Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
No ..v noci mi počas filmu zamrzol iPad ... podržaním hlavného vypínačku nejde vypnúť, nič s anedej ani keď ho dám na kábel do PC.
Mám počkať kým sa vybije sám sa vypne ? ... Tvrdým vypnutím (home+power) vymažem inak dáta alebo nie ?
Dík
Mám počkať kým sa vybije sám sa vypne ? ... Tvrdým vypnutím (home+power) vymažem inak dáta alebo nie ?
Dík
Nie nevymazes . Tiez som to nedavno spravil s iphone.
Super dík
teda redlo mi poriadne ... lebo to nie je môj iPad ale kamarátov a má tam kopu vecí
Hotovo ... iPad rozmrazený, všetko ostalo kde má
Hotovo ... iPad rozmrazený, všetko ostalo kde má
máte nejaký tip ako pozerať keynote na windowse?
Ahojte
Mám možnosť zobrať na paušál Iphone 5 16 gb z Telekomu , je tam aj biely aj čierny ide však o dostupnosť akú budú mať na predajni. Pokial by mal niekto záujem tak ho predám za 660€
Mám možnosť zobrať na paušál Iphone 5 16 gb z Telekomu , je tam aj biely aj čierny ide však o dostupnosť akú budú mať na predajni. Pokial by mal niekto záujem tak ho predám za 660€
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.ustream.tv/ipadminiShwollo napísal:máte nejaký tip ako pozerať keynote na windowse?
mne osobne ten stream od krankenwagena sekal, ale tento nie tak skuste ak aj vam seka
http://www.ustream.tv/ltktv
http://www.ustream.tv/ltktv
iPad mini 16GB wifi za $329. Tá cena je dosť vysoká
-
badboy007
Star
a navyše tam nieje retina displej..
Nexus 7 to stále istí. Plakal som, keď "porovnával" Nexus 7 a iPad Mini. Napríklad to surfovanie webu. Na iPade si pekne zapol Safari na fullscreen, ale na Nexuse si nechal status bar zapnutý a aj tie 3 tlačítka dole. Ako keby sa tam fullscreen zapnúť nedal.
A potom už kecal o percentách veľkosti displeja. Celkovo mi prišlo vtipné, ako celú dobu vyzdvihoval ten rozmer, že je väčší, ako Nexus... To je tak, keď porovnáva rozdielne kategórie, keď mu ide o veľkosť, nech si zoberie na mušku 8+ palcové Android tablety, a nie 7" Nexus.... Tiež ma pobavilo, keď povedal, že 7.9" - to je tá PRESNÁ veľkosť do ruky. Takže ich klasický iPad je zlý, lebo je moc veľký.
Celkovo som sa na niektorých veciach bavil. Porovnával kraviny, a o reálnych veciach nehovoril. Ale súhlas, tu išlo len o marketing.
Na druhej strane, cena za iPad 4 mi príde relatívne fajn. A prekvapil aj 5mm (v rohoch) hrubý iMac. Fakt paráda.
Ultrabook vo vertikálnej polohe, heh. Dokonca aj cena je, eh... je vysoká, ale na iMac dosť fajn. 
Na druhej strane, cena za iPad 4 mi príde relatívne fajn. A prekvapil aj 5mm (v rohoch) hrubý iMac. Fakt paráda.
ak porovnávaš defaultné browsery, tak na chrome sa full screen zapnúť nedáHensym napísal:Na iPade si pekne zapol Safari na fullscreen, ale na Nexuse si nechal status bar zapnutý a aj tie 3 tlačítka dole. Ako keby sa tam fullscreen zapnúť nedal
K tomu porovnavaniu len tolko: http://www.droid-life.com/2012/10/23/ap ... at-a-joke/
Shwollo: Chrome som skúšal iba betu, a tam to nešlo. Nejde to teda ani na final, hej? Každopádne. Väčšina AND používateľov sa zhodne, že Chrome často nie je (zatiaľ) najlepšia voľba. A fullscreen browsing na Androide naozaj problém nie je. 
Zatial to nejde ani vo finalnej verzii a tie spodne tlacitka sa tiez nedaju skryt ani vo fullscreen mode ale to je aj tak jedno pretoze Nexus 7 ma sirokouhly displej 16:9 cize opat porovnavaju blbosti.
Musim tu suhlasit s vacsinou agrumentov. iPad mini dost zabila cena, 250-275 Euro by som este prehltol, ale takto uvazujem o kupe z druhej ruky za par mesiacov, pripadne rozmyslam o Nexus-e (i ked sa velmi bojim Androidu).
Kazdopadne 330 Euro za toto mi pripada dost (nie, ze by ma to zruinovalo, ale proste nie).
Kazdopadne 330 Euro za toto mi pripada dost (nie, ze by ma to zruinovalo, ale proste nie).
vyzera to tak ze idem zobrat iphone4 z druhej ruky a chcem sa teda poradit na co si dat pozor, co skontrolovat, a tak podobne, velka vdaka za rady 
-
uplink
VIP
Acer Iconia Tab A700 32GB Black - s DPH 332,88 im to dobre švitorí v tom Apply. Viem že pre smrteľníkov je cena 398, ale teraz vážne. Dáte za 7.9" šrot 330 eur, alebo si kúpite [aj keď od podradného výrobcu] vlajkovú loď, 10.1" 1920 x 1200, Tegra 3, 32 GB za 400?
Tu nejde len o specifikacie, pre mnohych je rozhodujuci faktor hlavne ekosystem. Jednoducho na Android je malo kvalitnych aplikacii urcenych pre tablety. Navyse ak by som uz mal kupovat Apple tablet tak radsej zoberiem iPad 4-tu generaciu.
Zdravim,
hladam niekoho na pomoc, kto ma iPhone s rozlisenim 480 × 320 px. Ide iba o malickost. Odmena 5 eur. Zaujemcovia piste SS.
hladam niekoho na pomoc, kto ma iPhone s rozlisenim 480 × 320 px. Ide iba o malickost. Odmena 5 eur. Zaujemcovia piste SS.
tak toto je sila
najskôr oznámia finančné výsledky (oproti minulému roku nárast čistého zisku z 6,6 na 8,2 miliadry) a následne zdvihnú ceny v AppStore!.
najskôr oznámia finančné výsledky (oproti minulému roku nárast čistého zisku z 6,6 na 8,2 miliadry) a následne zdvihnú ceny v AppStore!.