Zdravim,
pred nedavnom som preinstaloval Win XP bez formatu disku,
a teraz mam plne C "nicoho", jestvuje nejaka utilitka, ktora odstrani pozostatky starej instalacie ?
Win XP - ostranenie starej instalcie
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Win XP - ostranenie starej instalcie
Tá utilitka sa volá format c: ..ale po nej musíš nanovo inštalovať XP. Určite doporučujem.... je to najúčinnejšie prečistenie disku.
-
harrison314
Hardcore addict
Brm: ja viem, ale pokial by som si nahdazal vsetkok SW co potrebujem do skoli a do prace presli by 3 dni, co si momntalne nemozem dovolit, terminy na mna tlacia 
Ak máš už pri bootovaní na výber starý a nový windows, skús použiť tento postup: http://support.microsoft.com/kb/888023
Tam v podstate kážu surovo zmazať zložku zo starým Windowsom.. ja by som doporučil zmazať aj zložku zo starým profilom v Documents and Settings, ak tam máš starý aj nový.
Ale pokiaľ Ti záleží na poriadku na disku, pri najbližšej príležitosti si nájdi čas na formát a preinštalovanie systému.
Tam v podstate kážu surovo zmazať zložku zo starým Windowsom.. ja by som doporučil zmazať aj zložku zo starým profilom v Documents and Settings, ak tam máš starý aj nový.
Ale pokiaľ Ti záleží na poriadku na disku, pri najbližšej príležitosti si nájdi čas na formát a preinštalovanie systému.
-
harrison314
Hardcore addict
Mne windows nainstalovalo do povodneho priecinku Windows, fakt neviem co s tym.
Ja viem ze ho budem musiet preinstalovat, zatial hladam docasne riesenie.
Ja viem ze ho budem musiet preinstalovat, zatial hladam docasne riesenie.