Herný pc do 1000€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Herný pc do 1000€

Príspevok od používateľa uplink »

MarBre práve preto som tam vybral 2 x 4 moduly, aby sa tam dali hodiť ďalšie 2 x 4 8 gigové moduly sa zatiaľ cenovo neoplatia. Napríklad mne moja 580tka drží okolo dvoch rokov všetko na maxe.
MarBre
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MarBre »

A moja buduca 680 by mi na maxe udržala tiež aspon tie 2-3 roky?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ťažko povedať, neviem[e] akým smerom sa bude uberať herný priemysel. A ako budú optimalizovať hry. Keď si vezmeš také haluze že kvôli konzolám už hráme na PC 90% hier prakticky s rovnakou grafikou už 7 rokov, menia len efekty a textúry, tak nevedno povedať čo sa stane s nástupom xboxu 720 a ps4. Každopádne ruku Ti za to do ohňa nedám, ale na 1920 x 1080 s FXAA a plnými detailami aj namastenou teseláciou by si mal byť zahojený minimálne rok s prstom v nose, dva roky ako tak. Napríklad ja som už pri Sleeping Dogs cítil keď som si dal maximálny antialiasing že to šlo biedne.

A tak isto ten rozdiel medzi 580 a 680 nie je nejaký kozmický, je to len jej "podarenejšia" revízia aj keď s novou architektúrou a menšou výrobnou technológiou, pýšiacou sa názvom Kepler. Úplne nové jadro nastúpi až v 2014tom [Maxwell]. Má mať 2 až viac ako 2násobný výkon ako bude mať 7xx. Tak ako mala Fermi [480] svoju druhú revíziu v 580tke, tak má 580tka svoju vylepšenú revíziu s novou architektúrou v 680tke. 680tka dosiahne vrchol v 780tke a potom nastúpi Maxwell [8xx?], dokonca sú "rumours" že už 7xx by mala byť Maxwell, ale tak kto vie ako to bude.
MarBre
Amateur
Amateur

No ja nie som dáky vášnivý gamer .. Myslím že keby si mi ukázal Sleeping Dogs na max a na low tak by som si mohol oči vyočiť a rozdiel by som nenašiel :D
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

MarBre napísal:No ja nie som dáky vášnivý gamer .. Myslím že keby si mi ukázal Sleeping Dogs na max a na low tak by som si mohol oči vyočiť a rozdiel by som nenašiel :D
Naco ti je potom tak draha grafika?Chapem ze mas daky rozpocet ale mozno by ti potom stacilo aj nieco lacnejsie :)
MarBre
Amateur
Amateur

Viem toto som si pekne nakakal do ust ale myslel som to tak že radšej budem hrať hry ešte 5 rokov na low ako pol roka na max :D chapeš?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MarBre je celkom dobrá "taktika" takzvaného "scavengera". Teraz si vezmi 660 Ti, potom 770 Ti atď. atď. atď. Vždy predaj starší model a kúp si novú, finančne by to malo výjšt cca rovnako. Avšak ja osobne idem cestou najsilnejšieho jednojadra [a nvidie od vtedy čo mám 480 a 580, tak sa hrám, neriešim bugy].
MarBre
Amateur
Amateur

Som v rozpakoch :D Absolutne ste ma zneistili :D uplink bol by si taký dobrý a napísal by si sem ešte raz kompletne zostavu čo si mám kupiť? AK teda máš čas ..
MarBre
Amateur
Amateur

Jasné, pohodička . Ja som doobeda v práci ale určite si to pozrem. Dík. Môžeš sem dať aj viacero možností ak by sa ti chcelo a spoločne by sme vybrali najlepšiu . Ďakujem
Napísať odpoveď