hej hej, strašná sranda. Ja tiež cestujem, a neviem si predstaviť, že by som mal robotu alebo školu kde by som mohol skočiť pešo, keď celý život cestujem. Ide o to, že dospelý človek takto denne nechá v lístku asi 2€ (pol hodina cestovania), poznám ľudí, ktorí busom dochádzajú 50km do školy, alebo dospelých, ktorá sa autom vozia do roboty cez pol slovenska, denne. Tam sa ti to denne vyšplhá aj na 5-10€. Takéto sumy sa ti ročne vyšplhajú aj na veľké stovky eur, neni krajšie si za to radšej koncom roka niečo kúpiť, resp. mať "13. plat" navyše?
Chytáte za slovíčka, nikde som nepovedal, že nemá cestovať. Len som povedal, že ak má na výber robotu priamo v meste, a druhú niekde pol hodinu od mesta. Prečo by cestoval, ak má na výber?
// pre karmistu: nie som ziadny pan citalko, nehovorim o niecom co som cital na internete. Sused studuje v Trnave a byva v ZV, so studentskym listkom zaplati asj 5 eur, za jednu cestu. Kamarat tam robi, a jeden celkom dlhy cas dochadzal kazfy den. Jeden listok ta vyjde 9 eur, ked nie si student, to je skoro 20 za oba smery. A to je len blby ZV-Trnava. Teraz si zober KE-BA. To minies majlant. Je mi jasne ze mi napjses: najdi si ubytovanie... Samozrejme, ale su casy, ked proste z nejakeho dovodh cestujes denne. Viem o com hovorim. Ale ty to vies asj lepsie, kedze ja som pan citqlko, ale ty si toho zazil. (Aspon ten podpis si mohol dopisat)
(Sorry za preklepy , mobil)