Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
skoda ze si napisal teraz, pred par dnami som to uninstallol z originu
Mozno neskor 
Na Origine je dostupná Mass Effect Trilogy, ktorá zahŕňa všetky tri diely za cenu 49,99 eur. Pre ľudí, ktorí už majú všetky diely, je to asi nepodstatná info, ale pre ostatných je to celkom výhodná ponuka - však pred pol rokom len samotný ME3 stál 50 eur.
Len škoda, že nezahřňa aj všetky DLC-čka.
Ak ti mám pravdu povedať, bol by som radšej, keby s tým rok - rok a pol počkali a vydali naozaj kompletnú trilógiu so všetkými DLC. Síce všetky diely a DLC mám, ale takú kompletnú trilógiu by som si určite kúpil na PS3. Momentálne sa však moja pozornosť obracia na DLC Omega - som zvedavý, či po ňom budú ešte nasledovať ďalšie. Dúfam, že áno, tá hra (a vôbec celá séria) si to jednoducho zaslúži.
Na Omegu som videl už nejaké videá, vyzerá to slušne a dosť mi to pripomína DLC z dvojky Lair of SB. Ale najviac by som privítal DLC ktore by nám pridalo iný koniec
. Nakoľko mi to príde tak,že napriek tomu ako som sa zachoval v jednotke, dvojke a trojke konce to nijako neovplyvňuje...
Leviathan DLC bolo dosť dobré, Omega bude určite zaujimavá.
Btw, Bioware včera ohlásilo oficiálne, že začínajú robiť na pokračovaní Mass Effect série. Hra bude používať namiesto Unreal Engine Frostbite 2 ako napríklad Battlefield 3.
Btw, Bioware včera ohlásilo oficiálne, že začínajú robiť na pokračovaní Mass Effect série. Hra bude používať namiesto Unreal Engine Frostbite 2 ako napríklad Battlefield 3.
Som síce veľký fanúšik ME, ale podľa mňa by to už mali nechať...Chcú len zaryžovať na mene hry a ešte to nakoniec viac dobabrú.A to si ME nezaslúži.
Uzavreli trilógiu tak nech to tak aj ostane.Maximalne neaké DLC-čka robiť a eventy do MP.
Uzavreli trilógiu tak nech to tak aj ostane.Maximalne neaké DLC-čka robiť a eventy do MP.
Vyšlo (pravdepodobne posledné) SP DLC - Citadel. Ak by som to mal v skratke zhrnúť - DLC ako také mi nepasuje do príbehu a celkovej atmosféry... ALE! Čo sa tomuto DLC nemôže uprieť je, že za celú trilógiu som sa tak nenasmial, ako počas hrania tohto DLC. Je tam fakt neuveriteľná kopa hlášok a vtípkov a dovolím si tvrdiť, že toto DLC kandiduje na najlepšie DLC za celú trilógiu. Ale je to len môj osobný názor. 
suhlasim citadel DLC je jedno z najlepsich ak nie najlepsie 
Mass Effect 3 (6.3.2012)
poprosím o presný postup pre vloženie postavy z ME2 do ME3
Hm. Tak pokial si hral ME2 tak nemusis robit nic, pokial prenasas, tak preniest na to iste miesto (myslim priecinok v dokumentoch). Pri kliknuti na novu hru sa ta spyta ci chces importovat. A vyberies postavu, ak ju mas v spravnom priecinkuSnajper2 napísal:poprosím o presný postup pre vloženie postavy z ME2 do ME3
Kód: Vybrať všetko
The files must be located in the correct place and be in folders that are correctly formatted (that is named properly) or else ME3 will not recognize them. The correct location for ME2 saves should be: C:\Users\<UserName>\Documents\BioWare\Mass Effect 2\SaveRe: Mass Effect 3 (6.3.2012)
takto som to robil, ale nejde mi to. v importovaní postavy mám prázdnu položku
Tak potom skus prejst posledny SAVE v dvojke uloz to este raz a skus znova importovat do trojkySnajper2 napísal:takto som to robil, ale nejde mi to. v importovaní postavy mám prázdnu položku
mohol by mi niekto napísať všetky konce(voľby), od najhoršieho po najlepší?
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tu by mali byt vsetky konce
http://www.sector.sk/uzivatelclanok/373 ... -konce.htm
http://www.sector.sk/uzivatelclanok/373 ... -konce.htm
ale ja som myslel tak, že ktorý koniec(voľba) je najhorší a ktorý najlepší. lebo tá hra má vraj 4pevné konce. na výber sú vraj 4voľby na konci hry
-
MichalkoOo
Zablokovaný
niesu na výber a už ti neporadím v ničom kým si to nekúpiš
a čo má spoločné originálka s výberom možností v hre? navyše neviem, že ako môžeš vedieť, že či mám originálku, alebo nie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Neboj sa, ja to viem
. Nemá to nič spoločné ale ja ti neporadím kým neuvidím že máš originál.
nechaj to radšej tak. mohol by mi niekto poradiť?