grafika urcite lepsia nez na xboxe
Kupa konzoly XBOX
Re: Kupa konzoly XBOX
ja sem tam zapnem PC na 50" plazme, pustim fifu12 a hrajem na origos xbox ovladaci (kablovy) 
-
Lpersexionist
Amateur
Co si myslite o kupeni XBOX-u z Ceska? Je v tom nejaky rozdiel oproti tomu, co sa predava tu na Slovensku.
Dakujem.
Dakujem.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ziadny. Konzoly urcene pre Europu su vsetky rovnake. Vzhladom na to, ze aj zasuvky pouzivame rovnake, tak nevidim dovod preco nekupit odtial, ak mas lepsiu cenovu ponuku.
a to Xbox Live Gold 12 mesiacov nestojí až tak strašne veľa
Cca 35€ a máš všetky možné výhody a môžeš hrať MP hry
+ ešte sa dá aj zohnať lacnejšie
Tiež som bol dlho zástancom hraní hier len na PC. Kamarát si ale kúpil Xbox + veľkú telku.
Má to svoje výhody. Systém na Xboxe sa ti nespomalí. Všetky hry sú optimalizované len pre to konkrétne zariadenie.
Sám už doma PC hry nehrávam ... ani nejak po nete. Radšej idem k nemu kde sa dá pokecať a popritom zahrať.
Hry na Xbox sú relatívne drahé, to je pravda ... no ani na PC nie sú najlacnejšie. Avšak dajú sa kúpiť nové hry z UK za polovičné ceny.
Alebo cracknúť konzolu, avšak s vedomín toho, že prídeš o možnosť hrať online.
Z môjho pohľadu nevýhoda je pri hraní "strielačiek". Pravdepodobne si len na to neviem zvyknúť ...
+ tvrdiť, že grafika na Xboxe je horšia oproti PC ? ... nezmysel... tie rozdiely sú naozaj zanedbateľné.
btw: ak ssom dobre videl, tak asi pred týždňom som videl ponuku z elektra kde mali Xbox 360 / 250hdd ? / + dva ovládače, Kinect, volant a hru Forza 4 (neskutočne super hra
) za 299€
Má to svoje výhody. Systém na Xboxe sa ti nespomalí. Všetky hry sú optimalizované len pre to konkrétne zariadenie.
Sám už doma PC hry nehrávam ... ani nejak po nete. Radšej idem k nemu kde sa dá pokecať a popritom zahrať.
Hry na Xbox sú relatívne drahé, to je pravda ... no ani na PC nie sú najlacnejšie. Avšak dajú sa kúpiť nové hry z UK za polovičné ceny.
Alebo cracknúť konzolu, avšak s vedomín toho, že prídeš o možnosť hrať online.
Z môjho pohľadu nevýhoda je pri hraní "strielačiek". Pravdepodobne si len na to neviem zvyknúť ...
+ tvrdiť, že grafika na Xboxe je horšia oproti PC ? ... nezmysel... tie rozdiely sú naozaj zanedbateľné.
btw: ak ssom dobre videl, tak asi pred týždňom som videl ponuku z elektra kde mali Xbox 360 / 250hdd ? / + dva ovládače, Kinect, volant a hru Forza 4 (neskutočne super hra
btw: ak ssom dobre videl, tak asi pred týždňom som videl ponuku z elektra kde mali Xbox 360 / 250hdd ? / + dva ovládače, Kinect, volant a hru Forza 4 (neskutočne super hra ) za 299€
lepšiu cenu nehľadaj
a kinect je niečo super, s čím sa zabaví celá rodina
lepšiu cenu nehľadaj
a kinect je niečo super, s čím sa zabaví celá rodina
-
uNreal_saTch^
Professional
V porovnani s ostatnymi konzolami / PC, kde to mas ako samozrejmost - je to megavela.kamo_444 napísal:a to Xbox Live Gold 12 mesiacov nestojí až tak strašne veľa
Ako pre koho. Ja osobne mám flash a na PC hrajem len BF 3 MP, inač všetko hrajem na Xku
-
Lpersexionist
Amateur
Vsetko je to len o tom, co kazdemu viac vyhovuje. Obe platformy maju svoje +/-. Mne viac vyhovuje pohodlie, nemusim nic instalovat, telka, netreba kupovat novy HW. Takze preto je mojou volbou XBOX.
Budem ho kupovat az za nejaky cas, takze sa rozhodnem, kde ho kupit. Ak by niekto nasiel nejaku super ponuku nevahajte a hodte link sem.
Dik moc za kazdy prispevok.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2012, 19:32)
Lubenečko, poznas nejaky UK shop, kde maju hry za 1/2 cenu? Ci myslis klasiku ako eBay prip. Amazon?
Budem ho kupovat az za nejaky cas, takze sa rozhodnem, kde ho kupit. Ak by niekto nasiel nejaku super ponuku nevahajte a hodte link sem.
Dik moc za kazdy prispevok.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2012, 19:32)
Lubenečko, poznas nejaky UK shop, kde maju hry za 1/2 cenu? Ci myslis klasiku ako eBay prip. Amazon?
-
JankoHraško
Medium Expert
Lubencko majú tie hry na tych trhoch za hranicou ? 
-
kukiak
Addict
Pochybujem, skus zalozne.. tam sa daju do 10e zohnat.
Lubenečko napísal:+ tvrdiť, že grafika na Xboxe je horšia oproti PC ? ... nezmysel... tie rozdiely sú naozaj zanedbateľné.
pri multiplatformovych tituloch to aby clovek s lupou hladal rozdiel 
tak takstuka napísal:pri multiplatformovych tituloch to aby clovek s lupou hladal rozdiel
asi mam dobre oci 
Osobne ich nekupujem, pretože Xbox nemám. Ale čo mi vravel tak len ta hlúpa Forza ho vyšla na 25€ v kamennom obchode niekde v UK. A potom ešte používal bazáre. Neviem či je u nás taká aktívna komunita pre to ... ale tam to funguje dobre.Lubenečko, poznas nejaky UK shop, kde maju hry za 1/2 cenu? Ci myslis klasiku ako eBay prip. Amazon?
-
aviceN
Guru
Jasne ze mame aktivny bazar, www.xboxzone.sk, popripade hry z uk zo stranok ako zavvi.com, thehut.com, alebo game.co.uk
-
p4ra
Redeemer
Skor si slepy podla mna. Pretoze pri multiplatformovych hrach su rozdiely skutocne zanedbatelne.wladas napísal:asi mam dobre oci
to nieje pravidlo aj ked to dava zmysel
zalezi na portovani
zalezi na portovani
-
p4ra
Redeemer
Nepovedal som, ze to je pravidlo, ale vzhladom na to, ze konzoly a PC vlastnim, dokonca niektore hry na viac platforiem, tak si dovolim tvrdit, ze na 90%.