Medal of Honor: Warfighter
-
Outsider
Star
Re: Medal of Honor: Warfighter
Jednu vec stale neviem pochopit. Naco sa seru so SP, ked stoji aj tak za hovno a 90% si to tak ci tak kupi len kvoli MP. Keby spravili cisto len na MP tak cena by rapidne klesla kupilo by si to viac ludi oni by na tom viac zarobili, % hracov ktori hru kupuju len kvoli SP by pokryl narast kupujucihc kvoli MP za vyhodnu cenu. Sakra, kedy im to pride, ze cisto MP hrou zarobia viac nez, ked tam daju trapny a zbytocny SP ?
Otazka pre tych,ktori uz hrali MP,ako je na tom hitbox a netcode v porovnani s Bf3(umieranie za rohom atd.),je to rovnake,alebo lepsie?? 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Nesúhlasím, podľa mňa cena hry je výsledkom marketingu nie realnej hodnoty alebo práce.Outsider napísal:J Keby spravili cisto len na MP tak cena by rapidne klesla
EU servery su na tom podstatne lepsie. Hitbox je totalne presny, co som hral teraz jednu session iba so snipou, tak presne headky aj na tych 100-150 metrov bezproblemovo zaznamenalo [je tam aj bullet drop]. S lagmi som sa nastastie este nestretol.Talbot napísal:Otazka pre tych,ktori uz hrali MP,ako je na tom hitbox a netcode v porovnani s Bf3(umieranie za rohom atd.),je to rovnake,alebo lepsie??
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
SP dohrany, no musim povedat, ze som sklamany...ocakaval som ovela, ale ovela viac od pribehu, pribeh bol velmi chaosny, taky nemastny, neslany, ako keby vas len hodilo do misie, tu mas zbran behaj a strielaj, cutsceny boli velmi pekne spravene, soundtrack tiez na jednotku a graficky to bolo tiez v pohode, myslim ze grafika este o chlp lepsia ako v BF3, takze sa s tym enginom trosku pohrali...tu hodnotim ze 2010 mala lepsi pribeh ako toto...
Spoiler
Kazdopadne nahanacky v autach som si nenaramne uzil, jazdny model bol vyhovujuci na FPSku 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcel by som sa spítať tých ktorý už hrali MP. Ako hodnotíte M14 EBR, ak ste sa k nej už dsotali?
-
Outsider
Star
V SP mas kvatum zbytocnosti postavy, ktore niekto musi dabovat, videa a zvuky tiez to vsetko stoji prachy. Zadarmo to nikto nespravi. Keby bol len MP tak to s cenou urcite pohne. Ale ak aj ten stoji za prd tak zbyocne sa k tomu uz vyjadrovat.mARILYN mANSON napísal: Nesúhlasím, podľa mňa cena hry je výsledkom marketingu nie realnej hodnoty alebo práce.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tak ja som si v MOH 2010 SP naozaj užil. Poznám ho skoro naspameť, prešiel som ho asi 6-7 krát, a aj teras ma dosť baví. Warfightera som este nehral takže, tam neviem aký je ten Sp. Každopádne ja si rád zahrám SP, ak je dobrý. A k tej cene, otázka je o koľko sa to pohne, či by to malo zmysel, a či by sa naozaj ta cena nejako posunula.
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2012, 16:14)
http://www.sector.sk/recenzia/29833/med ... ighter.htm
"nezaujatá" recenzia zo sector.sk
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2012, 16:14)
http://www.sector.sk/recenzia/29833/med ... ighter.htm
"nezaujatá" recenzia zo sector.sk