Mam novu telku, ktora ma DVB-S a zaujimalo by ma ako to je s tymto DVB-S ? Mozem pripojit satelit priamo do telky ako antenu a mozem chytat nejake programy ? Alebo ako to je ? Doteraz som mal DIGI, do DIGI isiel satelit a zo satelitu scart do telky ... no ta telka nemala DVB-S, na ktorej som to takto mal doteraz.
Je tu niekto ochotny mi to vysvetlit ako nieco chytit cez to DVB-S a ci to ma vobec vyznam ? Ci tam budem mat viac kanalov ako na DVB-T ?
Dakujem
Ako naladit programy cez DVB-S v telke ?
-
ultimate222
Light Star
Re: Ako naladit programy cez DVB-S v telke ?
A kartu si do telky dal? Pretoze aj ked TV ma satelitny tuner, bez karty nenaladis nic. Tzn., ze karta+CAM modul+parabola.
-
ultimate222
Light Star
aha, kartu nemam.
Kebyze kupim nejaku kartu daju sa chytit zdarma aj ine programy okrem tych z DVB-T ?
Kebyze kupim nejaku kartu daju sa chytit zdarma aj ine programy okrem tych z DVB-T ?
@kinjeril
Naozaj nic??? A tych niekolko desiatok nemeckych programov je akoze co? To je len priklad. Je ich velmi vela.
@ultimate222
Ano, staci ak pojde kabel z paraboli (LNB) do TV a mozes ladit. Na blokovane kanaly potrebujes pristupovu kartu.
Naozaj nic??? A tych niekolko desiatok nemeckych programov je akoze co? To je len priklad. Je ich velmi vela.
@ultimate222
Ano, staci ak pojde kabel z paraboli (LNB) do TV a mozes ladit. Na blokovane kanaly potrebujes pristupovu kartu.
-
Ryan Giggs
VIP
Kanaly naladis, akurat nie tie "hlavne" slovenske a ceske resp. dabovane. Na tie potrebujes nejaku kartu (skylink, Cslink). Bez karty ale naladis stovky volne sirenych programov.