Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Keď si dôkladne prečítaš ten článok, zistíš, že tam máš všetky potrebné informácie.
-
iceman1414
Medium Star
No dobre lenže nechápem jednej vete: "Všetky 3 tréningy vykonaj v 7dňovom cykle s odpočinkom 48-72 hodín medzi tréningami." to znamená že 3 dni cvičiť potom 2-3 dni pauza a potom zase 3 dni cvičiť?
V 7 dňovom cykle...takže za týždeň dáš 3 tréningy.
Po/Str/Pi...Ut/Stv/So 
viete mi poradit nejake cviky na brucho? alebo stravu alebo neviem, ako dietu by som velmi nerad, radsej by som nejake cviky... v poslednej dobe som si vsimol ze mi trochu narastlo brucho a rad by som to dal do povodneho stavu...ako pricina je mi jasna, velmi rad papam nezdrave veci
(obmedzim)
viem si zadovazit aj permu do fitka, cize ktore stroje by som mal vyuzit, ide mi v podstate hlavne o to brucho, mozno by sa zislo aj ruky
viem si zadovazit aj permu do fitka, cize ktore stroje by som mal vyuzit, ide mi v podstate hlavne o to brucho, mozno by sa zislo aj ruky
takto to nefunguje, tuk nespalis cielene...najlepsie by bolo zaradit nejaky normalny treningovy plan, tym ze naberies svaly tak aj popalis trosku otho tuku jednak samotnym cvicenim a zaroven viac svalov spotrebuje viac energie pri kazdej cinnosti, cize zvysis vydaj.
cviky na brucho ti pneumatiku nespalia
cviky na brucho ti pneumatiku nespalia
cizee co by si poradil?
http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training toto
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2012, 22:05)
ale zaklad kazdeho chudnutia a teda aj cesta za six packom je v strave, to je zaklad
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2012, 22:05)
ale zaklad kazdeho chudnutia a teda aj cesta za six packom je v strave, to je zaklad
no poradte mi volaky obchod,kde sa daju kupit cinky,najlepsie nake sady,bud teda internetovy,ale radsej by som,ze si to osobne kupim,nalozim a odvezem.
v kazdom vacsom tescu/carefoure v sportovej casti 
a tesco/carefour zelezo vazi rovnako jak to lepsie ?
Ja mam kotuce odlievane od nejakeho chalana, co to ponukal cez bazos, 1kg/1€ a rozdiel medzi kotucmi je par gramov. Cize toho sa bat nemusis.
rozmýšlam kupiť toto http://www.protein.sk/e-1937-100-premiu ... muscletech čo na to hovoríte?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
niekto z BA co planuje robit objednavku v proteine sa najde?
Ľudia potreboval by som poradiť. Mám ponuku na nejaký steroid. Neviem čo to je zač ale bol mi odporúčaný. Volá sa to Danabol a mám si rozmyslieť, či to chcem alebo nechcem. Niečo som čítal o tom aj na internete, ale nakoľko o steroidoch neviem absolútne nič, tak by som chcel poprosiť Vás o radu. Cvičím cca necelé dva roky, no len mám problém s priberaním. Na začiatkoch som pribral cca 12kg a potom som priberal veľmi pomaly. Pravda je, že vtedy som bol ako halúzka, keď som začínal. Teraz mám 75kg pri výške 177cm. Na začiatkoch som užíval Gainer PVL Mutant Mass, neskôr som si kúpil kreatín monohydrát 100%, taktiež som mal aj tribulus neskôr. Ten tribulus beriem aj teraz a mám, Metabolic Optimal Anabolic Iso Gainer 3000 a Scitec Hot Blood. Takže mám vziať ten Danobol, alebo sa tomu mám radšej vyhnúť?
po necelych dvoch rokoch a 75kilach a o danabole rozmysla...ked budes cvicit 15 rokov, s dokonalou stravou, treningovym planom a vsetkymi legalne zakupitelnymi doplnkami vyzivy a zacnes stagnovat, no budes profesionalny sportovec potom by mal takyto prispevok vyznam, teraz si za debila.
Neviem prečo by som mal byť za debila. A nenapísal som nikde, že nad tým rozmýšľam. Pokiaľ nevieš čítať, tak ti to ozrejmím. Mám na to ponuku a o steroidoch nič neviem. Preto som sa na to opýtal. Pokiaľ chceš mať aj naďalej blbé poznámky, tak radšej ani nereaguj.
nebudem sa natahovat so slovickami ci si to pisal alebo nie, ak to nechces uzivat tak co by si stym inak robil? ale budis, sorry za toho debila. zbytok mas v mojom poste. ak si to pre toho debila prehliadol, tak este raz: nemas jediny dovod preco by si mal sypat, aj keby si bol hned na tvojom biologickom maxime, co urcite nie si, tak to nie je dovod sypat. vlastne pre rekreacneho sportovca ktory sa tym nezivy nic nie je dovod sypat. btw, ak nemas po 30ke resp tak 35ke, tak ti je ten tribulus tiez na nic, dovtedy mas stabilnu produkciu vlastneho testaku a tribulus su len vyhodene peniaze, teda ak tym nechces zvysovat libido (co tiez v mladom veku je zbytocne) ... aby sme si teda rozumeli, ked mas 75kg a 175cm tak bdues zrejme daleko od dokonalej stravy a este dalej od poriadneho treningoveho planu (myslim dlhodobeho, v rozmedzi rokov - kombinovanie roznych treningov, objem/rysovanie/pripadne silovka). zacal by som tu a uvidis, ze to porastie aj bez sypky.
Pýtal som sa na to z dôvodu, že o steroidoch som nikdy nič nezisťoval kvôli tomu, že ma to nezaujímalo. Teraz sa naskytla ponuka na tabletky toho Danabolu. Neviem čo to je zač, neviem aké to má účinky či už hlavné alebo vedľajšie a netuším, či by mi to prospelo alebo len zbytočne uškodilo. Preto som sa tu v téme na to opýtal, aby som vedel ohľadom toho niečo viac. Áno našiel som aj na internete niečo o tom, ale väčšinou to boli písané popisy tými osobami, ktoré tie tabletky predávajú. Aby som ešte ozrejmil fakt ohľadom mňa. V októbri som začal znova cvičiť po cca 6 mesačnej neplánovanej pauze. Najviac som sa dostal na váhu 80kg s tým, že som sa snažil dodržiavať pravidelnú stravu, tréningy si menil podľa potreby a doplnky výživy som mal iba gainer, kreatín a ten tribulus. Viac ľudí mi hovorilo, že mi bude tribulus k ničomu. Ja som sa pri jeho užívaní cítil dobre a mal som pocit, že mám aj viac sily. Neviem ale posúdiť, či to bola realita alebo iba nejaký mentálny fokus. Ohľadom týchto doplnkov si vždy nechám rád poradiť.
hej, ma to vedlajsie ucinky, ako vsetky lieky aj pri uzivani z lekarskych dovodov, obzvlast tieto silne lieky, nehovoriac o neodbornom davkovani + nehovoriac o moznej pofidernej kvalite samotneho produktu. 80kg na tu vysku nie je problem naturalne za pol roka, z vlastnej skusenosti, a to aj popri bojovych sportoch. potom to ide trosku pomalsie, ale ked budes pravidelne menit treningy tak by si nemal stagnovat. takze urcite nekupovat ziadnu sypku. a ten tribulus, narozdiel od sypky by nemal uskodit tvojmu zdraviu, maximalne tvojej penazenke a bankovemu uctu, takze ak mas pocit, ze to snim ide lepsie tak budis, ale podla mna je to skor placebo,
Vyhnúť. Bodka.