čaute borci,
preinštaloval som win7 mam 64bit, ultimate...stiahol som si najnovši ovladač na moju graficku kartu všetko sa nainštaluje správne, len ked ma vypýta reštart, tak v poho sa reštartuje, ale potom nabehne len plocha (čisto obrázok)...žiadne lišty, ikonky nič...
poradte prosím dakujem
OS ako taky bezi? Ked das alt+ctrl+delete tak ti vybehne task manager? Ak ano tak skus spustit explorer.exe, ak nepojde tak skus pozriet logy spustenim event viewera (eventvwr) a mozno sa ti podari odhalit kde je problem. Pripadne skus nainstalovat cisto driver na graficku, bez pridavnych (3D vision, Physx, atd.)
no akonahle odinštalujem ten driver všetko ide ako ma...windows ide v poriadku "bez driveru"...áno snažil som sa nainštalovať len čisty driver = nepomohlo...ked mi vyhodí len tú plochu "obrázok" a dám ctrl alt del, tak sa obrazovka akoby vypne, proste čierna obrazovka, tuknem niečo, znova sa rozvieti...
ou nie, to nie nemám, vravím pred preinštalovaním som mal tak isto win7 ultimate, nič sa nezmenilo, proste teraz to blbne, a tak isto som mal drivers nvidia, ale nie najnovši..a šlapalo všetko...len sa nainštaluje štandardny adapter...
Tak potom neviem, skus restart do safe modu a pozri si systemove a aplikacne logy z predchadzajuceho startu kedy ti nenabehli ikony. Mal by tam byt nejaky error z ktoreho zistis meno aplikacie/kniznice ktora to sposobila.
Pred formatom? To sa uz asi neda.
Event viewer: http://www.windows7update.com/Windows7- ... iewer.html
1. boot do safe mode
2. win+r / zadaj eventvwr
3. preklikaj sa Windows logs > Application alebo System a hladaj cervene errory z casu kedy sa ti nepodarilo nabootovat.
no takže: pri aplikáciach:: Odberateľ upozornení prihlásenia do systému Windows <GPClient> nebol k dispozícii na spracovanie udalosti upozornenia.
pri systeme : The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
Spustenie služby Server, od ktorej závisí služba Computer Browser, zlyhalo kvôli nasledujúcej chybe:
Závislú službu alebo skupinu sa nepodarilo spustiť.
toto robilo v tom približnom čase...pozrel som správcu zariadení, a tam pri display adapters, piše len standard VGA graphics adapter
ps: myslel, som to tak, že ktora je predošla verzia tejto verzie driverov, pretože som mal od 306 nižšiu o jednu aktualizaciu...
Aj ja som sa tak dva razy os*ral. Ked mas dva monitory, tak to spravi to co tebe. Uz som mal take nervy ze som chcel grafiku poslat na reklamaciu, 3x som reinstaloval OS kvoli tomu a potom som si spomenul po neviem kolkych dnoch ze to robi TV. Ale som si potom buchal hlavu o stol, lebo som sa na tom istom oklamal aj pred tym.