoducha rada, lenze to nejde len tak, mame mnoho spolocnych kamaratov a znamych, tym padom ku kontaktu dojde skor ci neskor, navyse robi barmanku v krcme, kam chodim kazdy vikend... A ked sa ma o tretej v noci pride opytat, ci ju nejdem odprevadit domov, tak jej nedokazem povedat nie
Ale to je v pohode, ona je rozume, inteligentne dievca a ma vo veciach jasno, som proste kamarat na odprevadzanie a tym to pre nu hasne, ja som zase rad, ze s nou mozem pocas cesty domov prehodit zopar normlanych slov...
Keď si sa počas svojho trojročného vzťahu , ledva s ňou pozdravil, tak kde je problém ? Pokračuj v tom.
Problem je v tom, ze v tom obdobi som sa stretaval s uplne inymi ludmi a chodil na uplne ine miesta, lenze teraz po rozchode som bol "nuteny" vratit sa k staremu sposobu zivota... ale nie o tom som chcel, len ma zaujima, ci sa nieco podobne stalo aj niekomu z vas...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...k starým "láskam" sa nevraciam...raz som sa takto ovracal a stačilo mi...
Kludne napis aj celu story, ak mas cas a chut 
Nájdi si iný objekt záujmu a to vyrieši aj tvoj problém so starými miestami.
Staré lásky nie, tiež bol jeden pokus a skončilo to presne tak isto ako prvý krát, na tých istých problémoch. Nestojí to za to, stratený čas.
Staré lásky nie, tiež bol jeden pokus a skončilo to presne tak isto ako prvý krát, na tých istých problémoch. Nestojí to za to, stratený čas.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nevstupis dvakrat do tej istej rieky. Vzdy som si myslel, ze je tato "prupovidka" nezmysel, az kym som to nezazil na vlastnej kozi. Vtedy som si povedal, ze uz nikdy nebudem otvarat to co uz raz bolo uzavrete a to radim aj tebe. Si mlady, krasnych zien, z ktorych sa poseres bude este vela aj ked teraz mas mozno pocit, ze nie.
Netreba čakať nič. Má priateľa, hádam jej to nebudeš chcieť pokaziť alebo nejak komplikovať. Aspoň teda kým bude zadaná. Ale tak ak hovoríš, že je rozumná a vie sa správať, tak ti to ani nedovolí, aby si sa o niečo pokúsil.
Skúšaj čím skôr zabudnúť a otriasť sa z nej, nerobilo by to dobrotu. Prídu iné, o ktorých budeš chcieť rovnako skladať básne.
Skúšaj čím skôr zabudnúť a otriasť sa z nej, nerobilo by to dobrotu. Prídu iné, o ktorých budeš chcieť rovnako skladať básne.
Asi len toto 
Každý jebák sa dá vytlačiťn00b napísal:... tato holka ma priatela,...
rainbow... kolko takych jebakov ti uz povytlacali?