League of Legends
Re: League of Legends
tusim ze koncom oktobra ma byt season 3 a teda aj reset ELA, alebo sa mylim?
LukasqoO napísal:Jn, a po tridsiatich minutach cakania sa tesis na poriadnu hru, ktoru ti aj tak niekto doserie
Vsak ved niekedy doseries hru aj ty.Mi nehovor,ze hras ako profik a v kazdej hre sa ti dari.Niekedy je proste ta hra vyrovnana a niekto od nas urobi chybu a prehrame to.Ale pokial hral cely cas dobre,tak mu len tazko mozem vycitat,ze spravil chybu..vsak je ludske robit chyby
To mas pravdu situacii je vela.. Ale neznasam takych "profikov" , co sa tlacia solo top, hned v druhej minute ma 0 : 1, superovi ostane 5hp.. Dobre berem, troska smola, ale aj tak je to hlupe.. No lenze tipek si povie, ze mu to chce vratit a takto to skusa dookola a zrazu ma 0 : 4, je 7 minuta
. No a ako je zvykom potom zacne nadavat, ze jungler neganguje a je*e celu hru... Solo zacne troska behat po mape a feedne sa este viac a je po hre...
Tak napriklad sa mi stalo tiez,ze som si bol isty situaciou na tope (jax proti) pickoval som vlada s tym,ze nebudem mat problem. Ich jungler odviedol skvelu pracu a nezachranil ma ani flash a pool. easy dive a padol som.2. situacia dal som kill a nocturne s uckom uz na mna moje skore 2:1.Potom prislo na teamfight a samozrejme som popadal skore 5/1/X a uz bol flaming ,ze som noob lebo som hovoril,ze na tope dokazem vyhrat.. konecne skore bolo asi 7/5.Niekedy nemusite mat svoj den a enemy team je proste fakt lepsi,zohranejsi. Pripady ,co hovoris ty sa stavaju vacsinou na normal hre.V rankede je to skor vynimka (v mojom ELU ).Tu da enemy first blood a nas toper susi pri vezi.Farmenie pod vezou nieje bohvie co,takze samozrejme je nizsi lvl a ma menej nafarmene --> horsie iteami a to znamena v teamfighte velku nevyhodu.Ked takto prehraju 2 linky ,tak to je celkom pruser... ked prehraju 3 linky,tak sa mi nikdy nepodarilo otocit.Prehrat linku myslim so skore 0/1 ,0/4 atd..
Novyc champions pach notes po CZ
Konecne nerfmutie rengara...
http://www.tryhard.cz/novinky/340-novy- ... atch-notes
Konecne nerfmutie rengara...
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nepaci sa mi nerf na Phage, dufam ze u frozen mallet vsetko ostalo ako bolo... inak v pohode...
-
iceman1414
Medium Star
-a kedy bude ten patch?Meken napísal:Novyc champions pach notes po CZ
Konecne nerfmutie rengara...![]()
-hráva niekto 3v3? mohli by sme spolu zahrať niekedy, napíšte mi PM.
haha dnes som dostal ban na 14 dni
vraj mam negativny pristup k hre...pozrem reporty a zaznamy z hry...7 reportov, 5 hier...z kazdej 1 report od 1 trolla (2reporty od premade trollov), ktory nam hru pokazil tym, ze bud ragequitol hned na zaciatku alebo ignoroval cely team naschval alebo celemu teamu neustale za vsetko nadaval a pritom hral najhorsie...a ked sa clovek ozve, ze ked neprestane, tak ho reportnes alebo ked mu napises, ze ma zmenit pristup inak urcite vsetci prehrame...a ten clovek to robi dalej a ty napises do ALL chatu, ze si si ho dal mute, pretoze robi toto a toto a aby ho aj ostatni nahlasili, lebo nabuduce mozu mat toho trolla vo svojom teame...tak sa toto mi dal RIOT ban na 14 dni...
a co dostali ti trollovia a flameri ?
tak vam teda radim...ak hrate s takymito ludmi, budme prosim totalne ticho, nic nepiste, dajte si ich rovno do mute a nic nerieste...ak im napisete co i len to, ze vam svojim spravanim pokazili hru a troll vas reportne (co si mozete byt isty ze to urcite urobi), tak nasledne dostanete od tribunalu BAN...lebo potom tie iste deticky idu na tribunal a stlacaju punish bez toho aby si cokolvek citali z hry...
tak vam teda radim...ak hrate s takymito ludmi, budme prosim totalne ticho, nic nepiste, dajte si ich rovno do mute a nic nerieste...ak im napisete co i len to, ze vam svojim spravanim pokazili hru a troll vas reportne (co si mozete byt isty ze to urcite urobi), tak nasledne dostanete od tribunalu BAN...lebo potom tie iste deticky idu na tribunal a stlacaju punish bez toho aby si cokolvek citali z hry...
-
lollo
Professional
leko pozeram ze ty mas dost vela hracov odohranych
pekne
Ja zatial hram len proti botom nejako nemam velmi chut hrat PVP pretoze na 5v5 sa nadrbuju 4 poliaci a mam sto chuti vtedy rozbit monitor alebo taktiez aj co-op vs ai
skusil som hrat za gangplank a celkom sa mi pozdava taktiez mam warwicka a xin zhaa moj profil tu
http://www.lolking.net/summoner/eune/32967832#profile
Ja zatial hram len proti botom nejako nemam velmi chut hrat PVP pretoze na 5v5 sa nadrbuju 4 poliaci a mam sto chuti vtedy rozbit monitor alebo taktiez aj co-op vs ai
skusil som hrat za gangplank a celkom sa mi pozdava taktiez mam warwicka a xin zhaa moj profil tu
http://www.lolking.net/summoner/eune/32967832#profile
ephramko napísal:haha dnes som dostal ban na 14 dnivraj mam negativny pristup k hre...pozrem reporty a zaznamy z hry...7 reportov, 5 hier...z kazdej 1 report od 1 trolla (2reporty od premade trollov), ktory nam hru pokazil tym, ze bud ragequitol hned na zaciatku alebo ignoroval cely team naschval alebo celemu teamu neustale za vsetko nadaval a pritom hral najhorsie...a ked sa clovek ozve, ze ked neprestane, tak ho reportnes alebo ked mu napises, ze ma zmenit pristup inak urcite vsetci prehrame...a ten clovek to robi dalej a ty napises do ALL chatu, ze si si ho dal mute, pretoze robi toto a toto a aby ho aj ostatni nahlasili, lebo nabuduce mozu mat toho trolla vo svojom teame...tak sa toto mi dal RIOT ban na 14 dni...
Tak ty nemas ,co nabadat ostatnych ludi aby ho reportli.Vsetci mame svoju hlavu a ak clovek trolli,tak ho urcite reportnu aj sami.Ked mu povies aby sa ukludnil inak ho reportnes,tak zato zvyknu davat tiez bany co viem.Ja som sa nikdy reportom nevyhrazal a ani nepisal nech niekoho reportnu.Skor mi prasknu nervy vynadam mu,muted a koniec
-
PhYs0c
King
preto sa to pise az v lobby ked skonci hra aby ho reportli 
ja mavam tiez stale nervy na trollov a dakedy som to "riesil" tym, ze som vypisoval stale aby ich po hre reportli... No ale tych curakov je tak vela, ze to nema vyznam. Proste si hram a nepisem nic, jedine ak team spravy daco dobre napisem "gj" a to je vsetko.. nadavat hracom sa neoplati, potom sa clovek viac hada ako hra a este aj tebe prestane ist hra
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rage game opat
Kassadin vs Anivia
Wukong vs Alistar
Olaf vs Jax
Ez vs Caityn
Leona vs Lux
alistar napisal ze chcel ist support a ze nejde junglit ani gankovat, caitlyn s ignite napisal ze on si radsej kupi vampire scepter ako zobere heal... jax nezvladol line vs olaf - inak daco vedel zahrat... lux vedel hrat ale proste proti leone a ezovi nic nespravi... no a ja last pick zobral som aniviu a hovno z toho lebo nafeedili wukonga ktory mi daval IK, aj ked som mal 6-2...
co z toho vyplyva ---> leavovat lobby je najlepsie...
Kassadin vs Anivia
Wukong vs Alistar
Olaf vs Jax
Ez vs Caityn
Leona vs Lux
alistar napisal ze chcel ist support a ze nejde junglit ani gankovat, caitlyn s ignite napisal ze on si radsej kupi vampire scepter ako zobere heal... jax nezvladol line vs olaf - inak daco vedel zahrat... lux vedel hrat ale proste proti leone a ezovi nic nespravi... no a ja last pick zobral som aniviu a hovno z toho lebo nafeedili wukonga ktory mi daval IK, aj ked som mal 6-2...
co z toho vyplyva ---> leavovat lobby je najlepsie...
-
Yos
Professional
Hrate ne Weste, alebo Nordic East? Je tam velky rozdiel? Som 29lvl a rad by som z Westu vypadol, lebo ta polska komunita je tak vymleta, ze to uz hranici s demenciou.
na easte su okrem poliakov aj greci ...
Ale tak podla mna to mas jedno, retardi su na kazdom realme
no tak to radsej zostan na weste...na easte je nejaky poliak v kazdej hre a este su tam aj rusaci...
-
lekoklatik
VIP
Hral som aj na East aj West.
Komunita mi prisla rovnaka. I ked na Weste este nie som lvl 30 a leaverov tam bolo ovela viac ako na Easte.
CO sa tyka tej cait s ignite na miesto healu, tak uprimne neviem preco sa rozculujes, pretoze ak ona pouzije ignite tak sa enemy nehealne, dokonca ignite este aj "tika". Pokial si veris a si dobre carry, ignite je casto krat lepsia volba.
A na wukonga staci oracle (rovnako ako na akali, evelyn, shaco, etc..)
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2012, 20:50)
Robia uplnych kktov.
Toto ma byt akoze co?
Par hier s touto skaredou zrudou (nenavidim pavuky) a ste kralom jungle ci hocijakej inej pozicie.
Uplny trapas kks. Dufam ze uz pracuju na nerfe.
Komunita mi prisla rovnaka. I ked na Weste este nie som lvl 30 a leaverov tam bolo ovela viac ako na Easte.
CO sa tyka tej cait s ignite na miesto healu, tak uprimne neviem preco sa rozculujes, pretoze ak ona pouzije ignite tak sa enemy nehealne, dokonca ignite este aj "tika". Pokial si veris a si dobre carry, ignite je casto krat lepsia volba.
A na wukonga staci oracle (rovnako ako na akali, evelyn, shaco, etc..)
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2012, 20:50)
Robia uplnych kktov.
Toto ma byt akoze co?
Par hier s touto skaredou zrudou (nenavidim pavuky) a ste kralom jungle ci hocijakej inej pozicie.
Uplny trapas kks. Dufam ze uz pracuju na nerfe.
arachnofobia?:D kupil som ju a velmi sa mi nezda. Velmi rychlo umiera. Mozno to je tym ze som sa este do toho nedostal ale uvidim no...
ak si beres na carrycko ignite,tak musis aj tak prisposobit hru.Vacsinou si ju beriem ,ked som si isty,ze svoju linku vyhram (mam ju counterpicknutu) healik je klasika,tym nic nepokazis.Este si zvyknem bravat aj cleanse obcas.
-
Yos
Professional
Na utek z boja pouzivate povacsine ghost, alebo flash ? Pytam sa v priprade AP/AD