Neviem co dalej poradte...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h3h31
Amateur
Amateur

Neviem co dalej poradte...

Príspevok od používateľa h3h31 »

Ahojte potreboval by som poradit lebo neviem co dalej....

uz asi rok poznam jednu holku s ktorou sa kamaratim, dost si aj rozumieme a chodime spolu von(jej je 16 mne 21).Na zaciatku ma zykla sem tam zavolat von aj ona lenze teraz uz vecsinou ju musim volat ja ci nechce ist von aj to malo kedy suhlasi:/ (ale sme tak 2x za tyzden spolu von kedze ona chodi do skoly a ja pracujem)
a rozmyslam ci moc netlacim na pilu ale tak som snou proste RAD (a neviem jak inak byt s nou), mam ju rad a dost casto nanu aj myslim kedze mi nanej dost zalezi a urcite by som chcel nieco viac...
lenze ked sme sa bavili na temu vztah tak povedala NIE lebo vraj este nechce nic s nikym riesit ze ma cas,tak teraz neviem ci mam pockat alebo nechat to tak (hoc mi povedala ze medzi nami nic nebude TAK PRETO NEVIEM )ale urcite by som s nou chcel ostat aspon kamarat, ked to vobec pojde ...
lebo uz aj za posledne dni malo co piseme lepsie povedane neodpise ona a tvrdi ze nema dajak cas hoc na FB chodiii ...
Tak bol by som rad keby mi niekto poradil... :) diky :P
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem co dalej poradte...

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

nelez jej do prdele nech si dievca uvedomi ze sa netocis len okolo nej...prerus s nou kontakt a sama sa ti ozve
h3h31
Amateur
Amateur

o tom som uvazoval ale je to pre mna tazke a bojim ze sa najde nikto iny ako nahrada za mna ...
no a poznam ju dost dobre nato aby som vedel ze sama od seba prva urcite nenapise neviem preco ale vecsina dievcat sa drzi toho pravidla...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tak rob to co doteraz a nemas sancu...ide o to ze jej davas vyssiu hodnotu ako ty sam a berie ta ako svoju hracku
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nahradiť? no a čo?...hľadaj inde...o teba nestojí, len ti to nechcela povedať tak nezaobalene..."nemám čas" je asi tá najstaršia výhovorka...jej počiatky sa datujú už od vynálezu času...
h3h31
Amateur
Amateur

Grim napísal:...nahradiť? no a čo?...hľadaj inde...o teba nestojí, len ti to nechcela povedať tak nezaobalene..."nemám čas" je asi tá najstaršia výhovorka...jej počiatky sa datujú už od vynálezu času...
ako ona povedala ze medzi nami nic nebude tak aby som si zbytocne nedomyslal ... ale co viem aj som videl tak nepise si s nikym poriadne
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tak prečo sa potom bojíš že ťa niekto nahradí?...jednoducho nikoho nechce...
h3h31
Amateur
Amateur

Grim napísal:...tak prečo sa potom bojíš že ťa niekto nahradí?...jednoducho nikoho nechce...
lebo je to moznee ... zatial nechce
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nerad, ale asi by som mal suhlasit s ostatnymi, ze nema o teba zrejme zaujem. Daj tomu cas, neozvi sa jej a cakaj na jej kroky. Mozno to bude aj tym vekovym rozdielom a tou jej vyspelostou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ti tak rázne povedala že nemá záujem o vzťah, a nerobí jej problém ťa odmietnúť, tak k tebe asi nič necíti. Von s tebou ide, lebo si otravný a nebaví ju stále hovoriť nie. Ale viac ako kamaráta ťa isto neberie. A vzhľadom na to, že ty si zrelý na seriozny vzťah a ona je dieťa, by si si mal aj ty nájsť niekoho z rovesníkov.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

ma 16.. teraz chce hento a nechce toto.. o rok to bude zase ine,o dva roky zase ine. Mozno nie,ale podla mna ano. Urcite si bude chciet uzivat si (bavit) bez toho aby mala niake zaväzky
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

test napísal:Mozno to bude aj tym vekovym rozdielom a tou jej vyspelostou.
Nie, to bude tym, ze ho proste nechce.

A celkovo nechapem terminologiu, ktoru autor temy pouziva. Bojis sa aby Ta niekto nenahradil? Vsak Ty s nou nic nemas, kde nic nie je tam ani smrt nic nenahradi. Keby si nasla niekoho ineho tak to nie je vymena na pozicii ale obsdzovanie prazdneho miesta. Mal by si si tento rozdiel uvedomit a ist hladat niekde inde. Ja to raz nedokazem pochopit ako moze niekto sam sebe tak brutalne klamat. Toto dokonca ani nie je ten pripad, ze by Ta lakovala, ze si na nu prilis inteligentny alebo nieco podobne. Ona Ta normalne regulerne odmietla tak co do prdele cakas? Ze sa rano zobudi druhou nohou z postele a padne Ti do naruce?
h3h31 napísal: lebo je to moznee ... zatial nechce
a este dlho chciet nebude. a to dlho znamena nikdy. get over it.

Toto je tu snad najohranejsia pesnicka, stavim sa, ze minimalne 1/3 celeho LVP fora je recyklacia tejto temy. Ja by som Vas vsetkych co sa neviete prebrat do reality bil po hlave niecim kym Vam znovu nenaskoci mozog.
h3h31
Amateur
Amateur

ide o to prave ze neodmietla len mna uz ale viacerych lebo vraj ma este cas a nechce sa nijako viazat a chce si uzivat.

ale dobre berem to ako odmietnutie :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

h3h31 napísal:ale dobre berem to ako odmietnutie :)
omg, no esteze tak :lol:

to, ze odmietla aj inych nerobi Tvoje odmietnutie o nic menej odmietnutim ako by to bolo bez toho, lol
Napísať odpoveď