Ako sa vypracovat na zvladanie zhybov
Ako sa vypracovat na zvladanie zhybov
Zdravim, mam 20 r. meriam 186 cm vazim 94 kg. rad by som sa naucil robit zhyby /bohuzial nepravim ani jeden/. Chcel by som sa opytat ako mam postupovat aby som nabral dostatocnu silu na zdvyhnutie svojej hmotnosti /navsteva posilnovni, alebo staci len domace cvicenie.../ za postrehy dakujem ! 
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa vypracovat na zvladanie zhybov
ak myslis zhyby na hrazde, kup si domov hrazdu a ked pojdes okolo, vzdy sa zdvihni, kolko vladzes.... posilka v tomto pripade podla mna nebude mat ziadany efekt, lebo tam prides, znicis sa za chvilu a ides domov... doma si kusok oddychnes a mozes sa znicit znova 
Možno by si skor mohol začať posilovať ruky s menej kilami, lebo 94kg je na prvý krát dosť...
Ja sám mám pri cca rovnakej výške a asi 75kg a viac 3-4 zhyby neurobím
Ja sám mám pri cca rovnakej výške a asi 75kg a viac 3-4 zhyby neurobím
rob ich s dopomocou, kup si hrazdu, daj si pod nu stolicku, alebo nejaky samrlik a zaberaj rukami ked nebudes vladat dotlac sa nohou ktoru budes mat na tej stolicke kolko bude treba, urob takto 3-4 daj si pauzu... a opat, zopakuj tak 4 krat, postupne budes silniet...vzdy dotlacaj nohou len minimum aby si sa vytiahol...postupne sa to podda...a teda dalsia vec, ak nemas tych 94kil v celkom slusnej svalovej forme, tak schudni, nic v zlom
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Veru, z nuly sa dá dosiahnuť 10 x 10 opakovaní v priebehu pár týždňov, len to chce venovať sa tomu aspoň 15-20 minút denne a robiť aj iné cviky. Si pamätám keď som mal 59 kG, tak som sa zdvihol aj 40x, teraz keď mám 81 tak ledva dám 10 a potom opakujem.
Na nete som cital navod, ako na to.
Kazdy den 20 zhybov.
Prvy den 20x 1
Druhy 10x2 atd.
Ked budes zvladat 5x4 bez problemov, tak prejdes na viac opakovani, skracuj prestavky atd. U mna to zabralo. Casom, ked ti bude 20 zhybov malo, tak si daj za ciel 50 a rozdel na serie. Toto bol navod pre uplnych amaterov, cize ak zvladnes 20 zhybov, tak prejdi na viac.
Kazdy den 20 zhybov.
Prvy den 20x 1
Druhy 10x2 atd.
Ked budes zvladat 5x4 bez problemov, tak prejdes na viac opakovani, skracuj prestavky atd. U mna to zabralo. Casom, ked ti bude 20 zhybov malo, tak si daj za ciel 50 a rozdel na serie. Toto bol navod pre uplnych amaterov, cize ak zvladnes 20 zhybov, tak prejdi na viac.
akoze necital som prispevky len ten prvy...
jednoducho.... Zacni ich robit... bolo by vhodne najprv zhodit neake kila aby si ich mohol robit intenzivnejsie.. zhodis napr behom upravou stravy... staci aj jemna.... a klikuj rob sklapacky zhiby skac behaj hyb sa..... jednoducha vec myslim
najlepsie je najst si vlastny styl aky ti vyhovuje a po tom sa uz budes ucit z nadobudnutych skusenosti budes v cvikoch vidiet spojitosti .... ako to an teba posobi a tak..
jednoducho.... Zacni ich robit... bolo by vhodne najprv zhodit neake kila aby si ich mohol robit intenzivnejsie.. zhodis napr behom upravou stravy... staci aj jemna.... a klikuj rob sklapacky zhiby skac behaj hyb sa..... jednoducha vec myslim
najlepsie je najst si vlastny styl aky ti vyhovuje a po tom sa uz budes ucit z nadobudnutych skusenosti budes v cvikoch vidiet spojitosti .... ako to an teba posobi a tak..