Medal of Honor: Warfighter
-
Outsider
Star
Re: Medal of Honor: Warfighter
Po vizualnej stranke je BF 3 na tom lepsie. Medal na max nastaveni(avg 150 FPS) vobec nevie pracovat s MSAA a FXAA si treba zapnut v kontrol panely. Detaily stromov a celkovo vegetecie su na urovni mafie 1. Prvy dojem strasny pohyby a zvuky bez komentara jak je na tom multak to sa uvidi, ten jediny to moze zachranit. Zatial to vyzera na nepodareny klon BF3. Skor sa podoba viac na COD nez BF.
este ze to hovoris po odohrani cracknutej verzie ...
-
Outsider
Star
Nikdy si to nekupim pokym to nevidim na vlastne oci. Videa sa daju upravit a nikdy neukazu skutocnu podobu hry teda az na znacky typu hitman, far cry atd. tam sa da na kvalitu spolahnut, pri MOH kvalita stale upada.. Ked nie su schopni vydat demo lebo sa boja, ze by si to vela ludi po jeho odohrati nekupilo tak si hold musi clovek stiahnut warez.Slayter napísal:este ze to hovoris po odohrani cracknutej verzie ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo to každý porovnáva s BF3? BF3 bol robený ako hra ktorá má prezentovať Frostbite 2 a ponúknuť veľmi pekné spracovanie.. Toto je konzolový shit
Dobre som sa zasmial. BF3 nebol konzolovy shit ? Alebo to si mozno hral inu hru.MichalkoOo napísal:čo to každý porovnáva s BF3? BF3 bol robený ako hra ktorá má prezentovať Frostbite 2 a ponúknuť veľmi pekné spracovanie.. Toto je konzolový shit
-
Outsider
Star
Tak po vizualnej stranek je BF 3 na tom omnoho lepsie. Pri MOH vynechali take kvantum detailov, ktore dokopy robia velmi zly dojem. Uz to menu napoveda v to, ze nieco tu nie je v poriadku. Celko ta hra sa hra na nieco cim vlastne nie je.rochedo napísal: Dobre som sa zasmial. BF3 nebol konzolovy shit ? Alebo to si mozno hral inu hru.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie
Spoiler
perfektná grafika, fyzika a zvuk
dobrý pomer HW nároky - grafiky
DX10,10.1, 11
perfektná podpora pre Nvidia 3D Vision
perfektná podpora pre Nvidia SLI
interface optimalizovaný na myš
množstvo PC only nastavení
spolupráca s AMD a Nvidiou pri vývoji
64 hráčov
spúšťanie cez battlelog
punkbuster
dobrý pomer HW nároky - grafiky
DX10,10.1, 11
perfektná podpora pre Nvidia 3D Vision
perfektná podpora pre Nvidia SLI
interface optimalizovaný na myš
množstvo PC only nastavení
spolupráca s AMD a Nvidiou pri vývoji
64 hráčov
spúšťanie cez battlelog
punkbuster
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
zavidim vam co to uz hrate...pridavam vam sem Single Player trailer, moje ocakavania sa prave znasobili 1000x
-
Outsider
Star
Zostryhanych par cut scen a tesis sa na to ? ta hra by mala byt zaradena medzi Bckove tituly za 10€. MOH nie je uz davno silna znacka.aviceN napísal:zavidim vam co to uz hrate...pridavam vam sem Single Player trailer, moje ocakavania sa prave znasobili 1000x
u EA je to klasika, za chvilu to bude za 10e 
-
aviceN
Guru
ano tesim sa, lebo mne prisiel pribeh MoH 2010 na rozdiel od vacsiny velmi dobry, sice to nebolo akcnymi naskripovanymi scenami nabite story, ale bol to realne vyzobrazeny pribeh, ktory sa mi pacil, ved povedz kolko ludi doslo vobec cez ten vraj "nudny" zaciatok do miesta, kde sa zacalo nieco diat...videl som gameplaye a nemozem povedat ze to bude shit...zrovna bckovym titulom by som to nenazval.
moj nazor
-
MichalkoOo
Zablokovaný
moh 2010 fúúj. To som kupoval za 40€ a dostal som zadarmo BFBC2.. SP nuda a po zahraní MP som to zmazal
Ten multak je podla mna vyborny. [ velke + je extremna realita pri editacii zbrani, a ich celkovy vyzor, a zvuk ]
-
aviceN
Guru
+ co sa tyka hudby a zvuku v MoH 2010, myslim ze to zatial ziadna vojnova hra neprekonala, ani BF3...v dalsom MoH to moze byt iba lepsie...
multiplayer mal MOH 2010 vcelku OK. menej zabavny ako BFBC2 ale zabavnejsi ako BF3. Chybala tam len znicitelnost prostredia.
.
navyse mal velmi slusne graficke spracovanie pri malych narokoch na zelezo. no na kupu ma uz nenahovoria. este teraz si bucham hlavu za ich BF3
.
navyse mal velmi slusne graficke spracovanie pri malych narokoch na zelezo. no na kupu ma uz nenahovoria. este teraz si bucham hlavu za ich BF3
chapem talumir napísal:multiplayer mal MOH 2010 vcelku OK. menej zabavny ako BFBC2 ale zabavnejsi ako BF3. Chybala tam len znicitelnost prostredia.
.
Na zaklade prvych recenzii vyzera hra na riadny prepadak: 5/10 - Destructoid 5/10 - Eurogamer
No tak to je skoda. Planoval som si ju zaobstarat. Avsak recenzie sa v tejto dobe asi zaoberaju iba SP castou ktora mna moc netrapi
inac neviem v com to moze byt horsie ako CoD a to dostava stale vyssiu znamku.
Tieto hodnotenia uz reprezentuju kompletnu hru cize aj Multiplayerovu cast.
Podla mna ten MP je na PC zabavny. Samozrejme, su tam problemy, napr. ze pocujete vsetykch VO ale to sa vraj ma hotfixnut teraz niekedy.. Okrem toho, je to haluz.