The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

To je fakt hrozné keď si to môžem pozrieť až zajtra :smt017 Aspoň si to užijem v HD kvalite, v obývačke na plazme :P
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

prosím vás kde stiahnem prvú časť v HD ? :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mehehe
Prílohy
Fg8fW.png
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

vynikajuci uvod. Aj ked sa mi zda, ze ten maly je az moc dobry na ten vek. V dvojke si ho pamatam ako takeho dost otravneho fagana.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

prešlo zopár mesiacov, bude z neho ešte väčší tvrďas
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Prvá časť pomerne svieža, veľa akcie, spokojnosť. :) Malý Carl bude ešte dôležitý element skupiny si myslím. :smt068
Spoiler
Už som sa tešil, že budú chvílku aspoň operovať v celom seriáli sami a bum na konci dielu sa tam vynoria tie tváre ďalších ľudí, neviem, či sa mám tešiť alebo nie.
rank
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rank »

Vyborny prvy diel,strasne sa tesim na dalsiu akciu 2 seria bola v tomto ohlade vycerpavajuca stale na jednom mieste ziadna akcia... co sa tyka novych postav tak dost osviezenie a cakam kedy sa zjavi ten gang s Darylovym bratom...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

no toto je vzdy tak , prva cast dobra :shock: a potom pride Talking Dead...

skoda ze na konci (The.Walking.Dead.S03E01.720p.HDTV.x264-EVOLVE) ako su titulky spojleruju co bude...

//gratujulem tejto karme: "Nikto ťa to nenútil pozerať." , vyhrava ocenenie ko*ot ROKA
PS: ani teba nikto nenutil citat moj komentar a uz vobec vyjardovat sa ku nemu... pokial si si tak isty svojimi nazormi - tak sa neboj podpisat nech viem s kym mam tu cest vydiskutovat.
PS2: Vobec ma neserie nejaka zelena ci cervena, kazdopadne niektori cerveni vobec nemaju zle nazory, skor ma ale vytaca primitivnost takych ludi ako si ty, naco to vobec klikas? naco sa vobec vyjadrujes ked sa nepodpises?
nikto ma to nenutil pozerat - ale ja vravim ze je aj tak skoda ze to tam davaju, ale to ty nikdy nepochopis...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Treba zavrieť prehrávač :) Ja som si spoiler na ďalší diel nepozrel, hneď som zatvoril KMPlayer.
EssoLegend
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa EssoLegend »

Walking dead prvú aj druhú sériu som stihol pozrieť za 4 dní. To svedčí, že som stále čakal na nejakú akciu ktorá prišla, ale stále v slabšom štýle.
V tretej série to začalo tak ako v prvej či druhej sérií čiže výborne... dúfam, že sa to nebude opakovať s klesajúcimi akciami. :)

Inač pre mňa tento seriál je super.

Kto nevidel odporúčam pozrieť tiež zombie seriál ktorý stojí za to.
Dead set
ČSFD 80%
Naposledy upravil/-a kinjeril v 19 okt 2012, 11:01, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Obrazok do prilohy!
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

viem, že to neradi čítate ak to niekto napíše, ale vyjadrila sa JOJka ku dabingu, či už sa pracuje alebo či čakajú ?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ep 02 bol super :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

druha cast taktiez velmi dobra :)
Spoiler
trosku chybal dej michonne/andrea ale toho sa dockame asi nabuduce. Cakal som ze Big Tiny tam bude trosku dlhsie hrat :D
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Ešte na margo prvej časti: Celkovo bola určite dobrá, možno až nadpriemer v porovnaní s druhou sériou. :D Každopádne mi prišlo neskutočne smiešne, ako Carl s krátkou ručnou zbraňou z veže kosí všetko čo chodí. Neviem, proste sa mi to zdá aj na tento seriál už úplne mimo realitu. Alebo ho len možno tak veľmi nemám rád. :D
Druhá vec - obrnení zombie. Neviem, ako v USA, ale u nás majú plastové panciere, pokiaľ viem, s kopou miesta, kam sa dá bodnúť zbraň priamo do tela. Ako to, že tu sa skupinka preživších správala ako zle naprogramované AI? Plus ich prekvapené tváre, keď zistili, že stačí dať preč štít na prilbe a ejhľa, zrazu sa dajú zabiť!
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Svarog napísal:Ešte na margo prvej časti: Celkovo bola určite dobrá, možno až nadpriemer v porovnaní s druhou sériou. :D Každopádne mi prišlo neskutočne smiešne, ako Carl s krátkou ručnou zbraňou z veže kosí všetko čo chodí. Neviem, proste sa mi to zdá aj na tento seriál už úplne mimo realitu. Alebo ho len možno tak veľmi nemám rád. :D
Druhá vec - obrnení zombie. Neviem, ako v USA, ale u nás majú plastové panciere, pokiaľ viem, s kopou miesta, kam sa dá bodnúť zbraň priamo do tela. Ako to, že tu sa skupinka preživších správala ako zle naprogramované AI? Plus ich prekvapené tváre, keď zistili, že stačí dať preč štít na prilbe a ejhľa, zrazu sa dajú zabiť!
vies ako, to mozes hladat uplne vsade taketo chyby - ano to bolo kravina, hlavna vec ze "mame malo municie" ale ideme strielat zombikov lebo rick musi prebehnut ,vsetci, co mozu strielajte :DD pricom aj tak prichadzali ku plotu a zabijali ich na blizko... hlavne ze v Atlante bol tank :D

tu druhu vec si napisal kravinu :D
platove panciere ? tak to myslis bud pancier resp. ocelovu vystuz... alebo plastovy chranic... druha vec je ta, ze za ten cas co tam chodia, nikdy si nic neobliekli ako ochranu proti uhryznutiu a teraz si daju na seba vestu, hlavne ze sa mozes nakazit len uhryzutim kde ti je vesta naprd :D

proste sa nad tym nemozes tak zamyslat :psssst:
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Forsaken napísal:
Tak to pardon, ale jednak sa tomu hovorí pancier 9sorry, ak si to v takomto kontexte ešte nepočul) a jednak sme sa pochopili, tak neviem, prečo máš potrebu ma opravovať. ;)

Ide mi o to, že ako veľmi sa vedia vyhrať s výzorom zombíkov, napríklad, tak veľmi tam pchajú tonu blbostí a to znižuje dojem aj z tých dobrých epizód.
EssoLegend
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa EssoLegend »

Z tretej série časť druhá je nudná, keci keci a len keci. Takže ide to horšie dolu vodou ako u prvej či druhej sérií.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

To nejako rychlo hodnotis ze ci to ide dole vodou, nie? Tych kecov tam tiez praveze moc nebolo, jedine nakonci sa troska vyrozpravali. Dobra cast, som zvedavy na dalsiu.
Pre tych co ste to este nekukali, tak to hned po skonceni vypnite aby ste nevideli tie zabery z dalsej epizody, pretoze su hned ako epizoda skonci, a tie vidiet nechcemeee
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

prvy diel vyborny, skoda ze to nejde este blizsie ku comicsu, ale inac v pohode, nemam ziadny vyhrady. najlepsie je, ze rick konecne prestal vkuse riesit nieco zo zenskou a posiela ju instatne do prdele :D co sa tych logickych suvislosti tyka, tak sa toho najde ovela viac, ako to co ste napisali.. ale je to len serial, ktory vas ma zabavit, netreba nad tym tolko rozmyslat :D
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

2 epizóda bola dobrá. Konečne urobili z T-Doga chlapa :)
Napísať odpoveď