Oddelenie pre boj proti počítačovej kriminalite
Oddelenie pre boj proti počítačovej kriminalite
Zdravím, dneska mi volal kamoš (trochu laik do pc) že má nejako zablokovaný počítač, som teraz mimo mesta takže som sa na to nemohol pozrieť, ale poslal mi tento obrázok ..
Myslíte že ide o nejaký fake ako od ludí vylákať peniaze alebo sa má vážne začať obávať? Poprípade ako to odstrániť? Ďakujem
Myslíte že ide o nejaký fake ako od ludí vylákať peniaze alebo sa má vážne začať obávať? Poprípade ako to odstrániť? Ďakujem
Re: Oddelenie pre boj proti počítačovej kriminalite
Nizsie su uvedene mozne porusenie, ktore ste vykonali? o.O
Podla mna cisty fake. podla tohto porusil x,y copyrightov za ktore ma ist udajne na niekolko rokov do vezenia ale jedno zaplatenie mu to zahadne odblockuje a vsetko bude ok?
Podla mna cisty fake. podla tohto porusil x,y copyrightov za ktore ma ist udajne na niekolko rokov do vezenia ale jedno zaplatenie mu to zahadne odblockuje a vsetko bude ok?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, slovenska policia ťa bude riešiť cez net a bankove prevody. Ľudia, veď použivajte preboha rozum!
Okej, ďakujem, kamoš to už chcel platiť ..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...dámy a páni, napadá mi jediné slovo - DEBILITA!...
.. až teraz som si to prečítal detailnejšie
.. Podpora terorizmu, pobavilo 
Ehm... ziadny spachany trestny cin NIE JE MOZNE zrusit tym ze zaplatis na policii pokutu ako na nejakej poste! Ale celkom dobry napad. Mohli by to uplatnit na ciganov. Jeden dead cigos dajme tomu 10€.