Chyby na hojko.com
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
Ale kdeze je spravne.
Hladal som povodne aj na JULS SAVBA ale tam 6. pad pluralu nemaju. Tak som skusil aspon googla:
o sietiach
o sietach
Neviem, co sa vam nepaci, vsak to "o sietiach" znie ako u hotentotov. K tomu zdovodneniu snad pomoze pravidlo o rytmickom krateni.
Hladal som povodne aj na JULS SAVBA ale tam 6. pad pluralu nemaju. Tak som skusil aspon googla:
o sietiach
o sietach
Neviem, co sa vam nepaci, vsak to "o sietiach" znie ako u hotentotov. K tomu zdovodneniu snad pomoze pravidlo o rytmickom krateni.
-
RATZINGER666
Darca
je to urcite tak, ako pise Mek... nie je to ani vynimka z pravidla o rytmickom krateni, hoci ich je fakt dost, uz aj napr. v G pl., "sietí"...
-
hojko
Site Admin
Napisal som na Jazykovy ustav a je pokoj. Uvidime, ze kto z vas ma pravdu 
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2012, 17:24)
Odpoved z JULS:
Podstatné meno ženského rodu sieť sa skloňuje podľa vzoru dlaň. V genitíve množného čísla vzoru dlaň sa pádová prípona -í po predchádzajúcej dlhej slabike neskracuje (výnimka z rytmického zákona), čiže podstatné meno sieť má v genitíve množného čísla tvar sietí. V datíve a v lokáli množného čísla sa však pri vzore dlaň zachováva rytmický zákon. To znamená, že v pádových podobách k sieťam a o sieťach sa pádové prípony -iam, -iach (porov. dlaniam, dlaniach) po predchádzajúcej dlhej slabike skracujú na -am, -ach.
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2012, 17:24)
Odpoved z JULS:
Podstatné meno ženského rodu sieť sa skloňuje podľa vzoru dlaň. V genitíve množného čísla vzoru dlaň sa pádová prípona -í po predchádzajúcej dlhej slabike neskracuje (výnimka z rytmického zákona), čiže podstatné meno sieť má v genitíve množného čísla tvar sietí. V datíve a v lokáli množného čísla sa však pri vzore dlaň zachováva rytmický zákon. To znamená, že v pádových podobách k sieťam a o sieťach sa pádové prípony -iam, -iach (porov. dlaniam, dlaniach) po predchádzajúcej dlhej slabike skracujú na -am, -ach.
-
HiddenUser
Medium Star
Pri hodnotení v bazáre je nadpis Hodnotenie Hodnotiť užívateľa. Má to byť Hodnotiť užívateľa alebo Hodnotenie užívateľa.
//opravene
//opravene
neda sa mi pripojit cez tapatalk..pise mi server error occured invalid opcode 153/1/8 autoload.php:3
-
krankenwagen
Professional
pripajam sa.
poobede neslo ani mne...
mne to nejde stale
-
audiotrack
VIP
teoreticky to môže spôsobovať nette alebo eaccelerator. Spýtam sa mastera či niečo menil na serveri, lebo do tapatalku som v poslednom mesiaci nič nedorábal
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2012, 10:33)
skúste teraz
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2012, 10:33)
skúste teraz
Uz to ide
hej ide
keby som sa tu bol pytal skor, nemusel som si preinstalovavat tapatalk 
Zdravim,
ked prezeram hojko.com na tablete (galaxy tab) a klikem na logo, tak sa mi castokrat otvaraju reklamy (cca kazde tretie kliknutie na logo). t.j. namiesto hojka nacita reklamnu stranku. kedze logo pouzivam ako navrat na hlavnu stranku fora, tak je to dost otravne.
Je to chyba alebo vlastnost?
ked prezeram hojko.com na tablete (galaxy tab) a klikem na logo, tak sa mi castokrat otvaraju reklamy (cca kazde tretie kliknutie na logo). t.j. namiesto hojka nacita reklamnu stranku. kedze logo pouzivam ako navrat na hlavnu stranku fora, tak je to dost otravne.
Je to chyba alebo vlastnost?
-
Grim
Darca
...je to vlastnosť...mne robí niečo podobné hojko, keď v Opere otváram nové príspevky v téme...jak to skočí na koniec tak priestor pôvodne na obrazovke vyhradený pre reklamu ostáva stále aktívny a ak kliknem na to "pole", kde by pri otvorení témy tak, že by som začínal čítať od vrchu bola reklama, tak mi otvorí reklamu...
Asi to bude prehliadacom na tablete. Lebo ja ked mam otvorene forum cez tablet a kliknem na logo, tak mi pekne nabehne index fora.
-
seth82
Darca
Taktiež na tablete (s ICS) používam logo ako Home a reklamy na mňa nevyskakujú....
-
Soviet
Darca
Ked dam hodnotit uzivatela v bazari, tak button pise len "uzivatela". Chyba tam "Hodnotit uzivatela"
//opravene
//opravene
Taktiež sa nedajú pozrieť nastavenia a súkromné správy a......
ani spravy cez tapatalk...
-
uplink
VIP
Veru, správy sú vyhúlené aj u mňa [MarBre poslal som Ti maila z [email protected], možno ma máš v spam koši, tak to pls checkni].