mozem pouzivat mobil ako odpocuvacie zariadenie
cez wifi a na pc by som so sluchatkami pocuval
odpocuvacie zariadenie
Re: odpocuvacie zariadenie
Nechaj prebiehat hovor a cez iny telefon pocuvaj... Ale lacne to nebude
h. myslel skor nieco cez wifi nieco z marketu napriklad (ale free)
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
skype?
Ja by som chcel skôr nieco bez prihlasovania len tak ze na mobil by som si stiahol nejaku apk a na pc server k tej apk
alebo nieco take ako ,,ip camera" ze na mobile nacham bezat aplikaciu a na pc si na nete otvorim moju ip a za tym nejaky port (192.168.1.-/8877) a tam sa mi nieco zobrazy a ked to vyberiem tak sa mi to spusti bd v prehliadaci alebo ako stream v nejakom prehravaci len nech to je rychle (myslim ze nieco poviem a za 15 sekund mi to povie v pc
alebo nieco take ako ,,ip camera" ze na mobile nacham bezat aplikaciu a na pc si na nete otvorim moju ip a za tym nejaky port (192.168.1.-/8877) a tam sa mi nieco zobrazy a ked to vyberiem tak sa mi to spusti bd v prehliadaci alebo ako stream v nejakom prehravaci len nech to je rychle (myslim ze nieco poviem a za 15 sekund mi to povie v pc
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Evidentne si si nedal ani namahu nieco pohladat, pretoze na Play je nejedna aplikacia, napr. Camera WiFi LiveStream, iCam, IP Webcam, BabyCam a ine. Taktiez spomenuty Skype alebo nieco podobne. Predpokladam vsak, ze vzdy bude nutne prihlasovanie a overovanie, aby sa tieto veci nedali zneuzit.