Ak viete poradte :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h3h31
Amateur
Amateur

Ak viete poradte :)

Príspevok od používateľa h3h31 »

Ahojte takze sa skusim opytat znova,snad uz kazdy pochopi :P
... piste ked tak rovno k teme nic mimo toho Dakujem

len informativne... ako by ste povedali holke ktoru mate radi ze by ste snou chceli byt viac nez len kamarat?:)
hlavne nieco ine ako chcem ta, tuzim po tebe dajme tomu aby si potom povedala ze waaau a nebolo to pre nu len take obycajne.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ak viete poradte :)

Príspevok od používateľa hd_ »

Obvykle sa nezvyknem pýtať, ale teraz spravím výnimku. Takže: vek?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Znova tá istá téma ? seriously ?
Má ťa ona rada ? Ak nie, tak hold smola. Stretávate sa ? Ak nie, tak to bude divné a budeš vyzerať ako idiot. Ak áno, tak niekam choďte sami na drink,pizzu whatever, odprevaď ju večer domov, pobozkaj a nemusíš ani nič hovoriť.
Ako si to vlastne predstavuješ, niekde pôjdete sadneš si oproti nej, hodíš nejaký vážny výraz tváre a povieš jej "chcem ťa"/alebo niečo podobné/ ? Sounds weird..
Ak už takéto veci nedokážeš sám a musíš si pýtať radu, tak by som ani nešiel do vzťahu. Bude to tu samý nový topic v LVP od teba :D
h3h31
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa h3h31 »

ako pisem je to cisto informativne takze myslim ze na veku nezalezi
ale dajme tomu... ja 21 holka 16

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2012, 16:21)
danodrevo napísal:Znova tá istá téma ? seriously ?
Má ťa ona rada ? Ak nie, tak hold smola. Stretávate sa ? Ak nie, tak to bude divné a budeš vyzerať ako idiot. Ak áno, tak niekam choďte sami na drink,pizzu whatever, odprevaď ju večer domov, pobozkaj a nemusíš ani nič hovoriť.
Ako si to vlastne predstavuješ, niekde pôjdete sadneš si oproti nej, hodíš nejaký vážny výraz tváre a povieš jej "chcem ťa"/alebo niečo podobné/ ? Sounds weird..
Ak už takéto veci nedokážeš sám a musíš si pýtať radu, tak by som ani nešiel do vzťahu. Bude to tu samý nový topic v LVP od teba :D
ano znova kedze niektory nepochopili a pisali mimo ...
rada ma urcite len zatial skor ako kamarata by som povedal a stretavame sa... takze a ak bozk odmietne znamena to pre mna NIE ?
dokazat dokazem lenze pytam sa cisto informativne ludi ktory maju viac skusenosti a vedia poradit
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Neviem si predstaviť nejak situáciu, kedy by som prišiel za dievčaťom a začal jej takéto veci hustiť do hlavy. Najprv choďte pár krát spolu sami niekam a potom nad takým niečím uvažuj. Ak vaše stretnutia budú zlé, tak nemusíš vymýšľať žiadna zložité frázy.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nikdy som doteraz žene nepovedal, že ju chcem. Jednoducho ste spolu vonku a ak príde vhodná situácia, pokús sa jej dať napríklad pusu. Ak neodmietne, tak ti tým odpovie, že chce aj ona teba. A nemusíš jej hovoriť nijaký bullshit typu chcem ťa, túžim po tebe a podobne.
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

takú chybu, že povedať o svojich citoch, to už nikdy nespravím a vôbec city sú už pre mňa tabu
danodrevo
Light Professional
Light Professional

kail91 napísal:takú chybu, že povedať o svojich citoch, to už nikdy nespravím a vôbec city sú už pre mňa tabu
Poplakal si si, super. Za rok, polrok, mesiac príde baba ktorá ťa zmoce a došiel si. To je ako povedať si po piatku, že už nepijem.
To,že tebe sa niečo nepodarilo, neznamená, že tak dopadne aj autor témy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

kail91 napísal:takú chybu, že povedať o svojich citoch, to už nikdy nespravím a vôbec city sú už pre mňa tabu
Som na tom podobne,takže viem o čom hovoríš.Už ani ja nedopustím,aby som prvý povedal žene co k nej cítim!!!
K téme: chceš niečo neobyčajné preňu aby povedala waaaaau? máš to mať,takže jej zaspievaj od Teamu song "Mám na teba chuť" :D :D - bol to vtip neber ma vážne
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

niekedy babam (niektorym) nemusis ani nic hovorit,uz len to ,ze sa knim spravas inak ako ostatni chalani im nieco napovie. Zober ju niekde von,napriklad niekde sa chojte najest,potom do kina,a potom si chojte niekde sadnut na vino/pivo (proste si len tak lahko vypite) no a vtedy sprav niaky krok ze jej das pusu a uvidis :) gl
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

spomal, pozvi ju do kina.. na veceru, na kavu, drink + tanecky..... alkohol, telo na telo, letme dotyky.... a postupne pridavat.

Vybalenie vsetkych tvojich tajnych citov urcite nezaberie. priklad:

1.: Ahoj
2.: Ahoj
1.: Ako sa mas?
2.: Dobre a ty?
1.: Skvele..... Milujem ta
2.: .....................................<zaraduje spiatocku a zdrha>
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

lenze ma 16,takze sa nemusi chceit niekomu viazat a mat hned vazny vztah. Teraz chcem nieco ine,o rok bude zase chciet nieco ine,o dva zase.. pride na vysku,tam budu zase ine priority atd.. alebo mozno chce. ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Croven
v rocnych intervaloch? seriously...skor max 4 mesiace
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

21 a 16 je vek pri ktorom to nemá význam skúšať. Dievča je nedospelé, nevyzreté, neoťukané, nevie čo chce. Ty už od života a vzťahov očakávaš niečo iné, máš iné priority ako ona a aj mentálna vyspelosť by mala byť na diametrálnej úrovni. Moja rada je z toho vycúvať, zabudnúť na ňu a hľadať si dievča na tvojej úrovni, nie mladú školáčku.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

toto uz asi 3. tema otom ako niekto je "zamilovany" do 16 rocnej baby... co je na tych 16tkach take zaujimave? a myslim, ze maciatko to vysvetlila najlepsie
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

maciatko99 napísal:nevie čo chce.
och ako sa ja len tesim na ten den az mi niekto vysvetli co tato veta znamena

Kurz otrepanych hojko LVP fraz 1: Je partnerka mladsia ako clovek, ktory ju chce? Ak ano napiste, ze je mlada a nevie co chce. Vsetci z toho vytecu a ostatne sa zvezie kedze toto je zrejme nejaky typ nepopieratelnej axiomy.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

h3h31: Viem, že nie každý môže byť Cassanova, no nemusíme sa tu zasa hrať na klub anonymných sociopatov...
Keď sa takto musíš pýtať, tak by Ti skôr pomohli lekcie základov medziľudskej komunikácie.
Začiatok vzťahu je o vzájomných sympatiách, ktoré sa musia vybudovať na základe spoznávania. Samozrejme toto je osobnostná stránka budovania sympatií, nutné a takmer nevyhnutné je aj aby zafungovala fyzická chémia. Pokiaľ tá fungovať nezačne, tak budete maximálne soul-mates.
Avšak to nie je asi to, čo chceš.
Takže pekne šup-šup do kaviarne a rozprávať sa a spoznávať sa... Či sa dievčina bude k niečomu mať uvidíš sám. A hlavne sa nenechaj zlákať nástrahami a lákadlami internetovej komunikácie. Snaž sa všetko riešiť osobne / max cez mobil.

lumir: HIMYM Ted & Robin style :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

jin napísal:h3h31: Viem, že nie každý môže byť Cassanova, no nemusíme sa tu zasa hrať na klub anonymných sociopatov...
a to preco? :D mne sa ta myslienka dost pozdava
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vec: Ziadost o chodenie

za skoru odpoved vopred dakujem, mena nasich deti posielam v prilohe.
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Kde sú tie zlaté časy, keď stačilo tresnúť kyjakom po hlave a odtiahnuť za vlasy do jaskyne :D
Napísať odpoveď