TheArtigio- Najprofesionálnejší LP :)
Re: TheArtigio- Najprofesionálnejší LP :)
Musel som to vypnut po pol minute, vazne sa to nedalo pocuvat, obsahova podstata toho, co si celu dobu rozpraval bola uplne nulova. Ak sa chces dostat na uroven inych podobnych chanelov a serii, ako napriklad Rooster Teeh (Achievement Hunter), tak budes musiet prist s niecim novym a ludi zaujat a nie unudit k smrti.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Keď vidím takých "snaživcov" ako je TheArtigio, tak ma napadá len jedno:
- nevidím význam, zmysel ani pointu v let's play videách
- márne čakám, kedy sa let's playeri stratia zo scény
- už samotné hranie hry je svojim spôsobom strata času, no natáčanie sa pri tom v snahe zabaviť je imho choré
- prečo robiť niečo, čo tu bolo už 1000x?
- nenazýval by som "let's playe" tvorbou, ale zábavou
- podobne ako uplink, tiež ma mrzí nad čím desaťtisíce ľudí strácajú čas
- keď dosiahneš nejaký achievement na YouTube, nezačni sa prosím cítiť ako celebrita, a nezačni točiť "vlogy" o tvojom živote
To je asi tak všetko.
Podľa hlasu v tom videu, a ďalších vecí mi prídeš ako normálny chalan. Polož si otázku, či to má zmysel. Ak to bereš ako zábavu, tak sa tie hry hraj. Ale naozaj nevidím jediný dôvod natáčať sa pri tom a tráviť čas editom a uploadom. Publicita z toho nebude, a keď aj, tak od 12-14 ročných deciek. Peniaze z toho tiež nebudú, skôr iba náklady, nervy a čas. Jediné, čo ti to dá, je dobrý pocit, čo ja osobne nechápem.
Môj názor.
EDIT: karma:
"hranie hier strata casu" facepalm
Okej, prepáč. Hraj sa hry, zlepšíš si budúcnosť a zabezpečíš živobytie. Máš pravdu.
- márne čakám, kedy sa let's playeri stratia zo scény
- už samotné hranie hry je svojim spôsobom strata času, no natáčanie sa pri tom v snahe zabaviť je imho choré
- prečo robiť niečo, čo tu bolo už 1000x?
- nenazýval by som "let's playe" tvorbou, ale zábavou
- podobne ako uplink, tiež ma mrzí nad čím desaťtisíce ľudí strácajú čas
- keď dosiahneš nejaký achievement na YouTube, nezačni sa prosím cítiť ako celebrita, a nezačni točiť "vlogy" o tvojom živote
To je asi tak všetko.
Podľa hlasu v tom videu, a ďalších vecí mi prídeš ako normálny chalan. Polož si otázku, či to má zmysel. Ak to bereš ako zábavu, tak sa tie hry hraj. Ale naozaj nevidím jediný dôvod natáčať sa pri tom a tráviť čas editom a uploadom. Publicita z toho nebude, a keď aj, tak od 12-14 ročných deciek. Peniaze z toho tiež nebudú, skôr iba náklady, nervy a čas. Jediné, čo ti to dá, je dobrý pocit, čo ja osobne nechápem.
Môj názor.
EDIT: karma:
"hranie hier strata casu" facepalm
Okej, prepáč. Hraj sa hry, zlepšíš si budúcnosť a zabezpečíš živobytie. Máš pravdu.
-
uplink
VIP
Na youtube máš napísané:Artigio napísal:Chcem len povedať, nerobím to pre slávu, peniaze, sledovanosť, odbery, ale čisto len pre zábavu a ten dobrý pocit po tom ako nahráš video.
Really?Som začínajúci Let 's Player, ktorý chce dosiahnuť úplný vrchol. Viem, že raz budem ten najlepší a budem mať minimálne 15 miliónov odberateľov. Tak rýchlo odoberaj!
Nebud hned butthurt, je to len objektivna a realisticka kritika. Nie je to dobre a od dobreho / zaujimaveho to ma daleko. Opat pouzijem na porovnanie skutocne zabavne Let's playe, kde sa deje nieco kreativne, zaujimave a casto aj zabavne, nie je polhodinovy monolog. Hlavne ked nemas ziadne skilly v rozpravani a realtime tvorbe viet.
-
mirak2
Hardcore addict
tak to ti gratulujem, chces aby ta subscriblo cele SK a CZ dokopy. v prvom rade rozpravas ako gadzo a sam nevies, co chces povedat. mat takeho kamarata vedla seba, dam ho na mute.
Ja ale vôbec nechápem pointu celých tých Let's playov, ešte k tomu pri hre Minecraft, ktorú rozbehá snáď každý .. veď ak chcem vidieť a hrať tú hru, tak si ju zahrám a nebudem pozerať na niekoho ako ju hrá ..
Typicka reakcia primitivneho navstevnika internetu, ktory ocakava nazor a pokial sa ludom nepaci, tak zacne utocit a pozadovat od nich veci. Uvedom si, ved to ty si sem prisiel ako velka voda, odprezentoval si svoj kanal, oznacil si sa za najprofesionalnejsieho lp so smajlikom a teraz nedokazes prijat kritiku. Coje teba po nasej tvorbe alebo co sme dokazali, my sa tu tym nechvalime a ani nazor nechceme pocut, takze neutoc a neobracaj voci ludom svoje prispevky.Artigio napísal:Dobre, berem to ako kritiku, avšak chcel by som vidieť Vašu tvorbu.
Aby som zhodnotil aj videa, tak je to otrasny grc co sa neda pocuvat a pozerat, priserne. Nieco take robia deti na konci zakladnej skoly a radsej sa tym ani nechvalia.
-
uplink
VIP
test to zhrnul...ako je ten správny výraz...absolútne výstižne 
Porovnaj sameho seba s novym dielom Let's play Minecraft od AH:
Tvoje sa bohuzial nechytaju
Tvoje sa bohuzial nechytaju
-
uplink
VIP
Mne príde to video ako rovnaký brak ako od Artigia, asi len nerozumiem tomuto druhu "umenia" 
Zrejme nie 
-
Grim
Darca
...uplink ma neznáša, ale snáď mi dovolí aby som s ním súhlasil...
//...som naje*aný, tak sorry za chyby...
//...som naje*aný, tak sorry za chyby...
Sám veľký TheArtigio si už zmazal príspevky. Kolobeh života - resp. kolobeh užívateľa disk. fóra ktorý narazí na kritiku. 
-
uplink
VIP
To čo spravil je proti pravidlám fóra, úplne zničil kontextuálnu hodnotu celého vlákna [ja viem, píšem niečo o "hodnote" jeho príspevku
], ale tak on sa tu už asi neukáže, tipujem že skúsi šťastie niekde inde.