Webhosting podporujúci PayPal
Webhosting podporujúci PayPal
Čaute. Názov témy je myslím si jasný. Viete mi poradiť nejaký kvalitný a spoľahlivý webhosting podporujúci PayPal platby? Vďaka. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Webhosting podporujúci PayPal
V tomto pripade asi len cesky Wedos.
Službami sa mi to pozdáva, avšak stránka vyzerá ako keby ju robil niekto ako projekt na Informatiku na základnej škole cez Front Page. Ide o seriózny hosting? Nemáš náhodou skúsenosti, alebo aspoň info z druhej ruky? Vďaka. 
//nah, nepodporujú .sk
//nah, nepodporujú .sk
-
hojko
Site Admin
Domenu si mozes kupit cez Forpsi, Exohosting alebo hocikde inde. Recenzie na Wedos najdes na internete, staci pohladat.
Pridám sem skúsenosť s prvotriednou podporou Exohostingu.
Ja: Dobrý deň, je možné zaplatiť za doménu/hosting aj cez PayPal? Ďakujem.
Slečna podpora: Dobrý deň, samozrejme podporujeme aj PayPal. Zasielam aj link. ((link))
//v linku bol len obrázok VÚBPlatby, TatraPay a logo MasterCard a Visa
Ja: Ďakujem za link, no nikde nevidím možnosť platby cez PayPal. Vidím iba logo VÚB, TatraBanky a konkrétnych kreditných kariet.
Slečna podpora: Dobrý deň. To čo som vám zaslala tak to je jediný PayPal ktorý máme.
Ako, je normálne, aby robil podporu niekto, kto ani nepozná najväčšiu internetovú "banku"?
Ja: Dobrý deň, je možné zaplatiť za doménu/hosting aj cez PayPal? Ďakujem.
Slečna podpora: Dobrý deň, samozrejme podporujeme aj PayPal. Zasielam aj link. ((link))
//v linku bol len obrázok VÚBPlatby, TatraPay a logo MasterCard a Visa
Ja: Ďakujem za link, no nikde nevidím možnosť platby cez PayPal. Vidím iba logo VÚB, TatraBanky a konkrétnych kreditných kariet.
Slečna podpora: Dobrý deň. To čo som vám zaslala tak to je jediný PayPal ktorý máme.
-
hojko
Site Admin
Pravdepodobne si natrafil na slecnu, ktora ma support ako brigadu popri skole. Zial 
-
PhYs0c
King
ja tam mám už niečo vyše 2 roky, ja som spokojný aj s cenami aj službami.. neni možné registrovať .sk, iba hostovať
Teraz kde? Wedos? Exohosting?