DVD rom nefunkcna

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kamil37
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

DVD rom nefunkcna

Príspevok od používateľa kamil37 »

Dobry den, preinstaloval som si windows v notebooku ais pred mesiacom a od vtedy mi nejde DVD rom, originalne DVD/CD mi nacita ale ked tam dam nieco napalene tak vipisuje prazdne CD aj ked je vtom DVD na ktorom je nieco napalene. Ked napalim napriklad filmy tak vipise chybu ale su tam tie filmy na tom DVD napalene a idu bez problemov v domacom kine. Tak neviem ci chyba driver(ovladac) alebo to mam pokazene. Skusal som hladat drivery ale nenasiel som. Mam notebook ASUS P50IJ windows xp. Tak co myslite staci driver alebo rovno do opravy.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: DVD rom nefunkcna

Príspevok od používateľa uplink »

To by s drivermi nemalo mať nič spoločné, vzhľadom na to že gro mechaník do notebookov je plug-n-play, tzn. žiadny proprietárny driver nie je nutný, stačí univerzány windowsácky.
kamil37
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak ale nechapem preco berie originalne DVD/CD a napalene nie mam to ist dat do opravy ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

spinava optika pravdepodobne
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ako napisal beardie, bude to spinava optika v mechanike. Treba to vycistit roztokom na to urcenym, je to akysi izopropylalkohol alebo tak nejak sa to vola, neodporucaju to cistit liehom ani nicim podobnym, i ked to vela ludi tak praktizuje. Pri dnesnych cenach mechanik by som nad cistenim ani neuvazoval a rovno kupil novu, ktora par rokov posluzi. Ak to das niekomu cistit, tak si za to vezme mozno 10 eur a to za 15 eur mas novu mechaniku.
kamil37
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Dobre dakujem vam vsetky za odpovede
Napísať odpoveď