Misfits (seriál)
Re: Misfits (seriál)
lol najlepší herci odchádzajú
tak som dopozeral vsetko co do teraz vyslo a tretiu seriu povazujem za znasilnenie. tehotny Curtis a povstani z hrobu este boli vtipni, ale zombici a nackovie... to bolo az privela
ked odisla aj Kelly, ktorej prizvuk milujem, asi nebudem mat vela dovodov to pozerat...
ked odisla aj Kelly, ktorej prizvuk milujem, asi nebudem mat vela dovodov to pozerat...
nova seria: Starts 28th October
jejda no to sa netešim šak to bude o ničom 
no teraz by sa tam malo objaviť ďalšie ja toho chalana čo sa vie rozdvojiť, tak som zvedavý, čo to bude zač... ale podla ukážok to bude asi jeho zlé ja...
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
až teraz ale predsa som začal pozerať prvú sériu, zatiaľ fajné 
Uz tretia seria bola sracka... a 4ta bude fail.. robia to len koli prachom, este chcu daco vyzmykat, kym si ludia uvedomia je je to shit
-
mirak2
Hardcore addict
to co urobili na konci 4. epizody pochovalo cely serial. fuck'em
No ja som to po tretej sezóne prestal sledovať. Keďže sa tam ukončil dej a herci odišli, tak ma ani len nelákalo pozrieť si štvrtú sériu.
-
Shamway
Professional
Myslim, ze dalsi diel nieje treba...tuto treba skoncit, a mame celkom prijatelny koniec.
no co, nova seria uz je v plnom prude ako ju hodnotite vy, ktory ste to este nevzdali? ma to zasa gule? lebo aj ked prve dve serie ma neskutocne bavili, tak tretiu som odtrpel.
-
R1k1nko
Darca
zasmejem sa mozno raz za jednu čast a to je velmi zle.....M142 napísal:no co, nova seria uz je v plnom prude ako ju hodnotite vy, ktory ste to este nevzdali? ma to zasa gule? lebo aj ked prve dve serie ma neskutocne bavili, tak tretiu som odtrpel.
ta nova herecka je pekná ma celkom slusny prízvuk lenze vyzera tak Latino a to mi tam nepasuje
aj tie ich schopnosti nic moc
je to slabucke
njn na zaciatku to cele bolo o schopnostiach a teraz je to o com... kokocina z toho zacina byt
Tiež si myslím, že 4 séria je lepšia ako 3 na prvé 2 série pravdaže mať nebude. Inak tá obmena hercov mi nejak nevadí jediný kto mi chýba je Nathan ale na to som si už zvykol, že ho neuvidím a Rudy ho slušne nahradzuje. Podľa mňa sa to oplatí sledovať.
novy diel to zacal nejak zachranovat, v kazdom pripade som zvedavy co bude dalej....
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 22:47)
posledne dva diely podla mna boli supa, sice riadne ko*ot sa tam riesia ale je to tak paradne natocene az je to fajne
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 22:47)
posledne dva diely podla mna boli supa, sice riadne ko*ot sa tam riesia ale je to tak paradne natocene az je to fajne
Presne to si hovorím, riešia tam úplné blbosti ale baví ma to 
-
Croven
Star
no co vravite na zakoncenie?
Spoiler
pochopil od koho brali nakonci ten transplantát? tu tvár som nejak nespoznával a nieco mi davalo dojem ze by som mal .. nebol to simon?
-
krankenwagen
Professional
Spoiler
Ta tvar nakonci patrila barmanovi nie?