rozdvojenie ethernetu

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: rozdvojenie ethernetu

Príspevok od používateľa wladas »

tak to je velmi pekna cena, ale gigovy chces kvoli internetu?
acid
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa acid »

Ano, download ide niekedy aj nad 100 mb/s, nechcem to teda obmedzovat :D /sused ma gigovy/
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

TP-LINK? si si isty?
ak chces multicastovu telku normalne v sieti a cez wifi tak si kup nejaky lepsi netgear, jeden mam na koleji (nejaky 3500l) a multicasty slapu aj po wifine
od toho tplinku by som multicasty necakal (aj ked to mozu pisat), a vseobecne stabilitu..
A gigabitovy router ti pomoze len vtedy ak ma u Vas antik na accesse gigabitove boxy (switche), co neviem ci ma, a neviem ani ake ma...

a ad2: k tvojmu napadu, nieco podobne som skusal ja u seba (wan do routra a z routra to nasekat do stb a do pc), poviem ti ktomu len tolko ze antik na telku pouziva vlany, ktore bezny router nepodporuje, dokonca som to nevedel nastavit ani na openwrt na mojom linksyse wrt54gl,

len tak na okraj ked o to este niekto zakopne:
ide tam o to ze (aspon co ja viem a som poskusal) ze ktebe ide trunk s nativnou vlanou, ktora sluzi ako net, ostatne vlany su na voice(telefon),telku a tie su normalne tagovane, a to bezne zariadenia nedokazu zozrat
ja osobne som sa nato vysral pretoze moje openwrt nepodporovalo vlany v celom rozsahu, dalej by to trebalo cele odsniffovat a pozistovat ake su tie vlany vlasne, poriadne to naswitchovat (nat v tomto pripade podla mna neprichadza do uvahy, tam by sa to este viac rozosralo)
dokonca som sa pytal osobne na antik fore a jedine co spravili mi scenzurovali temu :D
pokial by si to fakt chcel rozbehat tak ja osobne by som to robil na prvkoch vyssich rad ktore to podporuju, ale to uz su vacsinou rackove zalezitosti
Napísať odpoveď