I/K: nefunkčné notebooky
I/K: nefunkčné notebooky
Kúpim notebooky s prasknutým displayom... Už nemám záujem o notebooky s vadnou grafickou kartou!!! Malo by to mať min. 2-jadro, 2GB+ ram...
Mám záujem len o komplet notebooky, nemám záujem o notebooky ktoré niekto rozoberal(nejaký lajk) a ani o poliate notebooky.
Cena podľa stavu a vybavenia. Viac ako 100€ za notebook ale nedám.
Ponuky píšte sem do fóra.
Mám záujem len o komplet notebooky, nemám záujem o notebooky ktoré niekto rozoberal(nejaký lajk) a ani o poliate notebooky.
Cena podľa stavu a vybavenia. Viac ako 100€ za notebook ale nedám.
Ponuky píšte sem do fóra.
Re: I/K: nefunkčné notebooky
Mám Acer Aspire 5510 asi niečo s grafickou, CPU GPU neviem. Napíš mi ak máš záujem
Veľkosť ram a hdd? Koľko si za to predstavuješ?
Dneska som sa nan pozrel už ani zapnuť nejde. Neviem čo tomu je ale viac menej to viem predať ako celok s garanciou funkčných súčiastok pretože jediná možnosť ako zistiť čo konkrétne je môjmu ntb je servis.
Za 15 EUR by som predal. Vedel by som ho predať aj nasúčiastky ale takto sa mi to riešiť nechce takže viem to posunuť len v celku.
Za 15 EUR by som predal. Vedel by som ho predať aj nasúčiastky ale takto sa mi to riešiť nechce takže viem to posunuť len v celku.
Ok. Mám záujem ale aké to má parametre?
Pokračujme v konverzácií cez PM. Je to myslím vhodnejšie 
Chlapec sa už neozval, škoda.
Takže ideme ďalej...
Takže ideme ďalej...
Mam tu jeden hp pavilion dv6303, je pokazene nabijanie a sem tam haprová displej, pravdepodobne seknuty kabel. Co sa tyka konfiguracie tak co si pamatam je tam sempron procesor, cca 2gb ram, 160gb disk, dedikovana nvidia grafika. Ak by bol zaujem a slusna cena viem ti parametre upresnit
Takže ide len občas zahapruje display? Akú cenu si predstavuješ?
Displej pri urcitom uhle preblikaval, problem je s konektorom na napajanie ktory raz za cas nepustil stavu a kedze baterka je uz mimo tak hned restart
Ramky su DDR2 či DDR1?
Tusim ze ddr2, su k nemu este 2x512 moduly ktore mi ostali naviac
50€ osobka?
40€... veď si z Považskej Bystrice nie?
Ok moze byt
UP!
-- 11 Nov 2012, 10:30 --
UP!
-- 11 Nov 2012, 10:30 --
UP!
mam na predaj Thinkpad R61 15,4" (matny display 1680*1050), Intel core 2 duo, 2 Gb Ram vo vybornom stave (malo prenasany)
-je tam chybna zakladna doska (konkretne graficka karta nvs 140)
jedine co si z notasu nechavam je hdd (mam tam svoje veci)
-je tam chybna zakladna doska (konkretne graficka karta nvs 140)
jedine co si z notasu nechavam je hdd (mam tam svoje veci)