Zdravím. Mám problem s notebookom ACER. Zozačiatku bolo všetko v pohode. Ale posledné dni mi začalo ísť wifi len pri routeri. Keď som šiel do obyvačky alebo kuchyňe tak sa signál vytratil. Dá sa s tým niečo robiť? Tuším mi to začalo robiť keď som preinštaloval windows 7.
Doplnim, že WIFI na mobile ide v pohode, problem je len s notebookom.
Ak by niekto vedel pomôcť vopred ďakujem
problem s Notebook/WIFI
Re: problem s Notebook/WIFI
Pozri, ci mas nainstalovane ovladace k wifi karte alebo ci nepouzivas len tie windowsacke.
Pod akým názvom to mam hľadať? Mám atheros AR8152/8158 PCI - E fast ethernet controller...
wirelles network adapter a Microsoft virtual wifi miniport adapter. Pri tom Microsoft atď. je výkričník. To je ono?
keď dám vlastnosti toho microsoftu tak mi píše toto zariadenie nemože pracovať spravne lebo system widows nemože načitat požadovane ovladače pre toto zariadene kod 31
wirelles network adapter a Microsoft virtual wifi miniport adapter. Pri tom Microsoft atď. je výkričník. To je ono?
keď dám vlastnosti toho microsoftu tak mi píše toto zariadenie nemože pracovať spravne lebo system widows nemože načitat požadovane ovladače pre toto zariadene kod 31
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ovladace hladaj na stranke vyrobcu notebooku alebo potom na stranke Atherosu.
Osobne som sa stretol aj s tým,
že si notebook pustil režim na úsporu batérie
a vďaka tomu mala wifi notebooku menší výkon.
Ale v prvom rade ako bolo povedané vyššie skontroluj a nainštaluj
ovládače sieťovej karty.
Ak nepomôže ani to, potom hľadaj problémy priamo s výkonom wifi v NB.
že si notebook pustil režim na úsporu batérie
a vďaka tomu mala wifi notebooku menší výkon.
Ale v prvom rade ako bolo povedané vyššie skontroluj a nainštaluj
ovládače sieťovej karty.
Ak nepomôže ani to, potom hľadaj problémy priamo s výkonom wifi v NB.
Ten vykricnik, ak je v ovladacom paneli, tak to bude chybny alebo nevhodny driver. Treba to rozklikat a napise ti, ze o ide a preco je tam vykricnik.