Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
aha .. a kde je problem?
-
Lupeznik10
Light Expert
hra mi sekne a koniec
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Skús nainštalovať na to nejaký patch... Alebo inú "verziu" CSka.
-
Lupeznik10
Light Expert
-
evilbanana
Medium Star
MA este hojko server?
Cawko ram csko na ntb toshiba satelite c660 1wx nopri strelbe mi seka skusal som znizit ping no nejako sami to nedary ping vhre mam tak 30 pri strelbe aj 50-60 skusal som Gmae booster no ked dam pridat hru do zoznamu neprida mi ju to tam.
Vie niekto neico co bz pomohlo ianc pozeram ze mam aj vysoku teplotu cpu 50 -57stupnou zaras varim caffe a hdd ma 40az 45
Vie niekto neico co bz pomohlo ianc pozeram ze mam aj vysoku teplotu cpu 50 -57stupnou zaras varim caffe a hdd ma 40az 45
Nemýliš si ping z FPS?
Hm.... tak mozno ze aj proste chcem aby mi to nesekalo pri strelbe 
taký základ by mohol byť že do konzole napíšeš fps_max 101, dalej vypneš vertikálnu synchronizaciu na grafickej karte ..
To sa kde vypina?
V nastaveniach grafickej karty, btw youtube a google je toho plný ..
Mam intel(R) D Graphics 3000 1x o takej aj pocujem :Da v nastaveniach som nic podobne ennasiel
tak aspon napis do konzole to fps_max 101 a zmensi rozlisenie, to by malo ciastocne pomoct, popr. ak nehras ligu, tak by si mohol skusit aj prikaz developer 1 a nasledne fps_max 999
Mám otázku... No v CS-ku su aj mapy v ktorých mozu mat obe strany(policia aj teroristi) len 10 botov,ale v niektorých aj po 16 botov.Ako sa dá nastaviť to,aby som v kazdej mape mohol mať tých 16 botov?
Seriously?
hrať s botmi to je ako hrať karty proti psovi ..
No ale chcem odpoved na moju otazku,dakujem.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
myslim ze len tak lahko to nespravis, musel by si editovat mapu a upravit v nej spawn pointy, no jednoduchsie by bolo si na server hodit AMX a do toho si dat plugin http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=371317 , cez ktory mozes upravovat spawn pointy priamo v hre. este predtym sa vsak pozri na nastavenie bot_quota (ak mas ZBotov), ci to nahodou nie je limitovane tym.
LUDIA RAD PORADIM O STEAME , servery , problémy , a iné pridajte si ma 1. na skype Konzervanty 333 (toto iba niekedy pouzivam ale pomozem) 2. na steam (samozrejme ked mate) mixer634
Som admin na jednom servery a kickol som hráča, lenže teraz sa nemôže vôbec prihlásiť na svoj nick, ked si ho zmení tak ho to pripojí, ale problém je v tom že na ten nick mal vip. Ide o to že nechápem prečo sa mu nedá pripojiť, nedal som mu ban, len som ho kickol tak neviem v čom je problém. Prosím kto vie nech mi poradí, vopred ďakujem.
Zdravím
Chcem sa opýať či poznáte nejaké dobré CS SOURCE servery najlepšie CZ / SK. Dust 2 only, SmallMaps, a AWP. Viem, že aj Hojko má server ale neviem či na CSS a neviem nájsť ani IP.
A dá sa cez steam pripojiť aj na Non-steam server alebo nie ?
ďakujem
Môžete niekto odpovedať na to či sa dá bezpečne pripojiť na Non-steam server aj keď používam Originál ?
Chcem sa opýať či poznáte nejaké dobré CS SOURCE servery najlepšie CZ / SK. Dust 2 only, SmallMaps, a AWP. Viem, že aj Hojko má server ale neviem či na CSS a neviem nájsť ani IP.
A dá sa cez steam pripojiť aj na Non-steam server alebo nie ?
ďakujem
Môžete niekto odpovedať na to či sa dá bezpečne pripojiť na Non-steam server aj keď používam Originál ?