Zdravim, robim jeden projekt a vsetky schemy som robil ceruzkou, ale po naskenovani to nevyzera velmi pekne a este k tomu vsetkemu to idem tlacit, tak to bude este horsie... cize by som chcel dane linky robene ceruzkou premenit na linky ktore ako keby boli robene v PC, ide cisto len o obrazky kde nie je ziadna farba ani tienovanie... ale robit nieco take v PC, by mi asi zabralo vacnost, tak preto to robim na papieri...aplikaciu ktoru pouzivam na upravu sa nazyva: coral painshop photo corel X3...
pridam aj obrazky na lepsie pochopenie mojho problemu... dik
Z ceruzky na nieco co je ako keby kreslene v PC
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Z ceruzky na nieco co je ako keby kreslene v PC
a čo vlastne chceš? podeliť sa s nami o svoj problém?
//sorry ale neupresnil si čo chceš. taký program ktorý by odhadol čo ti má alebo nemá zobrať neexistuje. Ako som pochopil, ty to nechceš robiť ešte raz, ale aj s takým wacoomom to musíš prekresliť ešte raz. Okrem toho nikde si nevyjadril v žiadnej vete prosbu o pomoc alebo otázku. ;-)
//sorry ale neupresnil si čo chceš. taký program ktorý by odhadol čo ti má alebo nemá zobrať neexistuje. Ako som pochopil, ty to nechceš robiť ešte raz, ale aj s takým wacoomom to musíš prekresliť ešte raz. Okrem toho nikde si nevyjadril v žiadnej vete prosbu o pomoc alebo otázku. ;-)
Re: Z ceruzky na nieco co je ako keby kreslene v PC
skús sa pozrieť po wacom inkling