Stuplove sluchatka do 30€
Stuplove sluchatka do 30€
Caute,poradte mi prosim vas nejake stuplove sluchatka do 30€(najlepsie aj s postovnym).Pocuvat sa na nich bude najma DnB a Dubstep.Nemam ziadne tipy,takze mi prosim nieco poradte.Nieco som cital ze su dobre prebasovane Koss Plugy alebo jay-s a aj sennheiser cx-300.Dodam ze budu pouzivane k mobil. telefonu.
Re: Stuplove sluchatka do 30€
Jaj,je mi to luto,asi som sa neobzrel dostatocne,mohol by som admina poprosit o presunutie temy?
-
Ryan Giggs
VIP
Plugy su mizerne, CX 300 tiez nic moc a s-jays uz nekupis nikde. Jedine niekde z vonku.
Naskrab este par eur a kup Soundmagic E10. Na tie zanre idealne, zvuk podstatne lepsi ako tie 3 vyssie a aj spracovane su kvalitne.
Naskrab este par eur a kup Soundmagic E10. Na tie zanre idealne, zvuk podstatne lepsi ako tie 3 vyssie a aj spracovane su kvalitne.
Diky,ale myslel som na jays a-jays one a tie sa este daju zohnat na Slovensku.Ale kazdopadne diky
-
Ryan Giggs
VIP
a-jays sice hraju fajn, ale často tam odchadza kabel. A tie E10 aj tak hraju lepšie.
Aha,vazne dakujem K+ urcite,ale este sa chcem spytat,pretoze tieto sluchadla nepojdu mne,ale znamemu,ktory je finance dost limitovany,ci by nespravil chybu s tymi a-jays,lebo sa mu aj tie pacili a cenou fakt rozhoduje on a nie ja.Kazdopadne som mu uz navrhol aj E10,uz len cakam ze co odpise.
-
Ryan Giggs
VIP
Chybu neurobi ani s a-jays, ale ako vravim, na životnosť kabla sa ľudia dosť sťažuju.
Tak ešte raz díky veľmi pekne,určite sa ozvem,že ktoré si vybral.
EDIT: Takže si vybral tie jays,pretože vážne nevie dať za sluchatká viac ako 30€.
EDIT: Takže si vybral tie jays,pretože vážne nevie dať za sluchatká viac ako 30€.
Ja som tiez dlho dumal co si vybrat pod 30€ a som si vybral MElectronics M6 a som velmi spokojny. 
http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-O ... 20c6427a9f
http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-O ... 20c6427a9f
Aj tieto vyzeraju dobre,len je to z ebayu a tam sa znamemu nakupovat nechce.
-
Ryan Giggs
VIP
Už keď kupovať niečo z vonku, tak Monoprice 8320 za nejakych 5€. Tie v pohode prehraju všetky tu spominane. Akurat kvalita spracovania zaostava. Ale za 5€ to nikoho trapiť nemôže.
Dovolím si oživiť tému,známy akurát ide reklamovat tie slúchatká,lebo mu prestali fungovať.Príčinou je asi to,že ich mal zapichnuté do kompu a ako sa chcel oprieť o stoličku tak podľa jeho slov "jemne" potiahol kábel a slúchatká v tom momente prestali fungovať.Asi ten kábel je vážne taký slabý ako píšu ostatní majitelia.
-
Ryan Giggs
VIP
Vraj miesto kde sa kabel napaja na jack je kriticke miesto.
Inak, top za tie peniaze je momentalne novy objav Sony MH1C. Zvukom valcuju vsetko do 100-150€.
Inak, top za tie peniaze je momentalne novy objav Sony MH1C. Zvukom valcuju vsetko do 100-150€.
To naozaj môžu také lacné slúchadlá konkurovať 3-4-krát drahším?
Ak je to tak, tak v tom prípade stojí za zváženie ich kúpa. Nevieš, ako je to so životnosťou káblu?
Ak je to tak, tak v tom prípade stojí za zváženie ich kúpa. Nevieš, ako je to so životnosťou káblu?
-
Ryan Giggs
VIP
Môžu, prečo by nemohli? Toto nie je ojedinely pripad. Take Monoprice spominane vyššie stoja 7 dolarov. Zvuk je na urovni sluchadiel za 50€. Je toho viac.
Kabel je ale prave ich slabina. Je sice veľmi kvalitne spracovany, odolny, takže aj životnosť bude dobra, je ale neprakticky. Je tvrdši, malo flexibilny a ťažky, a ma dosť vyrazny mikrofonny efekt. To ale vyrieši klip na šaty, ktory je pribaleny. A je asymetricky, kedže je to headset.
Inak niektore telefony od Sony, resp. staršie Sony Ericssony ho maju "zadarmo" v baleni. Momentalne su skoro všade vypredane, kedže sa rozkriklo ako to hra. Predava sa to na kvanta. Jeden shop predal za posledny tyždeň nejakych 20 kusov.
Na ebay su za nejakych 16 eur.
Porovnaval som ich so Sennheiser IE8 a Vsonic GR07, čo je in ear highend a veľmi teda nezaostavaju. Do najvyššej ligy im chyba lepši detail, separacia, rychlejši bas a viac vyšok, ale sluchadlam za 100 € bez problemov konkuruju. Za tie prachy je to bomba.
Treba ale davať pozor na to, že existuju 2 verzie. MH1 a MH1C. Tie prve su staršie a maju logo Sony Ericssonu. Oboje podporuju rozdielny štandard na niektorych zariadeniach nemusia fungovať (nemusia hrať vôbec). To ale porieši adapter.
Kabel je ale prave ich slabina. Je sice veľmi kvalitne spracovany, odolny, takže aj životnosť bude dobra, je ale neprakticky. Je tvrdši, malo flexibilny a ťažky, a ma dosť vyrazny mikrofonny efekt. To ale vyrieši klip na šaty, ktory je pribaleny. A je asymetricky, kedže je to headset.
Inak niektore telefony od Sony, resp. staršie Sony Ericssony ho maju "zadarmo" v baleni. Momentalne su skoro všade vypredane, kedže sa rozkriklo ako to hra. Predava sa to na kvanta. Jeden shop predal za posledny tyždeň nejakych 20 kusov.
Porovnaval som ich so Sennheiser IE8 a Vsonic GR07, čo je in ear highend a veľmi teda nezaostavaju. Do najvyššej ligy im chyba lepši detail, separacia, rychlejši bas a viac vyšok, ale sluchadlam za 100 € bez problemov konkuruju. Za tie prachy je to bomba.
Treba ale davať pozor na to, že existuju 2 verzie. MH1 a MH1C. Tie prve su staršie a maju logo Sony Ericssonu. Oboje podporuju rozdielny štandard na niektorych zariadeniach nemusia fungovať (nemusia hrať vôbec). To ale porieši adapter.
Ja používam pribalené slúchatká k môjmu telefónu,sú to Sony Ericsson MH650 a mne fakt vyhovujú a to natoľko,že po tom ako som ich niekde zanechal,tak som si kúpil znova tie isté za nejakých 9€ bulk verziu (bez originálneho príslušenstva,teda len slúchatká,nič iné) a pritom s originál balením stoja niečo cez 20€.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie MH650 su ale len obyčajne špunty s priemernym zvukom. MH1 je uplne ina liga.
Mne vyhovujú,pravdaže s dokúpeným prehrávačom PowerAmp 
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
oživím túto tému, chcem kúpiť do 30€ nejaké štuplovky pre brata
nech majú viacej bassov a kvalitnejšiu konštrukciu ak by sa dalo, lebo brat je kazisvet
pozeral som tie Sony MH1C akurát ma ondí natom že majú plochý kábel a to ovládanie hlasitosti.. neviem zdá sa mi to zbytočné; nejaké nápady?
inak chcem sa spýtať, mama mi omylom vyprala Soundmagic E10 sluchatka, a hrajú už asi 2 mesiace bez problemov, nemože na nich odísť nič po čase od toho?
nech majú viacej bassov a kvalitnejšiu konštrukciu ak by sa dalo, lebo brat je kazisvet
pozeral som tie Sony MH1C akurát ma ondí natom že majú plochý kábel a to ovládanie hlasitosti.. neviem zdá sa mi to zbytočné; nejaké nápady?
inak chcem sa spýtať, mama mi omylom vyprala Soundmagic E10 sluchatka, a hrajú už asi 2 mesiace bez problemov, nemože na nich odísť nič po čase od toho?