Váš názor na tento prípad nevery
Re: Váš názor na tento prípad nevery
dakujem vsetkym za nazory. aby som to uviedol na pravu mieru, predtym sme v manzelstve nemali ziadne problemy, okrem obcasnych ale naozaj len obcasynch malichernych hadok ktore trvali max tak jeden den. inak vsetko klapalo ako malo, aj v sexe to bolo super dokonca sme obcas aj experimentovali. ked sme spolu len chodili tak absolutne ziadne problemy tykajuce sa toho ze by mohla byt neverna neboli, aj ked mozno mi bola neverna aj inokedy ale to uz bohuzial nikdy nezistim.
a dovod preco som tym prvym naznakom neprikladal ziadnu dolezitost ako som spominal
Forsaken: ano nemala dovod si mazat smsky alebo spravy na FB pretoze nikdy som jej smsky necital a ani na FB som jej nechodil, je to predsa jej sukromie a tak ma to nemalo co zaujimat, ona to vedela...ale ked uz som na obrazovke telefonu videl spravu od Katky ako o sebe tvrdi ze je "netrpezlivy" a nie "netrpezliva" ked uz tak tak to mi jednoducho nedalo.
Grim: citat manzelky smsky v mobile je trestny cin? to sa mi nejak nechce verit, mohol by si dat nejaky odkat na to kde najdem viac informacii prosimta? mozno som jej smsky citat nemal, ale predstav si co by si spravil ty keby lezi priatelkin, manzelkin mobil na stole a pride esemeska od zeny a pritom sa tam pise nieco z coho vyplyva ze to neni zena ale muz. Nenapadlo by ta nejake podozrenie? Ze preco je teda ten muz ulozeny pod zenskym menom?
a dovod preco som tym prvym naznakom neprikladal ziadnu dolezitost ako som spominal
Forsaken: ano nemala dovod si mazat smsky alebo spravy na FB pretoze nikdy som jej smsky necital a ani na FB som jej nechodil, je to predsa jej sukromie a tak ma to nemalo co zaujimat, ona to vedela...ale ked uz som na obrazovke telefonu videl spravu od Katky ako o sebe tvrdi ze je "netrpezlivy" a nie "netrpezliva" ked uz tak tak to mi jednoducho nedalo.
Grim: citat manzelky smsky v mobile je trestny cin? to sa mi nejak nechce verit, mohol by si dat nejaky odkat na to kde najdem viac informacii prosimta? mozno som jej smsky citat nemal, ale predstav si co by si spravil ty keby lezi priatelkin, manzelkin mobil na stole a pride esemeska od zeny a pritom sa tam pise nieco z coho vyplyva ze to neni zena ale muz. Nenapadlo by ta nejake podozrenie? Ze preco je teda ten muz ulozeny pod zenskym menom?
no vidis..rada experimentovala az to raz preexperimentovala
alexFZ: je to síce hodnotené ako trestný čin, ale pokiaľ si si ich iba čítal a napr. nepreposielal na svoj telefón atd tak ti hrozí akurát nejaká podmienka. Ale to by sa musela ta tvoja podarená milá snažiť aby to tak bolo. Naviac by ti mohol pomôcť fakt, že išlo o neveru a teda si konal v afekte atd atd. Toho sa neboj.
Jak som napísal, v tej chvíli by to bolo to posledné na čo by som myslel.
Jak som napísal, v tej chvíli by to bolo to posledné na čo by som myslel.
Ako ja ťa chápem, že si neprikladal dôležitosť, pretože si jej veril. Predovšetkým aj kvôli tomu, že ste už boli v manželstve, kde sa očakáva väčšia zodpovednosť ako len napríklad pri chodení. Ale človek je tvor veľmi zvedavý, tak sa ti nečudujem, že si vzal ten telefón a prečítal tie sms-ky. Osobne si pamätám na moju situáciu spred roka, kde som tiež "vošiel" na FB expriateľky, kde som sa aj pekne dozvedel, že ma podviedla na jednej oslave. A čo sa stalo? Tiež som bol ja ten najhorší, že sa jej "hrabem" v osobných veciach, ale žiaľ bolo to nevyhnutné, pretože jej správanie nasvedčovalo, že niečo nie je v poriadku. Buď "rád", že to tak dopadlo, ako dopadlo. Dozvedieť sa to po dlhšej dobe, tak ťa to bolí omnoho viac. Teraz verím, že je v tebe nepredstaviteľný hnev a ľútosť zároveň. No v každom prípade by som si to šiel vyriešiť s kamarátkou a dotyčným, najskôr slovne a potom ručne stručne, medzi 4mi očami
Tí hajzli si nezaslúžia, aby sam im to len tak prepieklo

Inak niekedy mi pripadá, že tie ženy robia na dovolenkách jak drb*uté! More, slnko, ďaleko od domu, veď dám prvému kto bude hovoriť našou rečou a bude aspoň ako tak pekný. Zážitok, adrenalín nie ? Kriste. 
Hlavne ze kazda / kazdy/ hovori po nevere uz to nebolo take, sexualne to uz neni take, a bla bla ale ja verim ze na svete existuje spravodlivost a jej sa pekne vsetko vrati, ono ako sa vravi ked suka neda pes neskoci, ale chyba je aj v tom curakovy.... osobne nikdy by som toto neurobil aj keby som dotycneho nepoznal ale asi sto ludi sto chuti
tak toto si asi zaramujembucuresti napísal:ono ako sa vravi ked suka neda pes neskoci
hej, chyba bola u nej, asi moc neodolavala ked ju tak rychlo zdolal, mrcha hold, ruky prec, ist dalej...a marianovi rozkopnut vajcia, principialne
Kedze uz obrucku Marian videl, za ten rozkop miesku sa priklanam.
-
Peter_Retep
VIP
nechcem zlahcovat konanie tej zeny, ale cisto teoreticky co ak ten vztah bol totalne na pecko a teda zenska urobila asi jedinu moznu vec a to hladala inde? nejako neverim ze ten vztah bol idealny ako nam ho popisuje autor temy
cisto teoreticky ten vztah bol uplne v poriadku, aj z jej strany, proste som to citil z jej spravania ze vzdy bola stastna ked sme boli spolu. a podla mna jedina mozna vec ktoru mohla urobit keby ten vztah bol na pecko tak to je predsa rozvod, nie? ak si myslis ze v takej situacii je nevera na mieste tak ti z duse prajem prezitie niecoho podobneho.
-
Peter_Retep
VIP
hovoria z teba emocie...ja hovorim momentalne racionalne: v pripade ak by som bol vo vztahu ktory by bol setsakramentsky na dve veci a to na hovno a na nic, tak MOZNO by som aj vedel pochopit konanie tej zeny, ale v pripade ak tvrdis ze ten vztah bol idealny (comu tu neveri asi nikto, kedze kazdy ma v skrini svojho kostlivca), prosto duhy a jednorozce tak tu zenu nechapem a nazvem ju prachsprostou kurvou...asi tolko...
a vazeni: netreba zabudat ze stale ide len o jeden pohlad na vec, tak vneste do vasich postov aj trosku toho ratia!
pre K-: fakt chce niekto tvrdit ze nemam pravdu?
a vazeni: netreba zabudat ze stale ide len o jeden pohlad na vec, tak vneste do vasich postov aj trosku toho ratia!
pre K-: fakt chce niekto tvrdit ze nemam pravdu?
To je fakt super, ked ide chlapík so ženou na dovolenku a tá jeho suka začne prášievať za jeho chrbtom s niekym koho ani nepozná. Potom ked sa on otom dozvie vdaka sms-kám ktoré si prečítal,tak ona ešte arogantne všetko popiera a z neho urobí ko.ota.Toto je normálny racionálny pohlad na vec.Keby mne toto niaka urobí, tak jej šancu už určite nedám, aj keby prosí akokolvek.Co urobí raz, urobí aj potom. 
-
Peter_Retep
VIP
tu su asi jedinci co maju problem pochopit pisany text (preto tento stat vyzera ako vyzera)....ja len tvrdim ze ten vztah nebol podla mojho nazoru idealny, podla mna bol uplne na pecko....to je asi jediny dovod preco mu zenska zahybala
a zase sa pozerame na to iba z jedneho pohladu: co ak s nou autor temy nechcel spat alebo nieco podobne napriklad....nic nie je ciernobiele
a opat pripominam: NEZLAHCUJEM KONANIE TEJ ZENY. len ma zaujima pricina
a zase sa pozerame na to iba z jedneho pohladu: co ak s nou autor temy nechcel spat alebo nieco podobne napriklad....nic nie je ciernobiele
Tak sa mala sním porozprávať sčím je ona voci nemu nespokojná a nie mu zahnuť.On chudák jej nevidí do hlavy,ale ženské su vtomto také je..nuté že oni su račej ticho ako keby sa mali o problémoch baviť.A možno ho len využívala,takisto využije aj Mariana a pojde po inom.Takto to vidím ja 
Peter
Nemas pravdu. Mozno zenska uvidela jednorozce a duhy az pri playboyovi z dovolenky. Tak nech je s nim stastna. ALE: nielenze nevylozila karty na stol (ak si bola taka ista, ze teraz nasla ozajstne stastie), este aj z manzela robila totalneho idiota vymyslanim debilnych historiek, plus do toho zatiahla kamaratku. Naco? Ked je autor temy neschopny partner, ktory ani nevidi, ze mu vztah ide do prdele a nemaju ani spolu deti: Naco zatlka vlastny nos medzi ocami a este ho obvinuje?
Lebo je bezcharakterna krava, ktora zahodi manzelstvo zo dna na den bez toho, aby sa aspon uracila panovi manzelovi o tom dat vediet.
Alebo vidis v jej spravani (ako popisuje autor temy) nejaku realnu snahu o objasnenie ich "vztahoveho problemu"? Povedala mu, preco ho podvadzala? Co jej chybalo a co nasla u toho druheho? ..Nic..vakuum. To uz aj pubertalne deti si viac uvedomuju, ako moze ich konanie ublizit milovanej osobe.
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2012, 12:51)
Manzel je dobry muz, dobre spolu vychadzaju a maju sa radi. Ale pri nom nikdy nemala ten pocit, co teraz pri Marianovi.
To iste sa mohlo stat, este ked spolu chodili. Lenze ked chces ist do BA a zistis, ze sedis v rychliku do KE, tak vystupis na najblizsej stanici. A nezacnes obvinovat sprievodcu, ze ten vlak nejde do BA.
Nemas pravdu. Mozno zenska uvidela jednorozce a duhy az pri playboyovi z dovolenky. Tak nech je s nim stastna. ALE: nielenze nevylozila karty na stol (ak si bola taka ista, ze teraz nasla ozajstne stastie), este aj z manzela robila totalneho idiota vymyslanim debilnych historiek, plus do toho zatiahla kamaratku. Naco? Ked je autor temy neschopny partner, ktory ani nevidi, ze mu vztah ide do prdele a nemaju ani spolu deti: Naco zatlka vlastny nos medzi ocami a este ho obvinuje?
Lebo je bezcharakterna krava, ktora zahodi manzelstvo zo dna na den bez toho, aby sa aspon uracila panovi manzelovi o tom dat vediet.
Alebo vidis v jej spravani (ako popisuje autor temy) nejaku realnu snahu o objasnenie ich "vztahoveho problemu"? Povedala mu, preco ho podvadzala? Co jej chybalo a co nasla u toho druheho? ..Nic..vakuum. To uz aj pubertalne deti si viac uvedomuju, ako moze ich konanie ublizit milovanej osobe.
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2012, 12:51)
Pricina je pravdepodobne jednoducha: odrazu mala pocit, ze s Marianom si rozumie uzasne, akoby sa s nim poznala uz roky. Vedel ju hned pochopit, akoby jej cital myslienky. bla blaPeter_Retep napísal:tu su asi jedinci co maju problem pochopit pisany text (preto tento stat vyzera ako vyzera)....ja len tvrdim ze ten vztah nebol podla mojho nazoru idealny, podla mna bol uplne na pecko....to je asi jediny dovod preco mu zenska zahybala
a zase sa pozerame na to iba z jedneho pohladu: co ak s nou autor temy nechcel spat alebo nieco podobne napriklad....nic nie je ciernobiele![]()
Manzel je dobry muz, dobre spolu vychadzaju a maju sa radi. Ale pri nom nikdy nemala ten pocit, co teraz pri Marianovi.
To iste sa mohlo stat, este ked spolu chodili. Lenze ked chces ist do BA a zistis, ze sedis v rychliku do KE, tak vystupis na najblizsej stanici. A nezacnes obvinovat sprievodcu, ze ten vlak nejde do BA.
Kazdy sa na to divame inak... Ci niektora situaciu v pribehu nie je troska primyslena, nezda sa mi ze vo fungujucom vztahu sa jeden odtrhne a to na dovolenke, ale zivot je nevyspytatelny... Autorovy temy prajem nech si najde lepsie dievca a nech je s nou tiez stastny a nech necha terajsiu priatelku tak..
teraz sa fakt zacinam bat ci nie si ty nahodou niekto z jej znamych? spavat sme spolu spaval v priemere 3 az 4 krat do tyzdna, niekedy viackrat niekedy menej, podla toho ako sme mali cas kedze sm eobaja pracovali.Peter_Retep napísal:tu su asi jedinci co maju problem pochopit pisany text (preto tento stat vyzera ako vyzera)....ja len tvrdim ze ten vztah nebol podla mojho nazoru idealny, podla mna bol uplne na pecko....to je asi jediny dovod preco mu zenska zahybala
a zase sa pozerame na to iba z jedneho pohladu: co ak s nou autor temy nechcel spat alebo nieco podobne napriklad....nic nie je ciernobiele![]()
este raz ti vysvetlim aj ten druhy, cize jej pohlad, takze podla nej: rozisli sme sa podla nej koli tomu ze som sa jej hrabal v smskach a ona mi koli tomu uz nemoze verit, nikdy neveru nepriznala, tvrdila ze som si to vymyslel podla zlej interpretazice tych smsiek, a dovod preco zacala hned po nasom odluceni, ked uz sme podali ziadost, chodit sa tym marianom tak to tvrdila ze sa NAHODOU stretli na ulici alebo niekde v obchodnom centre ci kde a dali sa do reci no a zacali spolu chodit. toto je teda jej pohlad.
aj po dovolenke, teda v case ked s nim pravidelne spavala tak som si zmenu v jej spravani ku mne nevsimol, vsetko bolo ako po starom, chodili sme aj nadalej na nase oblubene vylety do hor cez vikend, sportovat atd..
petra si prilis nevsimaj. co sa tyka vztahov, to nie je prilis dobry radca:))
.
citanie sms-siek bola len zamienka, ako rozpad manzelstva hodit na teba... ona ostane ta dobra (rovnaku verziu si samozrejme prichysta pre vsetkych svojich znamych).
.
pripada mi to, ze ste sa brali preto, ze je vam spolu dobre a ste zamilovani. lenze to niekedy nestaci. po case v dlhodobom vztahu pocit zamilovanosti (stare zname motyle v bruchu) opada. a to je to, co jej mohlo chybat. hladala opat ten vybuch chemie v jej tele. no o par mesiacov / rokov bude aj s marianom na mrtvom bode (uz je len otazka, ci dovtedy dozrie ako clovek). v tychto zalezitostiach by ti uz peter poradit mohol
Proste si stavil na nespravnu kartu.
.
citanie sms-siek bola len zamienka, ako rozpad manzelstva hodit na teba... ona ostane ta dobra (rovnaku verziu si samozrejme prichysta pre vsetkych svojich znamych).
.
pripada mi to, ze ste sa brali preto, ze je vam spolu dobre a ste zamilovani. lenze to niekedy nestaci. po case v dlhodobom vztahu pocit zamilovanosti (stare zname motyle v bruchu) opada. a to je to, co jej mohlo chybat. hladala opat ten vybuch chemie v jej tele. no o par mesiacov / rokov bude aj s marianom na mrtvom bode (uz je len otazka, ci dovtedy dozrie ako clovek). v tychto zalezitostiach by ti uz peter poradit mohol
Proste si stavil na nespravnu kartu.
Este jedna vec k teme: ked uz tak velmi chcela utajit neveru, preco nevymazala sms ? Ked si podal ziadost o rozvod, bola z jej strany nejaka snaha zachranit vztah ?
-
Peter_Retep
VIP
pre autora temy: to ty nechapes....na to aby zena zacala podvadzat potrebuje viacero impulzov...a nie ze niekoho spoznala...ked je zena naozaj zalubena je nemozne ju prebrat. ja ti opakujem ze je dolezite najst pricinu toho preco sa vobec zacala s tym Marianom zaoberat...keby bolo naozaj vsetko tip top tak sa to asi nestane nie?