Dexter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Dexter

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak sa to pomalicky zamotava. Dalsia cast vyzera zaujimavo, ale radsej som to vypol :D.
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Prečo si to vypol? Stále to pokračuje na vysokej úrovni, pre mňa určite top seriál. Včera znova skvelá epizóda :)
Spoiler
Inak posledná časť série sa má volať Surprise Motherfucker :D

btw ja si nemyslím, že Debra zomrie, minimálne nie túto sériu.
Pascalwb
Addict
Addict

Myslel som, ze som vypol ukazku na dalsiu cast :-D videl som len 2 zabery.

Toto ma dnes pobavilo Fuuuuuuuu*k
Spoiler
ff ff
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mna skor pobavilo to "STAY" :lol:
Muffi
Addict
Addict

Tak znova sa to stupňuje, včerajšia epozóda zasa raz výborná.
Spoiler
Len ten koniec, to mi bolo hneď jasné, čo sa tam udeje a určite nie som sám, väčšie prekvapenie by bolo, keby ju naozaj bodol nožom (ale tak zas škoda by bolo zabiť Yvonne tak skoro ) :P
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

TOTAL BRUTAL ....

moj status na facebooku
Spoiler
boze ja DEBIL, do poslednej chvilky som si myslel ze ju dexter zabije. ACH!!! aka nehorazna hlupost mysliet si ze niekto odola Mirande Lawson, to sa proste neda a ani DEXTER to nezvladol, a preco? no pretoze dostojnicke cerberu sa jednoducho odolat neda, ako uprednostnil som TALI ZORAH a vo vztahu som s TALI, ale MIRANDA je proste tutofkaaaaaaaaaa DOKONALAAAAAAAAAAAAA. neviem si predstavit zenu ktora by toto zahrala lepsie, jednoducho tato cast bola fucking perfect !!!!! proste Miranda . . . .
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ten nadomnou čo dáva? inak skvelý diel ten koniec samozrejme trochu predvidatelný ale inak ma táto séria snad ešte vačšiu kvalitu ako niektoré predošlé
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jj velmi kvalitny diel a zatial aj cela seria. Stale tam citim take napatie, uz tam Dexter nema taku pohodu pri zabijani, kopec problemov musi riesit.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Spoiler
najhorsie ked sa Dexter zamiluje vtedy robi pi*ov*** za pi*ov***
qwerty hned z rana si si natieral anal pepermintom? zas mimo jak vzdy...
qwerty-xyz

ty hnupe, ... jak mimo ? neni nahodou tvoja Yvonne S. v serii hier mass effect ako miranda lawson ?

//obrazky vkladaj do priloh

blbecku . . . ja nie som vobec mimo, ja som nahodou velmi presny. :) To ale stupidny hnupko s tak fatalnou neznalostou nemoze vediet, vsak?
pripevok nemazte, hlupost neospravedlnuje, a tu je tej hluposti pozehnane a nie u mna.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ach jaj, qwerty...Nie každý tu hral Mass Effect, takže nemusíme vedieť, koho hrala tá herečka tam. Preto si so svojím komentárom absolútne mimo.

K téme: Zatiaľ sa mi séria páči, ale z tej herečky až tak unesený ako zvyšok nie som. Pre mňa za mňa ju mohol aj zabiť, ale to by zápletka očividne skončila po polke série.
qwerty-xyz

hraj mass effect a pochopis ze ju zabit nemohol, .... kokos ved to je miranda. to sa nezabija, s nou sa robi presne to co bolo na konci filmu, PRESNE to :)

/// karmistovi, ked nemas zebrak na zostavu ktora ti potiahne mass effect alebo na kupu kry tak nekarmuj, a hlavne mi nepis cvoku, to ze si ty prisprostasty pologramotny zobrak nie je mojim problemom.....
Pascalwb
Addict
Addict

Oh na com ty ficis?

Diel vyborny, ale nijak napinavy mi neprisiel, kludne ju mohol aj zabit, pekna je, ale nijak extra.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nejde ani o to že je pekná ale skor že by tým zabili celu načrtnutu zapletku okolo nej takže to bolo jasné a qwerty neviem na čom fičiš ale čo pozerám témy kde prispievaš tak to musí byť riadna je*a
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mne pride zaujimave, ze qwerty to pozera a je na poslednej casti, ked tvrdil nedavno uplne nieco ine: http://www.hojko.com/post1870038.html#p1870038
"toto ma 90% ???? to pozeram lebo som chory ako pes a lezim cele dni v posteli a nemam co ineho na praci."
Byt chory od augusta, zaujimave.

K casti:
Spoiler
Cast v pohode, aj ked sa dalo tusit, ze ju nezabije. Ale dvaja vrahovia pokope, no neviem neviem. Hlavne, ked im idu pomaly po krku. Bude to este zaujimave.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

qwerty je chorý od narodenia, nie od augusta :lol:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Spoiler
Ako sa točia tie erotické scény ? Tí herci sú tam naozaj nahí a rozdávajú si to ? :D Lebo vyzerá to dosť realisticky :D :D

Inak čo za dokumenty si prezerala na konci Laguertová ?
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
ten prvy papier bolo neco s lodami, nejake registracie.

A ten druhy podla mna tam ma odfajkanych podozrivych.
qwerty-xyz

SOVIET .... no chory som stale (podozrenie na astmu, alebo ine problemy s dychanim, neviem, prvotne vysetrenia na plucnom nic neukazali, mam ist na zatazove testy kde budem dychat do pristrojov nejakych. . . . jednoducho stale kaslem akoby som mal zapal pluc, ale zapal nemam, a krv v pohode, takze asi zhruba nejako tak, .... )

--- a jo, prve serie boli fakt tak ako som ich rozpisoval, sa s vojim predoslym postom si stojim, ale rozbehlo sa to uz az neskor, kedy sa neriesili kudlicky dookola, ale aj ine veci a ksefty.
Muffi
Addict
Addict

No znova podkúrili do kotla, pekne sa to teda hrotí (musel som sa fakt ovládať aby som si nepozrel trailer na ďalšiu epizódu.
Spoiler
len som nejako nepochopil, čo tam tá šéfka našla na Dextera a jeho loď a kam si ju vlastne presťahoval
Napísať odpoveď