ten hosts som pozeral a nic mi tam neblokuje...ale idem na stranku steamu cez tor (to je cez inu ip alebo ten tor to meni tie ip) tak stranka steamu mi ide
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
jj som myslel ze dovtedy to spravia
az teraz ma to nasralo
ten hosts som pozeral a nic mi tam neblokuje...ale idem na stranku steamu cez tor (to je cez inu ip alebo ten tor to meni tie ip) tak stranka steamu mi ide
Ahojte mam problem zo stahovanim cez steam. Po nainstalovani hry Shogun 2 Total War sa mi cez steam zacala do neho stahovat aktualizacia. Stahovanie na steame sa ale odrazu zastavilo na 2,395.3 MB / 5,569.7 MB a nechce pokracovat. Mam kopu miesta volneho na disku cize tym ze by som nemal miesto to nie je. Uz sa mi cez steam stahovalo do hier vela aktualizacii ale est nikdy sa mi toto nestalo. A dost ma to stve lebo kym sa mi aktualizacia nestaiahne dovtedy hru nemozem hrat. Neviete prosim ako riesit problemy zo stahovanim na steame ?
Aj u mna sa to uz par krat vyskytlo. Stale som to vyriesil kliknutim na overenie integrity dat.
To som skusal ako prve overit integritu mezipameti hry. ale nepomohlo to.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skus si v steame nastavit iny predvoleny server na stahovanie, a potom restartuj steam.
Počujte, ako vlastne funguje http://www.steamgifts.com/?
Kedy sa to overuje či to máte na účte, alebo niečo také? Ja som tam totiž dal giveway na Dotu 2 a nejak som tomu nepochopil..ak ju už mám nainštalovanú na svojom účte a dal som ju do givewayu, tak kedy mi ju to zoberie? Alebo môžem vytvárať givewaye na aké hry chcem a nemusím ich mať ani na účte? Pýtam sa to preto, lebo pri výbere "darčeka" mi tam vyskočil zoznam všetkých hier aké sa dajú kúpiť na Steame
Možno som to napísal ako idiot, ale snáď ma chápete
Kedy sa to overuje či to máte na účte, alebo niečo také? Ja som tam totiž dal giveway na Dotu 2 a nejak som tomu nepochopil..ak ju už mám nainštalovanú na svojom účte a dal som ju do givewayu, tak kedy mi ju to zoberie? Alebo môžem vytvárať givewaye na aké hry chcem a nemusím ich mať ani na účte? Pýtam sa to preto, lebo pri výbere "darčeka" mi tam vyskočil zoznam všetkých hier aké sa dajú kúpiť na Steame
Možno som to napísal ako idiot, ale snáď ma chápete
máš tam fórum a hneď hore je FAQ, tam nájdeš všetky odpovede.
IMHO, rozoberať to tu je úplne bezpredmetné
IMHO, rozoberať to tu je úplne bezpredmetné
Existuje nejaka stranka, kde by som mohol predat CD-keye od hier, ktore nemam aktivovane?
ked tak cez bazar ale to sa tak tazsie predava lebo stym sa robia dobre podvody
-
Neuralizer
Expert
ja pouzivam vacsinou steamtrades.com, treba sledovat reputaciu a da sa docela dobre vyhnut podvodnikom.
ale na steamtrades ako pozeram sa len traduju veci, ktore sa mozu giftnut, ale CD-keye za peniaze som si nevsimol, ze by niekto ponukal
Stale mi to nefunguje. Ked dam cez steam aktualizovat Shoguna 2 Total War aktualizacia sa po urcitej dobe zastavi a nepokracuje uz dalej. Teraz sa mi zastavila na 1,004.3 MB /5,569.7 MB a stahovanie nechce pokracovat. AJ ked zmenim predvoleny server na stahovanie nepomaha to aktualizacia stoji. Prosim poradte mi mam SHoguna kupeneho uz doma mesiac a este stale som si ho nezahral kvoli tomuto problemu.
-
Neuralizer
Expert
praveze vacsinou cd-keye tam tradujem...len sa treba s druhou stranou dohodnut kto posle prvy... je to riziko, ale ked si na tej stranke pozries jeho reputaciu, tak podla toho sa mozes rozhodnut ci mu to posles prvy a pockas alebo nie.z3t napísal:ale na steamtrades ako pozeram sa len traduju veci, ktore sa mozu giftnut, ale CD-keye za peniaze som si nevsimol, ze by niekto ponukal
preco nenapises na support?Red Eagle napísal:Stale mi to nefunguje. Ked dam cez steam aktualizovat Shoguna 2 Total War aktualizacia sa po urcitej dobe zastavi a nepokracuje uz dalej. Teraz sa mi zastavila na 1,004.3 MB /5,569.7 MB a stahovanie nechce pokracovat. AJ ked zmenim predvoleny server na stahovanie nepomaha to aktualizacia stoji. Prosim poradte mi mam SHoguna kupeneho uz doma mesiac a este stale som si ho nezahral kvoli tomuto problemu.
vie niekto ci bude halloween akcia ?
Na vikend dali nejake akcie ale specialna Halloween akcia uz nebude. (imo)
Son Goku Na support som este nenapisal preto lebo moja anglictina je na tom dost blbo. Ale ak sa na to pozriem aj z druhej strany proste ma nejako nenapada ako by mi mohli cez support pomoct.Jedine mi tak poradia 2 veci ktore mi radi kazdy nech zmenim predvoleny server na stahovanie a nech dam overit integritu mezipameti hry.
Mam dojem ze v tomto mi mozu poradit a pomoct skor skuseni hraci a odbornici na Steam ako su napriklad ludia tu.
Edit: Este som zabudol napisat ze pri pokuse o aktualizaciu mi Steam obcas napise aj toto : Pri aktualizacii Total War:Shogun 2 nastal problém (Connection timeout)
Mam dojem ze v tomto mi mozu poradit a pomoct skor skuseni hraci a odbornici na Steam ako su napriklad ludia tu.
Edit: Este som zabudol napisat ze pri pokuse o aktualizaciu mi Steam obcas napise aj toto : Pri aktualizacii Total War:Shogun 2 nastal problém (Connection timeout)
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skus reinstall steam alebo aspom zmazat config subor steamu, a nasledne dat instalovat shoguna
Preinštaloval som si windows a keď sa chcem prihlásiť mi steam píše že mi pošle mail aby si overil že som to ja ale žiadny mi neprichádza už pól dňa ... nemáte nejaké riešenie okrem čakania?:)
napisat na support a cakat tri dni LOL