Potom co si spravila necakaj z jeho strany velku aktivitu. Sice sa az tak velmi nestalo, ale vela chlapov taketo veci berie osobne.petka89 napísal:Strach je moje druhe menoAk ma tak chce,tak vie aj on nieco vymysliet...
Moja nerozhodnost
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Moja nerozhodnost
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
suhlasim s kolegom nademnu, teraz by si sa mala snazit ty aspon o neh´jaky nazbak...
Pokazila si to, odmietla si ho a teraz co cakas, ze to budes skusat opat? Pokial neuvidi od teba signal alebo nieco co mu opat do odvahu to skusit (napriklad pohlady do oci, dotyky), tak sa na to asi neodhodla. Aspon ja by som sa neodhodlal 
o boze,dotyky pohlady do oci,normalne mu povedz ze si to vtedy posrala(dobre pokazila)
a ze ti zacina byt sympaticky ale nerada by si onho prisla ak by to nevyslo tak nech sa snazi chuju!
asi nejak takto a ruka je v rukave
bojazlive zeny chlapi radi nemaju,zo zaciatku im to pride fajn,neskor im je to smiesne a potom to neznasaju.neviem teda kolko mas
rokov ale spravaj sa dospelo a chop sance!pokial su tam vzajomne sympatie pod do toho a hlavne nevahaj kazdu chvilu
a ze ti zacina byt sympaticky ale nerada by si onho prisla ak by to nevyslo tak nech sa snazi chuju!
asi nejak takto a ruka je v rukave
bojazlive zeny chlapi radi nemaju,zo zaciatku im to pride fajn,neskor im je to smiesne a potom to neznasaju.neviem teda kolko mas
rokov ale spravaj sa dospelo a chop sance!pokial su tam vzajomne sympatie pod do toho a hlavne nevahaj kazdu chvilu
Lahko sa ti pise a kaze, konat je daleko tazsie.Za 20 minut ideme,tak drzte palce aj na nohach.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2012, 12:59)
Ahojte.Vcera sme boli spolu,dali sme si veceru, biliard, prechadzku a este sme boli asi hodinku na disco.Dnes to nebolo prijemne vstavanie ale stalo to za to.
Uz pri biliarde to iskrilo,niekolkokrat sme si vosli do cesty pri stole a ja som mala chut ho objat a pobozkat.Neurobila som to
Potom po skonceni sme sa presli, zasmiali sa a len tak poklabosili. Dva alebo trikrat som ho pri chodzi buchla dlanou o jeho dlan,on na to ale nic.Ked som potom zle skoncila a skoro si vyvrtla clenok v tych vysokych podpatkoch,pridrzal ma, divali sme sa na seba a zrazu nic, akysi pankharti zacali nedaleko vykrikovat a tak nas vyrusili.Potom mi nastavil laket,chytila som ho laktom, dosli k autu a isli sme na disco.Tam za cely cas ani jeden sladak a pretoze sme museli vstavat obaja,tak sme sli domov.Odviezol ma domov, podakoval za pekny vecer, vyprevadil ma z auta,chytil mi ruku a uz som cakala co pride.On sa usmial,pobozkal mi ruku,pozdravil a odisiel. Z postele som mu pisala,ze bolo skvele a rada by som si to zopakovala, ale odpisal mi az dnes a ze vcera hned zaspal a ze dnes nemoze,neviem co si teraz o tom mam mysliet 
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2012, 12:59)
Ahojte.Vcera sme boli spolu,dali sme si veceru, biliard, prechadzku a este sme boli asi hodinku na disco.Dnes to nebolo prijemne vstavanie ale stalo to za to.
Uz pri biliarde to iskrilo,niekolkokrat sme si vosli do cesty pri stole a ja som mala chut ho objat a pobozkat.Neurobila som to
Táto téma je snáď najabsurdnejšia akú som tu v tejto sekcii fóra videl... Chlap chce babu ktorá chce jeho, akurát že ho už raz odmietla (aj keď to tak asi nechcela) a nakoniec nevie otvorene prejaviť žiadne city. Normálne mi to začína pripadať ako vtip 
Peťka, je to v tvojich rukách. Keď máš dáky blok, nezostáva ti nič iné než ho prekonať. Keď už nič iné, posmel sa trochou alkoholu
Peťka, je to v tvojich rukách. Keď máš dáky blok, nezostáva ti nič iné než ho prekonať. Keď už nič iné, posmel sa trochou alkoholu
-
Grim
Darca
...veru, ožer sa jak doga a potom ho štekli v aute ako to tu niekto opisoval v inej téme... 
-
Soviet
Darca
Pobozkal ruku a cakat na sladak?
Ako bez sladaku sa neda dievca pobozkat? Neviem. Pride mi, ze ten chalan je divnejsi, ako ty. Keby ta chcel, tak to skusi istotne este raz a hlavne, ked sa mu dievcina dobrezenie funfulicou po ksichte neobtiera..
-
Croven
Star
mozno to nechce skusit este raz,pretoze sa boji ze mu zase uhned a bude sa citit dost neprijemne
-
Soviet
Darca
Tak radsej bude cakat na zazrak z nebies? Neviem, mne ked nevychadza vec, ktoru chcem na prvy krat, tak ju nezahodim za hlavu, ale skusim druhy krat az kym to co chcem nedosiahnem a nesplnim si. Ovsem netvrdim to o vztahoch, ale isto po prvom neuspechu netreba veci zahodit. A ty ho nakopni krucinal zenucha. Pri biliarde sa tak da rozcertit chalana, ze strach.
To že ty by si to skúsil ešte raz, neznamená že by tak spravil každý. Ja už istotne nie, po jasnom a zreteľnom odmietnutí by som nato nemal žiaden dôvod
-
Croven
Star
kazdy kto to zazil tak vie ake je to neprijemne a veru,druhy krat to zazit znova,nie dakujem. Ja som to osobne nezazil,ale nieco podobne hej
keby si mu dala pusu ty, umrela by si?
Pravdepodobne ano, pretoze to neurobila.
na šmykubeardie napísal:keby si mu dala pusu ty, umrela by si?
Vam sa to vsetkym lahko pise kym nie ste v mojej kozi. Soviet ty mi prides ako taky Cassanova a u teba plati Svet je gombicka.
-
axxis
Addict
radsej keby si miesto plakania nad tym ake to mas len neskutocne tazke rozmyslala preco to tak je. keby si sa nezachovala tak ako si sa zachovala mohla si mat uz neviem kolko to po com teraz tuzis.petka89 napísal:Vam sa to vsetkym lahko pise kym nie ste v mojej kozi. Soviet ty mi prides ako taky Cassanova a u teba plati Svet je gombicka.
a okrem toho, pecene holuby do huby nepadaju nikomu. ak si mu raz urobila to co si mu urobila tak by si si mohla uvedomit, ze caka aspon na nejaky signal, ze teraz to uz bude v poriadku. a ak mas taky strasny problem sa prekonat tak si najskor daj 2 panaky. lebo tym svojim stallovanim ho dovedies akurat tak do miesta ked prestane mat zaujem.
-
Grim
Darca
...ale na druhej strane aspoň zobrala odvahu a pozvala ho von...ak ti nerobí problém pozvať ho von, tak to aspoň zopakuj...
Idem mu este sms napisat.
Vysoke opatky a skoncila si bez pusy... stale mi to nejde do hlavy