FIFA 13
Re: FIFA 13
V ultimate team dam hladat online match a samozrejme ze mi to nikoho nenajde a este mi to aj zamrzne hru..robi to tiez niekomu?..40 € za nefunkcnu hru..no dakujem.
Potrebujem poradiť
stiahol som si ju nainštaloval a ide mi v poho
ale ako si nastavím ovládanie na klávesnici? nedá sa mi zmeniť pohyb na šípky 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. stiahol? GTFO
2. hrať fifu na klávesnici? Are you serious?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak ku carieer crashu sa u mna pridal aj tento problemPhilop25 napísal:V ultimate team dam hladat online match a samozrejme ze mi to nikoho nenajde a este mi to aj zamrzne hru..robi to tiez niekomu?..40 € za nefunkcnu hru..no dakujem.
Mne sa ovládanie po prvýkrát podarilo nastaviť aby všetko fungovalo.No potom som to preinštaloval a nastavenie sa mi nedalo zmeniť.Ja som to vyriešil tak že som sa preklikal do "alternatívneho" nastavenia-tam máš prednastavený pohyb na šípky a už som si len pomenil ostatné tlačítka.Funguje to.7robo5 napísal:Potrebujem poradiťstiahol som si ju nainštaloval a ide mi v poho
ale ako si nastavím ovládanie na klávesnici? nedá sa mi zmeniť pohyb na šípky
Zdravím, mám také problémy s touto hrou, napríkald mám uplne malé rozlíšenie, úplne zlu grafiku, nedá sa mi pripojiť na normálnu karireru- nespustí mi to, ani na žiadne iné vypisuje mi že aby som sa pripojil na nejaku "Originu". A neviem kde si nadstaviť tieto vieci ako je rozlíšenie a podobne. dik.
V prvom rade otázka - máš originál alebo stiahnuté? Pretože väčšina ľudí ti tu bude ochotná pomôcť, ak to upresníš.
Stiahnuté.hd_ napísal:V prvom rade otázka - máš originál alebo stiahnuté? Pretože väčšina ľudí ti tu bude ochotná pomôcť, ak to upresníš.
-
guess.whoo
Redeemer
tak adresuj svoje otazky na forum odkial si to stiahol
be a pro - koniec druhej sezony a nezazil som ani jedno jedine striedanie...
nadobudam pocit, ze striedanie v mojej verzii hry nie je zahrnute 
Mne sa zasa stalo keď som hral FA Cup proti City(hrajem za United) tak prvý zápas skončil 3:3 a opakovaný zápas som vyhral 2:1 a aj tak ďalej postúpilo City 
nestahuje hry kazdy cez fora typu lamky.guess.whoo napísal:tak adresuj svoje otazky na forum odkial si to stiahol
mne sa tiez hento stalo, na professional sa mi stane ze zapas davam 5:0 ale rematch je 2:3.. zrejme som nevyvazeny, aj ked mam pocit ze skor AI je dost random.
-
DanielDevil
Addict
a odtiaľ sa to adresuje sem lebo tam nechcú spamguess.whoo napísal:tak adresuj svoje otazky na forum odkial si to stiahol
-
DanielDevil
Addict
aj mne sa to už stalo je to celkom otravné 
hram ju s kamaratmiMichalkoOo napísal:1. stiahol? GTFO
aj ja hram s kamaratmi a vsetci si nosime svoje gamepady ku kamosovi ked robime turnaj 
Mne sa raz stalo ze ten zvuk potvrdenia pri vybere niecoho mi ostal aj v zapase a opakoval sa kazde 3 sekundy cca.. Tak som sa nasral a vypol som vsetky sound effects.. Nie uplne idealne riesenie, kedze som ani nepocul kopnutie do lopty 
nepamatam si, ze by 12stka mala po vydani tolko chyb...na jednu stranu perfektna hra a hratelnost, no na druhu stranu tie chyby a bugy a sekania... 
inac moj problem v be a pro, ze ma trener neviem z akeho dovodu nedava striedat, ale enchava ma hrat do uplneho vycerpania a nasledneho mensieho zranenia...sa tak nejak vyriesil sam, prestupil som z Bochumu do Realu, ktory ma kupil za 25mega, z platu, ktory mam v zmluve, mi v mojom pofesionalov ukazuje o 10tis € menej..why
no ale k problemu...trener ma dava hrat kazdy druhy zapas, cize tak nejak nepotrebujem striedat 
inac moj problem v be a pro, ze ma trener neviem z akeho dovodu nedava striedat, ale enchava ma hrat do uplneho vycerpania a nasledneho mensieho zranenia...sa tak nejak vyriesil sam, prestupil som z Bochumu do Realu, ktory ma kupil za 25mega, z platu, ktory mam v zmluve, mi v mojom pofesionalov ukazuje o 10tis € menej..why
Keď zapojím Fifu na TV cez HDMI stále mi vypisuje chybu E0001, čo to znamená?