Mám kámošku s kterou sa poznám asi 5 rokov, skor sa poznáme cez internet ako osobne.
Akoze poznáme sa aj osobne, bol isme párkrát vonku s kamosmi, super si rozumieme .
Neviem jako by som nazval naše kamaratstvo, ale vždy som to vnímal ako nieco viac jako obycajne kamaratstvo, proste spriaznene duše.
Problem je že sa to v posledním čase nejako začalo zapletať medzi nami, aj by som do toho išiel a proste cítím to že aj ona…nie niesom zaslepený. Ona sa o niečo pokúšala už davnejšie len vo forme nejakych narazok a tak, ja som sa robil hlupak lebo som mal priatelku.
Nedavno som ju zavolal von, bolo naozaj super, aj doslo na bozky..O dva týždne som ju zavolal znova, nemohla práve v tom čase,povedala že večer možme ale večer som už zase nemohol ja.
Tak mám dilemu či ju mám zase ja volať, alebo počkať či ona niečo navrhne?
Aj kde si piseme v poslednom case tak sa sama neozve, neviem čim to je, přitom si uplne super rozumieme. Neviem, čomu by som to mal pripísať, možno čaká než sa ozvem ja, alebo má u riti.
Tak teraz neviem či sa mám ja snažiť, alebo počkať či sa ona ozve
Este musim dodať že babe je neskusena, povedal by som ze ani nieje nejaky iniciativny typ.
Možno saj a malo snažim, neviem to prave posudit, nerad sa niekomu cpem