F1 sezona 2012
Re: F1 sezona 2012
Ja som sa to len docital na nejakom portaly o F1,sajnu nemam ci to bude tak alebo nie.Ale podla mna sa moze vselico stat.
Vettela do Ferrari nechcem ani omylom.
Nj alonzo potrebuje mat pri sebe dvojku. Inac nepisal shumi nedavno, ze skoncit nechce?
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hamilton nech sa modli za V6 turbo od Mercedesu
Ktovie co bude so Schumim,ale mne bude zas chybat ked odide
:D Kym tam nebol,tak ako by mi chybalo nieco z F1,takisto ako pri Raikkonenovi.A o Sergiovi,mozno ma ukamenujete za moj nazor,ale mne je nesympaticky(mozno koli tomu ze bol do F1 vkupeny) a nezda sa mi byt az tak velmi talentovany,ale moj nazor sa moze zmenit na buduci rok,ved uvidime.A aj ked nie som fanusikom Hamiltona,drzim mu palce,lebo dokaze byt fest rychly,urcite patri medzi najlepsich pilotov ak nie najlepsi,lenze k tomu aby si jazdil vyborne musis byt aj dusevne vysporiadany(tak ako tuto sezonu Alonso) a Lewis mal posledne roky plno problemov s jeho priatelkov a zevraj ju zas odfotili s nejakym cudzim chlapom,takze ktovie zas co bude.
Tak shumi znovu dochodok
, myslim, ze cakal od mercedesu viac, bez auta sa vyhrat neda. Ale co, kto by neisiel do dochodku s takym majetkom.
Vo ferrari som ho moc nemal rad, ale teraz som mu prial nejaky uspech. Kazdopadne myslim, ze v nejakej automobilovej serii to skusi este, ked ho to nepreslo uplne.
Co ma ale s*rie je Lotus, to su mantaci. Zase nenasadia DDRS lebo ze nefunguje ako ma
. To uz je len na smiech. Hlavne ze pisali, ze vyvoj si to zaplati tym, ze budu rychlejsi, ale ked to nenasadia asi nie.
Vo ferrari som ho moc nemal rad, ale teraz som mu prial nejaky uspech. Kazdopadne myslim, ze v nejakej automobilovej serii to skusi este, ked ho to nepreslo uplne.
Co ma ale s*rie je Lotus, to su mantaci. Zase nenasadia DDRS lebo ze nefunguje ako ma
No... ako vidíte zvyšok sezóny? Hamiltom s Kimim sú už asi mimo a pokiaľ Ferarri nezlepší kvalifikáciu tak Vettel to má našliapnuté za ďalším titulom
-
t0m4s3
Admin
ja to vidim jednoznacne na Vettela. Momentalne maju narychlejsie auto, ma dobru kvaldu a je konzistentny + nema technicke problemy.
-
Vitaaa
Expert
aj keď som fanúšik Ferrari a vždy verím, určite je najpravdepodobnejší Vettel. Ak sa monopost Ferrari nezlepší ešte tak o 0,3s na kolo v konštantnej rýchlosti, bez trhania gúm, zostáva nám len teoretická šanca vyhrať. Buď zrýchlime a budeme bojovať a možno uspejeme, alebo nezrýchlime a nemáme pri výkonoch monopostu RB šancu. Tak to vidím ja. Úplne stačí ubrať 0,3 sek na kolo Fernandovi v konštantnej rýchlosti. Vtedy bude schopný tlačiť a nútiť Sebastiana robiť chyby, ničiť pneu atď... ľahko sa to píše ale ťažko sa to uskutočňuje...
do Indie majú prísť nejaké (ževraj zásadné) novinky na monoposte Ferrari. Neviem. Takých noviniek čo nepriniesli nič dobré tu už bolo mraky...
Na druhej strane ja mám radosť. Z výkonov Felipeho aj z toho, že bude naďalej vo Ferrari. Nebol by som proti keby si vedľa Alonsa trhol aj nejaký ten titul. Najkrajšie čo sa môže fanúšikovi F1 stať je, že obaja jazdci jeho teamu sa bijú o titul. Avšak jeho výkony musia byť konštantné od prvej GP. Dúfam a všetko nasvedčuje tomu, že Felipe is back
do Indie majú prísť nejaké (ževraj zásadné) novinky na monoposte Ferrari. Neviem. Takých noviniek čo nepriniesli nič dobré tu už bolo mraky...
Na druhej strane ja mám radosť. Z výkonov Felipeho aj z toho, že bude naďalej vo Ferrari. Nebol by som proti keby si vedľa Alonsa trhol aj nejaký ten titul. Najkrajšie čo sa môže fanúšikovi F1 stať je, že obaja jazdci jeho teamu sa bijú o titul. Avšak jeho výkony musia byť konštantné od prvej GP. Dúfam a všetko nasvedčuje tomu, že Felipe is back
Ach jaj zas to vyhra ten blby vettel, asi tak to vidim, nemam ho rad, to uz nech vyhr alonzo, ktoreho tiez nemusim. Korea o nicom ako inac, este sa im aj trat rozpadala. Zely rbr nelagalny, nech uz sa niekam skovaju.
Dnes sa mi zdal Massa o odst lepsi ako Alonzo, ak by mu nepovedali ze ma ubrat a nechat si odstup skoncil by pred alonzom.
Dnes sa mi zdal Massa o odst lepsi ako Alonzo, ak by mu nepovedali ze ma ubrat a nechat si odstup skoncil by pred alonzom.
Ja som spokojny
Len lutujem Massu,pretoze jazdil bombovo no je to bohuzial len Alonsov "poskok".A mimochodm RBR by som nenazival nelegalnym,ale skor kreativnym,pretoze Newey je urcite takym Einsteinom v F1-ke.
Nebol by Alonsov poskok keby mal konzistentné výsledky.
keby mal konzistentné výsledky, tak by nebol s Alonsom v jednom tíme (Viď Hamilton a Alonso v Mcl)K!K0 napísal:Nebol by Alonsov poskok keby mal konzistentné výsledky.
Tak Hamilton/Alonso je úplné iná kapitola.
massa zostava.tak bublina pukla.
-
t0m4s3
Admin
Massa podpisal '13, o Vettelovi sa pise o '14
Neverim,ze by Vettel isiel do Ferrari,aspon dovtedy nie kym tam je Alonso.
Vettel je nerealny, do kym je tam alonzo. Vo ferrari idu len na jedneho jazdca, aj ked tomu celkom nechapem.
-
Shamway
Professional
Co je na tom nepochopitelne? Je to jasne lepsia taktika...Schumacher vyhral 5 titulov, a pokial sa pamatam nikdy sa tam nestal incidient ako v McLarene v roku 2007 alebo v Red Bulle v Turecku 2010
Tak ale zas je rozdiel mat, 2 dobrych jazdcov, kde jeden je skusenejsie, napr. ako Lotus. Ako mat jedneho dobreho a druheho slabeho. Jak nanho nadavalo ferrari polku sezony. Keby mali iekoho ineho, tak su aj prvy. (Ale treba uznat, ze posledne vc isiel massa dobre). Alonzo do toho urcite mal co hovorit, ktovie ci by nejaky novy jazdec pocuval ako massa.
Zas ci by nebolo pre Massu lepsie ist niekam do ineho timu, kde by mohol aj nieco ukazat, tu bude vzdy len nosic vody.
Zas ci by nebolo pre Massu lepsie ist niekam do ineho timu, kde by mohol aj nieco ukazat, tu bude vzdy len nosic vody.