oleje MOBIL vs. SHELL
oleje MOBIL vs. SHELL
Čaute... Mám možnosť kúpiť za rovnaku cenu olej do motora SHELL alebo MOBIL do TDI PD čiže 505.01 a neviem sa rozhodnúť...
Len my nepíšte že CASTROL
nejaké rady 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: oleje MOBIL vs. SHELL
je to jedno, obe znacky su spicky... vyber si podla ceny alebo podla sympatii, ja by som volil shell 
-
hojko
Site Admin
Co je zle na Castrole???
No má možnosť spomedzi týchto dvoch si vybrať ... tak asi preto to napísal, aby mu tu nejakí mudrlanti neradili Castrol
Tiež sa prikláňam za Shell - ale naozaj asi len čisto kvôli tým sympatiám
Tiež sa prikláňam za Shell - ale naozaj asi len čisto kvôli tým sympatiám
-
hojko
Site Admin
Podla nejde o to, ze si moze vybrat len z tychto dvoch. Zaujimalo by ma, ze preco mu nemaju radit Castrol.
-
drop
Medium Star
Moj servisak leje do galaxy PD ten shell helix. Uz urobil dost km na nom a nic, tak sme ho kupili aj do alhambry PD a v pohode. Aj cenovo, aj dobra znacka. Kazdopadne chybu neurobis ani na castrole, ktory radi kazdy oktaviar/passaStar.
tiez lejem castrol
Ja mám kamoša, čo obchodoval niekedy s olejmi a spomínam si na jeho hlášku, keď sme sa bavili o olejoch : "Castrol by som som nikdy nechcel, veď nevedia olej poriadne ani do sudov dať..." Dôvodov mi tam spomenul viac, prečo radšej niečo iné, než Castrol.
//to není dôvod, on mi vravel normálne dôvody, toto je len čerešnička na torte
//to není dôvod, on mi vravel normálne dôvody, toto je len čerešnička na torte
Tak to je super dovod 
je len na cloveku aky olej si kupi. na trhu ma plno znaciek.. hlavne je zvolit typ oleja a pokial ho budes menit podla intervalov pripadne skor, tak nebude ziadny problem. ja lejem aj do sluzobaku aj do sukromneho Castrol a nic ine tam lievat ani neplanujem...
-
RATZINGER666
Darca
Ked olej, tak Mogul, ked kopnut, tak do... hlavy. 
...preto jazdim na mogul, maze s nim aj Kresta, to nemoze byt zle
...preto jazdim na mogul, maze s nim aj Kresta, to nemoze byt zle
Firma kde robim nakupuje len Mobil. Minieme niekolko kubikov mesacne. Mozno to je len pre dobru cenu, neviem ale patri medzi spicku v kvalite.
Niekde v pracovnom notase mam aj chemicke vysledky jednotlivych znaciek, ak by mal niekto zaujem.
Niekde v pracovnom notase mam aj chemicke vysledky jednotlivych znaciek, ak by mal niekto zaujem.