Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Zdravím, potreboval by som poradiť s Iphonom... sťiahol som si 3 hry plnej verzii Gta III,Battfields BC, NFS, ale je problem keď ích ištalujem do mobilu cez itunes tak mi vohidí na konci ištalácie "Sinchronizacies Itunes ištalácia aplikácie ,,GTA III". zlyhala a takto na každej hre sťahnutej ...ale keď si ju stiahnem original s itunes -App store ale trialnu verziu tak to ide ...čo treba spraviť aby to šlo..??
Dakujem
Pravidlo 8:
Zakazuje sa:
-rozširovanie/nabádanie na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu, hudobných súborov, filmov a iných autorsky chránených diel.
-zakladanie tém a písanie príspevkov:
--s obsahom žiadajúcim pomoc s nelegálne nadobudnutým softwarom (hry, programy atď.)
-- návodmi a žiadosťami ako cracknúť, patchnúť, nelegálne zlegalizovať, aktivovať atď. akéhokoľvek autorsky chráneného diela
Zakazuje sa:
-rozširovanie/nabádanie na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu, hudobných súborov, filmov a iných autorsky chránených diel.
-zakladanie tém a písanie príspevkov:
--s obsahom žiadajúcim pomoc s nelegálne nadobudnutým softwarom (hry, programy atď.)
-- návodmi a žiadosťami ako cracknúť, patchnúť, nelegálne zlegalizovať, aktivovať atď. akéhokoľvek autorsky chráneného diela
Ahojte, chcem sa spýtať na jednu vec ...
Potrebujem si od kamaráta požičať iPad (3). Mal ho doma zosynchronizovaný s PC, ktorý je ale teraz v Anglicku.
Bojí sa, že keď ho pripojí na svoj laptop kde má tiež iTunes ale zosynchronizovaný so svojim iPhonom, tak mu to automaticky premaže a nahradí fotky ktoré doteraz na tom iPade boli. Ako by som mal postupovať? Je nejaký soft s ktorým spravím zálohu? alebo mi to vie aj iTunes spraviť ?
Dík za rady / K

Potrebujem si od kamaráta požičať iPad (3). Mal ho doma zosynchronizovaný s PC, ktorý je ale teraz v Anglicku.
Bojí sa, že keď ho pripojí na svoj laptop kde má tiež iTunes ale zosynchronizovaný so svojim iPhonom, tak mu to automaticky premaže a nahradí fotky ktoré doteraz na tom iPade boli. Ako by som mal postupovať? Je nejaký soft s ktorým spravím zálohu? alebo mi to vie aj iTunes spraviť ?
Dík za rady / K
Automaticky ti to nepremaze iba z toho dovodu, ze to pripojis, vzdy sa ta to spyta. Jeho udaje/nastavenia ale nebudes moct zazalohovat, to musi urobit on na svojej iTunes kniznici, kedze kazda je asociovana na lokalne subory.
Takže nepridám do iPadu ani video ? 
Ked chces don pridat video tak sa zmažú tie čo su v nom. V zálohe však tie videá budeš mať
cez iPhone 5 aktualizujem nieco na FB, dole pod príspevkom napíše že aktualizovane cez mobil, ako docielim to, aby pod príspevkom napísalo cez iOS 
ak ti ide o to aby ludia vedeli ze mas iphone tak sa proste pochval 
Lubo, ono to pisalo aj 3G
mozno ke si naistalujes FB appku tak vtedy napise, ze je to z GB pre iOS, ale nie som si isty
Neviete niekto o nejakom overenom spôsobe ako pozerať filmy s externými titulkami (neviem ako sa to presne volá, ale proste zvlášť titulky, nie force-nuté vo filme) na iPad-e (konkrétne 2) .. najlepšie by bolo ak by to podporovalo aj slovenské / české titulky
LuBo4eVeR napísal:cez iPhone 5 aktualizujem nieco na FB, dole pod príspevkom napíše že aktualizovane cez mobil, ako docielim to, aby pod príspevkom napísalo cez iOS
Status cez hlásenia a foto cez Album musis dať zdielat
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2012, 14:16)
LuBo4eVeR napísal:cez iPhone 5 aktualizujem nieco na FB, dole pod príspevkom napíše že aktualizovane cez mobil, ako docielim to, aby pod príspevkom napísalo cez iOS
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2012, 14:16)
-
Lpersexionist
Amateur
Je lepšie aktualizovať iPad na iOS6 alebo zostať pri iOS5?
Vďaka.
Vďaka.
čaute...chcel by som sa spytať či je možne nejako nastaviť na facebooku aby mi ukazovalo že som pridal prispevok cez iPod / iPhone..lebo teraz mi ukazuje len že via iOS....neda sa to nejako nastaviť??? diki
V utorok predstavenie noveho iPad mini. Ja kupujem verziu za 249 Euro 
nebude ti 8 GB málo?
Stiahnuté aplikácie, kontakty a iné veci vhodné na zálohovanie - čo na to používate ?
iCloud - stačí aby si si v nastaveniach idevice nastavil automatické zálohovanie cez iCloud a máš po problémoch
iTunes - klikneš pravým na na iDevice a dáš zálohovať
iTunes - klikneš pravým na na iDevice a dáš zálohovať
Uz len z principu nedam brutalne peniaze naviac za +8GB.Shwollo napísal:nebude ti 8 GB málo?
-
HiddenUser
Medium Star
Dá sa nejako pozrieť čo je uložené v iCloude? 
iCloud(bodka)com