Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stuff
Light Expert
Light Expert

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa stuff »

ja som uz presedlal z ego bateriek na lavatube a vivi novu. je to uplne ine ako ego bateria :smt033
a liqudy si nekupujem hotove ale kupujem iba bazy a aromy a doma si miesam vlatne mnamky :D
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Liqua citrus mix si radsej nekupujte... dost hlupa prichut...
stuff
Light Expert
Light Expert

kazdemu chuti nieco ine , Michaelo zas ten liquid odporuca.ale zas jemu nemusi chutit to co tebe chuti.ako sa hovory 100 ludi 100 chuti.ja si preto miesam vlastne liqudy a nemam take ze mi to nechuti lebo si liquid upravim podla svojej chuti.takze ak nieco namiesam a nechuti mi dokapem par kvapky inej aromy a uz je to ok a parim :indian:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mne ten liquid chutí, ale zas tiež ho neodporúčam na dlhodobé fajčenie. Niekto, napr. aj ja, rád pri filme ťahá a stiahne aj celý CE, no tento citrus vydržím inhalovať tak 10 minút maximálne. Chutí tak trochu ako džús, chuťovo je fajn ale na dlhodobejšie ťahanie mi viac chutí Menthol a Bright tobbaco.

K miešaniu vlastných pochutín som sa ja ešte nedostal. Zatiaľ mi chutia už tie namiešané. Ide o to že po namixovaní by mal liquid aspoň pár dní stáť (tak to odporúčajú skúsenejší) a to by sa mi nechcelo čakať :D
stuff
Light Expert
Light Expert

ovocne miesanice nechavam 3 dni odstat a tabakove 7 dni az mesiac
taka virginia je najlepsia az po mesiaci, maxx blend sa da tak po 7 dnoch. ale neni problem,stale mam co vapovat kedze kupujem po 200-300ml bazy. co som namiesal skor to vapujem a zatial mi dozrievaju dalsie liquidy
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo len co z toho ked si namiesam a neviem ako to chuti (resp otestujes ale co z toho ze chut sa po odstati zmeni a bud ti chutit nebude alebo bude no na zaciathu nechutilo).

To by bolo najlepsie keby ti niekto dal ochutnat tie chute co miesa a potom dal recept a mas "istotu" ze to bude dobre.
stuff
Light Expert
Light Expert

ale ved si chut stale doladis ak mas doma aromy,neni ziadny problem.ja by som uz nemenil,viac mi chutia liquidy co si sam namiesam. a cenovo ta to aj ovela lacnejsie vyjde.30ml hotoveho liquidu stoji zhruba 10 a viac eur. za 10 eur kupis 100ml bazy + dokupis prichute a kapes iba podla chuti.tak isto ked kupujes ty novy liquid co si este nemal nevies ako bude chutit.a tu ked namiesas viac toho jednu prichut bafas zatial ostatne zreju.potom skusis dalsi a ked nechuti kapnes tam zo 3 kvapky mentolu,karamelu alebo niecoho a chut sa zmeni.prve miesanie je asi najhorsie ale potom sa to uz rozbehne kedze mas po ruke stale liquidy co dozrievaju.
ja by som uz nemenil,vlatna kuchyna je najlepsia :smt006
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

počujte, ja už dlhšie mám túto e-cigaretu kvôli tomu aby som prestal fajčiť. Momentálne mám e-liquid príchuť camel tabaku 0,8g nikotínu. Chválim si, no nevynahradzuje mi to cigarety. Teraz si idem kúpiť ďalší a neviem či bez nikotímu, či s väčším množstvom nikotínu, či príchuť amerického tabaku, či nejakého ovocia a pod. Prípadne niečo z vlastnej kuchyne.

ešte prídam. Objavil som e-liquid s marihuanovou príchuťou (bez THC!). Nemal to z vás niekto?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm mne to vynahradzuje plne a keď som skúšal normálnu (moju som mal vybitú) tak mi z nej prišlo zle.

Ja osobne ťahám 12 mg (ovocné a pod. 9 mg) od Liqua a som spokojný. Koľko si fajčil denne normálnych cigariet? Lebo podľa toho sa určuje a akým obsahom nikotínu si máš kúpiť náplne.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

denne tak 10 no nebol by problém aj celý balík. Ked by som si teoreticky kúpil e-liquid s väčším obsahom nikotínu, závislosť na cigaretách by mi aj tak teoreticky mala ustupovať kedže cigareta neobsahuje len jedinu návykovu latku, tým myslím nikotín.

Prípadne nejaké čo viac dymia :) rozmýšlal som nad americkým tabakom.
Mimochodom mám ego-w
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm moja rada je nechať eGo-W na pokoji a prejsť na Clear Echomizér v3. Ten nemá neduhy Wéčka ale má všetky jeho plusy (chutí ešte lepšie ako Wéčko, lepšie dymí, nepreteká, lepšie sa napĺňa a aj čistí).

No ja som stiahol denne v priemere 5 cigariet. Mne stačí aj 8 mg liquid no Liqua slabšie tabakové nerobí a tieto 12mg majú dobrý hit. Skús prejsť na 12mg liquidy (bacha na ten hit ten je zo začiatku fakt pekelný) to by ti malo stačiť, silnejšie (18mg) sú pre tých čo ťahali 1 balík denne a 24 mg sú už pre naozaj tuhých fajčiarov.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

aha OK dakujem. Na ego-w zostanem to už toľko dotoho strkať nejdem.

Inak ako je to s kartomizerom, to treba aj meniť, alebo čistiť? mám ho pár mesiacov niekde som čítal že životnosť 20 dní potom sa má meniť :?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Áno treba ho čistiť a vypaľovať a u Wéčka je do nevďačná robota hlavne kvôli tej silikónovej záslepke na vrchu. Preto ti odporúčam kúpiť si CE v3 ten sa dá jednoducho rozobrať a vyčistiť aj vypáliť bez problému.

Čím lepšie sa oň staráš tým dlhšie vydrží. Mal by sa umyť a vypáliť po každej spotrebovanej náplni.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

aha tak mne to dosť dlho trva. Inak taká stranka kde si viem e-liquid zaobstarať lebo to poštovné je dosť veľké, Tie CE v 3 očekujem.

Prípadne prihod mi dajaké linky aj na ten CE v3 :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No poštovné nie je najmenšie ale osobne som s nimi najspokojnejší ale je viac webov stačí dať do googlu elektronická cigareta shop. A tie CE v3 sú tuto:
http://www.ejuice.cz/ego-clear-echomize ... cerny-4426
stuff
Light Expert
Light Expert

na co objednavat s CZ? zbytocne vysoke postovne

http://www.ecigaronline.com/ego/ego-ato ... r-v3-16-ml

alebo dalsi dobry mizer co by som odporucal skusit
http://www.ecigaronline.com/ego/ego-ato ... izer-20-ml
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ak máš eGo-W baterky ber si ten 2,4 Ohm CE. Ja ale radšej používam Super LR ktoré majú len 1,8 Ohm.
Nižší odpor = rýchlejšie žhavenie špirálky. Ak máš ale rovnaké eGo-W baterky ako ja, tak ber s normálnym (2,4 Ohm) odporom, keďže tie dávajú vyššie napätie (Wéčko bolo tak skonštruované, ak by nemali vysoké napätie, tak by si vďaka zatekaniu/kondenzácii neťahal takmer nič). Má to aj nevýhodu, ak máš SLR CE a Wéčkovú baterku, tak cítiš spáleninu, preto treba zistiť ako ti to bude fungovať. Pošli sem odkaz na set ktorý máš.

Ja si vždy spravím zoznam toho čo chcem a nájdem si to na obchodoch. Väčšinou majú naraz všetko čo chcem len na ejuice, no ak by mali aj inde, tak si porovnám cenu a podľa toho objednávam.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

fuuha no http://www.efajci.sk/fotky18770/fotos/_ ... 1ego-w.jpg takto to dajako vyzera, len baterka a kryt sa mi zdá byť dlhší. Baterka bola dobre drahá lebo vydrží dlho. Celý set som nekupoval. Všetko som si kupil okrem injekcie.

Inak v stankoch alebo vo večších obchodoch ako napr tesco e-liquidy asi nepredávaju čo?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja viem ako vyzerá eGo-W. Skús sa pozrieť na závit baterky či tam nemáš napísané niečo viac (napätie a podobne). Ale ak si kúpiš normálne CE v3 tak by to malo byť ok.

A nie nepredávajú a aj keby áno tak by som to tam nikdy nekúpil.
stuff
Light Expert
Light Expert

vsetky ego baterie potiahnu spiraly 1,8ohm v pohode iba s 1,5ohm by uz maly problem.na nizsie odpory ako 1,8ohm su dobre manualne gripy bez elektroniky ale aj niektore VV gripy si snimy poradia ako lavatube2 alebo ine ktore maju prudove obmedzenie do 4A

damiamarl - ako pozeram byvas v lucenci tak mate tam aj kamennu predajnu.kupis tam liquidy a urcite ti aj poradia s vyberom mizeru :)
http://www.cigareta-elektronicka.sk/ele ... learomizer
Napísať odpoveď