Zvaranie autoplastov
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zvaranie autoplastov
Zdar, tak dnes sa mi podarilo na skobe od brany oddr*kat plastovy kryt pod autom (vid foto), sanca ze by so mtake nieco zohnal v nejakom obchode je asi miziva, o 2 tyzdne ma caka serviska tak sa spytam v seate (jedna sa o leon 2011), ale cakam 3 cifernu sumu za to a taky blec som zase neni, preto ma napadlo ci by sa to nedalo nejak zavarit. Resp. napada vas co by sa s tym dalo este robit?
Re: Zvaranie autoplastov
zobrat teplovzdusnu pistol, nahriat konce plastov zvnutra, ked to zacne jemne doslova leptat, spoj to takou medenou sietkou, dufam ze vies co myslim, neviem totiz ako sa to vola
proste rovnaky postup ako pri prasknutom narazniku...moze ta to vyjst tak na 10-15 € za predpokladu ze pistol si zozenies sam + tvoj cas
-
PAuLi3
Darca
no neviem aku medenu sietku myslis, skus mi to viac definovat o co ide, kedze nemam skusenosti s cim sa to robieva
resp. ak by ste niekto poznali niekoho v okoli NR, NZ kto by to robil, tiez by som sa potesil
resp. ak by ste niekto poznali niekoho v okoli NR, NZ kto by to robil, tiez by som sa potesil
sorry..medena sietka
hlinikova mriezka
http://www.imautoshop.sk/www-imautoshop ... va-mriezka
da sa s tym spravit aj puknuty naraznik a drzi to tak pevne, ze nespoznas ze bol puknuty pokial ho nedas dole, ak dodrzis postup co som pisal vyssie bude drzat aj to tvoje
hlinikova mriezka
da sa s tym spravit aj puknuty naraznik a drzi to tak pevne, ze nespoznas ze bol puknuty pokial ho nedas dole, ak dodrzis postup co som pisal vyssie bude drzat aj to tvoje
-
PAuLi3
Darca
aha, tak dikes, este sa skusim jedneho chalana v NR popytat co zvara plasty, ci by mi to nevedel spravit
Brat chytil suter na ceste tak tiez rozparal tento ochranny plast na podvozku, auto bolo uplne nove tak to otec dal spravit v servise a nebolo to az tak drahe, kryt stal 1400sk a robota 300sk a to este opravovali aj podlahu lebo bol poskodeny nater, bolo to robene na vw polo v original servise.
ja si davam zvarat narazniky v NR, jednoduche zvaranie stoji tak tych 30€, ked som mu doniesol roztrieskany naraznik, vypytal 60, ale robota pekna a naraznik pevny 
a taktiez by to mal byt original ABS plast, nie laminat
a taktiez by to mal byt original ABS plast, nie laminat
-
PAuLi3
Darca
Bol som dnes za jednym co to robi v Jelenci pri NR, pozrel to a hovoril, ze to v pohode spravi, len ze to musim zhodit dole a opzret ake oznacenie ma ten plast, lebo to nie je klasicky plast co je na kryte pod motorom napr. a ze cena zavisi prave od toho plastu