trial 15 dní
trial 15 dní
čaute, potrebujem nainštalovať jeden program, na ktorý však nie je crack takže je to 15 dňová trial verzia...ak ho dám do virtuálky tak po 15 dnoch musim v tej virtualke preinstalovat windows aby som znova mohol nainstalovat program? alebo ako sa to dá obísť? ĎAKUJEM
Re: trial 15 dní
Ked zaplatis, tak sa ti to odomkne 
dobre a nejaká rozumná rada ?
No ja neviem, Gotharova rada mi prišla ako najrozumnejšia.
jaaaj ludia už vidím ako vy kupujete program za 400€ ktorý budete potrebovať možno mesiac tak sa tu nehrajte na niečo a rád by som bol za radu na ktorú som sa pýtal ! Ďakujem
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale toto nieje warez .. tunak ti nikto neporadi ... jedine cez PM... posli mi do PMky nazov programu
Ked to nevies cracknut, tak si zozen freeware alternativu, urcite sa nieco najde.dynamics2 napísal:jaaaj ludia už vidím ako vy kupujete program za 400€ ktorý budete potrebovať možno mesiac tak sa tu nehrajte na niečo a rád by som bol za radu na ktorú som sa pýtal ! Ďakujem
hlavne že to je téma pomoc, ale tu mi nikto neporadí čo robiť s virtuálkou
načo ti je názov programu?
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2012, 16:09)
proste neexistuje na to crack ! ani freeware ! jediná možnosť je cez virtualku len sa pýtam či treba po 15 dnoch znova preinstalovat OS aby mi to išlo alebo nejak jednoduchšie sa to dá
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2012, 16:09)
proste neexistuje na to crack ! ani freeware ! jediná možnosť je cez virtualku len sa pýtam či treba po 15 dnoch znova preinstalovat OS aby mi to išlo alebo nejak jednoduchšie sa to dá
-
dobi235
Light Professional
to by ma zaujimalo co to mas za program ked nema ziadnu free alternativu 
každý niečo iné len nie aby som dostal odpoveď na otázku ktorú som sa pýtal, no nič...
-
dobi235
Light Professional
mozno by ti aj niekto pomohol ale ked neodpovedas na otazky co sa pytaju ale stale len rozpravas svoje tak sa necuduj... k doktorovi tiez nedojdes a povies dajte mi tabletky a ked sa ta opyta naco tak povies nestarajte sa len mi ich dajte... aach nad niektorymi ludmi cloveku az rozum postoji 
ale načo ti bude názov programu keď proste VIEM že na to nie je crack ani free , jedine si ho kúpiť čo v tomto prípade nemá zmysel, alebo naprogramovať script ktorý by to predĺžil alebo čo, ale to žial neviem...btw je to program na modelovanie procesov...
chcel som len odpoveď na svoju otázku nie aby ste mi kládli ďalšie otázky ktoré nikam nepovedú
chcel som len odpoveď na svoju otázku nie aby ste mi kládli ďalšie otázky ktoré nikam nepovedú
-
MeanSeriously
Medium Star
niekedy pomáha si to hodiť na USB :) Avšak niekedy nie. Okrem toho NEVERÍM že neexistuje free alternatíva. Schválne, postni názov programu
vola sa to snapshot
konečne niekto kto mi odpovedal na otázku, ĎAKUJEM !
Zalohuj si virtual a preinstaluj potom len program, nie cely Win.