League of Legends
Re: League of Legends
Kevyn: nieco taketo ?
Tak keby ten teemo si stupil trosku dalej, tak by ho lee netrafil
.. a mohol ukradnut mozno a mozno zabit leeho
... ale i tak doje*** celu hru
-
lekoklatik
VIP
Mne tam chybali M5.
Sampionat som nesledoval, len par veci na yt.
Sampionat som nesledoval, len par veci na yt.
Presne take.Bola to radost hrat ,ked ste v premade.Iba mu kricim na skype gulicka na nom a uz letel do vsetkych
Trafil vsetkych 5,moja ulti a fiddlestick tam uz lietal tiez.
som si myslel, ze dam este jednu rychlu hru a zajtra uz iba jednu hru a budem mat gold rank...ale neee...zase 2 prehry...totalne otrasny herny zazitok, kde vam to do teamu hodi dvoch premade flamerov a jedneho trolla a este ma aj urcite vsetci reportli, vraj som im nepomahal...tak 15 sekund predtym ako ho ganknu mi napise, nech z tej lajny idem do..., nazve ma zidovskou onou, po smrti mi popraje nech dostanem rakovinu a potom nabada nepriatelov nech ma vsetci reportnu lebo som ho tam nechal zomret vraj umyselne (realne by som skapal s nim), ked ho gankli...
logiku a mentalitu tych hracov nechapem...a mam len hrozu z toho, ake ludske prasce a hyeny su to v realnom zivote, ked sa takto spravaju v hre...fuj
RIOT by uz konecne mohol znova zaviest tu vylepsenu verziu tribunalu, kde ste videli, ake tresty dostali ludia v pripadoch, za ktore ste hlasovali (na 1 den to bolo zapnute) a aku % uspesnost ma vase hlasovanie...za ten jediny den v mojich hlasovaniach padlo niekolko permanentnych banov...rad by som videl, ze tie permanentne bany padaju pekne dalej a raz pride aj na tychto mojich spoluhracov...
logiku a mentalitu tych hracov nechapem...a mam len hrozu z toho, ake ludske prasce a hyeny su to v realnom zivote, ked sa takto spravaju v hre...fuj
RIOT by uz konecne mohol znova zaviest tu vylepsenu verziu tribunalu, kde ste videli, ake tresty dostali ludia v pripadoch, za ktore ste hlasovali (na 1 den to bolo zapnute) a aku % uspesnost ma vase hlasovanie...za ten jediny den v mojich hlasovaniach padlo niekolko permanentnych banov...rad by som videl, ze tie permanentne bany padaju pekne dalej a raz pride aj na tychto mojich spoluhracov...
No uz len cakam,kedy restartnu ELO a budem dufat,ze sa podari natrafit na dobry team.Lebo to fakt uz raz ked si v elo hell,tak nie a nie sa z neho dostat.Dokonca v ELu 1200-1500 su hraci,co maju odohrate 6 hier a len to kazia.Minule nam napojilo hraca s 0 win do hry.First pick a samozrejme si pickol mid,ze on je first pick,ze pojde kde chce. 10-15 min a on uz mal 0/4/0.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
keď vidím takéhoto hráča, tak sa len usmejem a poviem si, aký lowlife fuck to musí byť v reale a som na neho naďalej slušný, takí ľudia potrebujú láskuephramko napísal:.
-
lekoklatik
VIP
Ked to nejde v solo q, lebo je enemy team proste "zohranejsi", treba sa zakusnut a ranked skusit niekedy inokedy (o par hodin 2 a viac, o den a tak), pretoze tiez som klesol z 1500+ prave takto, ze som bol taky nasrany na prehru ze som si povedal "tak toto kur*a nie" a prehral som samozrejme 8 po sebe.
Treba si dat normal, dominion alebo to uplne vypnut, pripadne nejaky for fun random pick alebo cokolvek na ukludnenie, pretoze v amoku aj my robime chyby, i ked sme v tej prehratej hre suverejne najpouzitelnejsi hraci.
Good luck.
btw pred resetom to treba este skusit vytiahnut co najvyssie, nech mate aky taky bonus za sezonu
Treba si dat normal, dominion alebo to uplne vypnut, pripadne nejaky for fun random pick alebo cokolvek na ukludnenie, pretoze v amoku aj my robime chyby, i ked sme v tej prehratej hre suverejne najpouzitelnejsi hraci.
Good luck.
btw pred resetom to treba este skusit vytiahnut co najvyssie, nech mate aky taky bonus za sezonu
Ked som v minuse, teda pod 1000 tak mi daco strhnu?
... teda v zapasoch uz mam 92 k 90, ale som 740 cca
(sku**** leave
)
Leko,ludia chyby robia to ano,ale ked sa pozriem na svoj team,tak tych chyb urobili troska viac oni ako ja.No v jednom mas pravdu.Ked prehram ranked hru,tak si dam uz pauzu radsej.Proste,ked si svoju linku stale wardujem alebo ked sa mi v nej podari vyhrat,tak chlapa z mojej linky aj tak nafeedia inde.Napisem SS wardou ,co som polozil na rieku pekne vidno,ze ide na mid a ja mu ako taky debil blikam nech to stiahne a aj tak tam zomrie,tak uz potom neviem.Pripadne som jungler a neraci sa mi ist ani pullnut,no automaticky druhe blue by si uz rad bral.Potom samozrejme v tomto elu hovorit o nejakom counterpickovani a o tom,ze first pick by mal brat supporty,junglu prvu (bud pre seba alebo pripadne pre last picky) tak o tom mozem len snivat. automatika first pick mid tf.Enemy team si da kassadina a GG.Nehovoriac,ze ako su tie +,tak je hrozna pretvarka.Automaticky sa po hre pise GG WP,ale ja nemienim pisat WP ,ked to odohraju ako smejdi.Proste nie kazdy moze mat skill,ale ked sa hrac snazi,tak to aspon vidno.
a to som mal 620Natro napísal:740
robil som to iste... trollov stretavas aj vyssie, cize je to fuck 
8 lose po sebe? ja som mal 23lekoklatik napísal:Ked to nejde v solo q, lebo je enemy team proste "zohranejsi", treba sa zakusnut a ranked skusit niekedy inokedy (o par hodin 2 a viac, o den a tak), pretoze tiez som klesol z 1500+ prave takto, ze som bol taky nasrany na prehru ze som si povedal "tak toto kur*a nie" a prehral som samozrejme 8 po sebe.
Good luck.
dnesna bilancia...5 prehier...nebol som schopny uhrat ani daily bonus...v kazdej hre aspon jeden troll alebo minimalne duo of flamers...pripadne otrasny flaming uz v lobby...jednu hru som hral za mordeho a mal som jediny pozitivne score, dal som 2 triplekilly absolutne sam, ale samozrejme, minimalne 3 spoluhraci ma reportli, lebo som vraj s nimi odmietol hrat...kto by aj s nimi hral, ked pachali totalne samovrazdy a feedovali celu hru a hlavne ked mi kazdu minutu pisali, aby som skapal na rakovinu a ze som noob a podobne...tak som ich dal vsetkych do mute...akoze ked ma za toto vybanuje tribunal, tak s touto debilnou hrou a este debilnejsou komunitou uz fakt koncim...
+ ako vidim, gold rank alebo dostat sa nad 1600-1700 elo, kde uz snad nebude v 9/10 hier aspon jeden troll v nasom alebo nepriatelskom teame, ktory vsetky pokazi hru, lebo je to cool...je neprekonatelny ciel...
+ ako vidim, gold rank alebo dostat sa nad 1600-1700 elo, kde uz snad nebude v 9/10 hier aspon jeden troll v nasom alebo nepriatelskom teame, ktory vsetky pokazi hru, lebo je to cool...je neprekonatelny ciel...
ved ked dakto troluje uz v lobby naco s nim hras, leavni to..., uz to ELO neberie.
Si si isty, ze to ELO neberie? lebo ja som takto padol na 620
.. Ja ranked teraz ani nehravam, cakam na reset.. Kedy sa to ma presne resetnut?
Elo uz ti nebrerie len ti nedovoli sa na 30min pripojit do hry
Jn, a po tridsiatich minutach cakania sa tesis na poriadnu hru, ktoru ti aj tak niekto doserie 
A ten retart bude kedy? alebo aspon CCA mesiac?