Zdravim,
neviete nahodou niekto ci zvykne telekom pred vianocami rozsirit ponuku mobilov v programe? Chystam sa predlzit pausal, a ako velmi netrpezlivy clovek rozmyslam, ci este pockat. Bojim sa ze nebudu mat na predajni mobil o ktory mam zatial zaujem.
Ponuka v telekome
Re: Ponuka v telekome
To nikto nemôže teraz vedieť, čo bude o mesiac-dva. Jedine počkať. Mne končí paušál 3. januára, tak tiež budem čakať na Vianoce a na rôzne ponuky. Vtedy zvyknú byť štedrejší, dajú aj nejaké zľavy a pod. Teda aspoň u mňa to tak bolo pred dvoma rokmi, keď som predlžoval zmluvu.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
200% počkaj, mne už nejaký 5ty krát skončila niekedy teraz [momentálne "teraz" v roku 2013ä, predĺžil som to a potom ako debil som si trieskal hlavu že mi ušli super ceny a super paušály.eaten napísal:Zdravim,
neviete nahodou niekto ci zvykne telekom pred vianocami rozsirit ponuku mobilov v programe? Chystam sa predlzit pausal, a ako velmi netrpezlivy clovek rozmyslam, ci este pockat. Bojim sa ze nebudu mat na predajni mobil o ktory mam zatial zaujem.
Tak isto určo viete že nový paušál sa dá vybrať až pol roka dopredu, ja mám dokonca rok ako dekádu a pol stály klient.
no dúfam že dajú niečo nové, lebo tiež si to beriem s predstihom , takže ponuka paušálov ma až tak nezaujíma 
Ak mi konci pausal 55viac s 50% zlavou az v juni 2013,umoznia mi v Decembri prechod na Happy s telefonom ?
Myslím si, že nie. Ak by ti končil paušál vo februári/marci, tak by možno vyhoveli, ale až v júni? Asi nie je šanca. Ale veď im skús napísať/zavolať a spýtať sa.valki250 napísal:Ak mi konci pausal 55viac s 50% zlavou az v juni 2013,umoznia mi v Decembri prechod na Happy s telefonom ?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne koncilo v aprili a tie kur*y mi nedali vianocnu akciu takze na to zabudni
po vianocnych akciach sms ze si mozem predlzit.potom som im osral hlavu
mne nejde o akciu pausalu, ten mam za polovicu uz nejaky ten rok, ja len cakam ci bude nova ponuka mobilov. Aby som si teraz nekupil za 70eur mobil a o tyzden bude za 70eur lepsi, pausal mi konci az niekedy v marci ale predlzit sa mi uz da, a uz by som bral novy