Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
zalezi aky strecing to robis, ak staticky (natahujes slachy) co vyzera ze ano, tak ten sa robi po treningu v tvojom pripade plavani, pred tym dynamicky, nejake kmitanie koncatinami, aby sa "rozohrialo" svalstvo a nesiel si plavat stuhnuty, bicyklovanie je dobre ale len na nohy, v plavarni pokmitaj par krat rukami a hlavou zo strany na stranu, nie kruzit...po plavani si daj staticky, natiahnut svalstvo, to mozes aj doma, nemusi to byt hned po treningu, navyse staticky unavuje, jeden z dovodov preco nie pred
-
javatar
Hardcore addict
no robil som staticky - takze v podstate ked vstanem alebo pred vstupom do bazena si mam pokmitat koncatinami, to by slo - ale preco nie kruzive pohyby? ide mi hlavne o nohy a tam su nekruzive pohyby celkom narocne na miesto... a ten bike rozhodne nestaci, tie nohy si to ani nevsimnu, ledaze tak prehodit na lahky prevod a stihat kolegovi (v kazdom pripade bicykel je kruzivy pohyb) tak by som rad vedel preco ten kruzivy pohyb nie...
Nemá niekto nejaký Zľaový kupón v Nitrixshop ? ak hej a nepotrebuje a je ho ochotný dať tak Pošlite mi poštu ďakujem
-
PhYs0c
King
tie kruzive pohyby som myslel na krk
Ľudia, chcem začať dosť chudnúť, poradíte mi ako na to v posilovni? Na čo sa mám zamerať? Viem, že sa treba na začiatku zahriať napr na bežeckom páse ale čo potom? ako často mám chodiť do fitka a na ako dlho? diky za rady.
-
Emkej
Light Professional
- zameraj sa hlavne na stravu (rozbehnutie metabolizmu)
- máš pravdu najprv sa zahriať cca 5-10 min ja napr. používam švihadlo
- potom nejaký dynamický strečing
- full body tréning napr. TBT - Total body trening (cvičil som to aj ja a radili mi to tu na fóre, je pár strán dozadu) 3x týždenne: po, st, pi a tak dlho kým neodcvičíš celý tréning
- veľa kardia
- na koniec tréningu statický strečing
- máš pravdu najprv sa zahriať cca 5-10 min ja napr. používam švihadlo
- potom nejaký dynamický strečing
- full body tréning napr. TBT - Total body trening (cvičil som to aj ja a radili mi to tu na fóre, je pár strán dozadu) 3x týždenne: po, st, pi a tak dlho kým neodcvičíš celý tréning
- veľa kardia
- na koniec tréningu statický strečing
a čo je to to TBT?
viete mi niekto napísať, ako má objemový trening vyzerať? koľko serií, opakovaní, cvikov na jednotlivé partie oddychy a pod. Kedže sa plánuje stravovať ako treba, chcel by som cvičiť čo najefektívnejšie aby mi svaly rástli podľa možností čo najrýchlejšie. Kedže niečo ako tréner ktorý by ma usmernil u nás vlastne ani neexistuje, bol by som rád keby ste mi poradili vy a nasmerovali ma.
aký proteín by ste mi poradili, čo s najväčším obsahom bielkovín, čo najväčšie balenie za dobrú cenu 
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
mohol by mi niekto poradiť ohladne spomalenia metabolizmu? alebo je to len mytus? je pravda ze clovek je aky je a tazko ho menit... 
-
Emkej
Light Professional
prečo by si chcel spomaliť metabolizmus? pokiaľ viem tak metabolizmus je dobré zrýchliťmarius666 napísal:mohol by mi niekto poradiť ohladne spomalenia metabolizmu? alebo je to len mytus? je pravda ze clovek je aky je a tazko ho menit...
-
Hellboy248
Guru wannabe
lebo spomalenim metabolizmu nabere na vahe ..teda tak som to pochopil ze to mysliEmkej napísal: prečo by si chcel spomaliť metabolizmus? pokiaľ viem tak metabolizmus je dobré zrýchliť
Tak za 7 dní cvičenia a rozumnejšieho jedenia výsledky samozrejme nevidím, ale váha sa posunula o 2kg do plusu, takže som spokojný. 
Otázka: intervalový/aeróbny tréning je dobré robiť iba pri chudnutí? Alebo sa oplatí robiť aj pri snahe nabrať hmotnosť? Vďaka.
Otázka: intervalový/aeróbny tréning je dobré robiť iba pri chudnutí? Alebo sa oplatí robiť aj pri snahe nabrať hmotnosť? Vďaka.
-
PhYs0c
King
1-2kg sú relatívna váha, ktorá sa ti môže meniť každý deň, záleží kedy sa vážiš, či najedený, po veľkej potrebe atď..
hmotnosť sa naberá objemovým tréningom, kde čo najmenej spaľuješ a čo najviac naberáš svaly, kardio a podobne sú naopak na spaľovanie kalórii a teda na zníženie hmotnosti
hmotnosť sa naberá objemovým tréningom, kde čo najmenej spaľuješ a čo najviac naberáš svaly, kardio a podobne sú naopak na spaľovanie kalórii a teda na zníženie hmotnosti
-
iceman1414
Medium Star
Čo poviete na tento plán? http://rockgym.sk/powerlifting/muscle-m ... -t354.html má cenu to skúsiť, prípadne vedel by mi niekto odporučiť nejaký iný program na cvičenie?
nema, ani neskusaj
inspiruj sa tu http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
inspiruj sa tu http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
-
iceman1414
Medium Star
No a nevedel by si mi poradiť na začiatok podľa toho plánu nejaký konkrétny? Že aké cviky, koľko sérií a koľko opakovaní a s akou hmotnosťou?